Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama dönemlerin de belirtisi olan var mı anlıyor musunuz yani
Hassas testler ile takip ettim bu ay canım enteresan bi şekilde adet bitiminden sonra 4. Gün yumurtlamam oldu farkettim ve anımsadım ki adetim bittiği hafta farklı bi akıntım oluyordu oymuş demekki canım ağrı çok hafifi oldu ben de evet

Selam kızlar bende 3 senelik evliyim 2 buçuk sene üstüne hayıt tohumuyla bir kere oldu 9 haftalık düştü sonrada bida olmadı yine hayıt içiyorum hayırlısı Allah tan

Demek ki erken Yumurtan çatlıyor canım adet döngün kaç gün

Kaçıncı gün görüyorsun canım yumurtlamayı

Kızlar nacizane benim de bir fikrim var ama acaba varis ile Musavvir esmasını çeksek 500 varis 500 Musavvir gibi nasıl uygun görürseniz çok bu der seniz daha az yok bu az derseniz daha fazla. Sadece benim fikrim nasıl uygun görülürse ben ona uyarım.

Hayırlısıyla bebişin gelir inşallah bu ay canım
Sağol canım ilk defa bu ay ovilasyon yapıyorum normalde güvenmiyorum oyuzden bu zamana kadar hiç almadım ama herseyı denedim birde bunu deneyim dedim bu ay aldım birde Meryem süresi okuyorum Kızlar 5 günüm 41gune kadar devam edicem bu aydan cok ümitliyim Meryem süresi bi ferahlık verdi içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…