- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Hassas testler ile takip ettim bu ay canım enteresan bi şekilde adet bitiminden sonra 4. Gün yumurtlamam oldu farkettim ve anımsadım ki adetim bittiği hafta farklı bi akıntım oluyordu oymuş demekki canım ağrı çok hafifi oldu ben de evetKızlar yumurtlama dönemlerin de belirtisi olan var mı anlıyor musunuz yani
Normalde anlamazdım ben yaniHassas testler ile takip ettim bu ay canım enteresan bi şekilde adet bitiminden sonra 4. Gün yumurtlamam oldu farkettim ve anımsadım ki adetim bittiği hafta farklı bi akıntım oluyordu oymuş demekki canım ağrı çok hafifi oldu ben de evet
Canım normalde benim akıntım olmaz ama yumurtlamada günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum birde bel ve kasık ağrısı oluyorKızlar yumurtlama dönemlerin de belirtisi olan var mı anlıyor musunuz yani
Benimde şeffaf bir akıntım oluyor birde kasıklarımda hareketlenme hissediyorumKızlar yumurtlama dönemlerin de belirtisi olan var mı anlıyor musunuz yani
Başlayalım derseniz başlarız ben hergece dua ediyorum zatenKızlar dua okumaya başlıyor muyuz bugün.
Benim içinde fark etmez kuzum herkese uygunsa başlayalım ne kadar çok okursak o kadar iyiBaşlayalım derseniz başlarız ben hergece dua ediyorum zaten
Olur canım arkadaşlara da uyarsaOlur vallahi hergun bir arkadasa 707 ya varis çekelim mi
Kızlar yumurtlama dönemlerin de belirtisi olan var mı anlıyor musunuz yani
Olur vallahi hergun bir arkadasa 707 ya varis çekelim mi
Olur canım arkadaşlara da uyarsa
Bana uyar
O lekelenme yumurtlama lekelenmesidir kaliteli yumurta lekelenme yapar zaten o kür kaliteli yumurta geliştiriyorBende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
Demek ki erken Yumurtan çatlıyor canım adet döngün kaç günHassas testler ile takip ettim bu ay canım enteresan bi şekilde adet bitiminden sonra 4. Gün yumurtlamam oldu farkettim ve anımsadım ki adetim bittiği hafta farklı bi akıntım oluyordu oymuş demekki canım ağrı çok hafifi oldu ben de evet
Kaçıncı gün görüyorsun canım yumurtlamayı ve de adet döngün kaç günCanım normalde benim akıntım olmaz ama yumurtlamada günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum birde bel ve kasık ağrısı oluyor
Hayırlısıyla bebişin gelir inşallah bu ay canımSelam kızlar bende 3 senelik evliyim 2 buçuk sene üstüne hayıt tohumuyla bir kere oldu 9 haftalık düştü sonrada bida olmadı yine hayıt içiyorum hayırlısı Allah tan
Kaçıncı gün görüyorsun canım yumurtlamayıKasık ağrısı ve akıntım oluyo benim canım bide ateş basması artık ovülasyon testi yapmıyorum önceden tahminen yapıyodum yaptığım gün yumurtlama oluyordu anlicağın test olmasada biliyorum artık
Sağol canım ilk defa bu ay ovilasyon yapıyorum normalde güvenmiyorum oyuzden bu zamana kadar hiç almadım ama herseyı denedim birde bunu deneyim dedim bu ay aldım birde Meryem süresi okuyorum Kızlar 5 günüm 41gune kadar devam edicem bu aydan cok ümitliyim Meryem süresi bi ferahlık verdi içimeHayırlısıyla bebişin gelir inşallah bu ay canım
Ben de katılırımKızlar nacizane benim de bir fikrim var ama acaba varis ile Musavvir esmasını çeksek 500 varis 500 Musavvir gibi nasıl uygun görürseniz çok bu der seniz daha az yok bu az derseniz daha fazla. Sadece benim fikrim nasıl uygun görülürse ben ona uyarım.