- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.141
Akışına bırakalım o zaman kuzum bizim yüzümüzden strese girmeİnşAllah canım ❤ sizin bu kadar olumlu olup benim bu kadar umutsuz olmamda değişik ama kendimi iyi tanıyorum biliyorum olacağımı
Umuutluyum ben senden hem bak benim hisselerim kuvvetlidir ben demedim mi sen gecikiceksin olmayacaksın hissediyorum diyeÖyle canım haklısın allahım hayrlısını versin❤
Öyle canım Allah en güzel.zamani bilirBu kadar üzülmeyin kızlar belki bu zamanda olmaması hayırlıdır.. Hastaneye gidilecek dönem değil.. Her güzel şey vaktinin esiridir.. Belki daha vakti gelmemiştir...inşallah en güzel en hayırlı vakitte kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Benim âdet ağrım dün çok vardı bugün hiç yok sadece midem hafif bulantı var adet ve adet öncesi midem hafif bulanır ama koyu renk akıntım dün vardı bugün çok az yok gibi bişi
Hadi inşallah müjdeyi vverirsin bizeBenim âdet ağrım dün çok vardı bugün hiç yok sadece midem hafif bulantı var adet ve adet öncesi midem hafif bulanır ama koyu renk akıntım dün vardı bugün çok az yok gibi bişi
İnşallah aminHadi inşallah müjdeyi vverirsin bize
Ah canım benim 2 buçuk yıl oldu benden sonra evlenen herkesin ikinci bebeği oldu ben hala o duyguyu tadamadim bazen hiç anne olamicak miyim sorusunu soruyorum kendime sonra dua edip toparliyorum çok zor çok Allah isteyen herkesin kucağını doldursunBen gitgide ümidim kaybediyorum nasıl kötü bir psikoloji imiş şimdi anlıyorum olmayan insanların üzüntüsüni. 1 yıl içinde bukadar umutsuz kaldıysam devamını düşünemiyorum
Bana da hiç olamıycam gibi geliyor. Olanlar için seviniyorum kendim için gizlice ağlıyorum her seferinde inşallah olur ne diyimAh canım benim 2 buçuk yıl oldu benden sonra evlenen herkesin ikinci bebeği oldu ben hala o duyguyu tadamadim bazen hiç anne olamicak miyim sorusunu soruyorum kendime sonra dua edip toparliyorum çok zor çok Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Olcak elbet Allah büyükBana da hiç olamıycam gibi geliyor. Olanlar için seviniyorum kendim için gizlice ağlıyorum her seferinde inşallah olur ne diyim
Basın sağolsun canım Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun kavuşup kaybetmek daha zor Allah tez vakitte hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinSlm kızlar,
5 yıl 3 ay geçti biz istemeye başlayalı. Bu yolda çok zor günler yaşadım 2 defa hamile kaldım ama biri dış gebelikti sonlandırıldı. Diğeri ise can parçam Fatih'im21 haftalık doğdu kaybettim. O günden beri içim sızlıyor ve hamile kalamadım.
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Eğer ki olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiğiolupta kaybetmesi daha zor. Kendinizi üzmeyin, ben çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir şeye faydası yok.
Amin canım sağol.Basın sağolsun canım Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun kavuşup kaybetmek daha zor Allah tez vakitte hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
Canım ne yazıcam bilemedim gerçekten çok zor allah sana sabırlar versin. Kucağını doldursun en kısa zamandaSlm kızlar,
5 yıl 3 ay geçti biz istemeye başlayalı. Bu yolda çok zor günler yaşadım 2 defa hamile kaldım ama biri dış gebelikti sonlandırıldı. Diğeri ise can parçam Fatih'im21 haftalık doğdu kaybettim. O günden beri içim sızlıyor ve hamile kalamadım.
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Eğer ki olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiğiolupta kaybetmesi daha zor. Kendinizi üzmeyin, ben çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir şeye faydası yok.
Canım stres hiç çıkıyor mu ki hayatımız danAkışına bırakalım o zaman kuzum bizim yüzümüzden strese girmehayırlısı neyse o olsun
Siz bana umut veriyorsunuz olacaktı canımCanım stres hiç çıkıyor mu ki hayatımız dansiz bana unut vermiyorsunuz
Siz bana umut veriyorsunuz olacaktı canım