- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.181
Umarm birgün sana bunu hatrlatrm ahsenOlmamasına alıştım artık olmaması normal Bşeymiş gibi artık ben hamile kalsam o anormal gelir bana
Teşekkür ederim canm çok saol ❤İnşAllah atanırsın canımm hakkında hayırlısı olsun
Merhaba Hanımlar, 1 yıldır evliyim korunmuyoruz. 31 yaşındayım bebek istiyorduk olmayınca eşim doktorCanım yeni ay yeni ümitler Allah yardımcımız olsun benim de bugün başladı adetim yeni bat1 HaziranLekem geldi kızlar adetim sökülür bugun yarın
Çok teşekkür ederim Asel Hanım cevap verdiğiniz için ❤Doğal yoldan dene ileri hareketli yüzde 32 falan olması lazm zaten bu keçiboynuzu kürü ve pekmezleryle artar hiç tüp bebek düşünme normal olur inşallah. Sigara alkol varsa bıraksın eşin yeşillik ağırlı sebze meyve bide kuruyemişi artr olur inşallah
Canım bugün adet oldum esmalari onuyamiycam ama sıra kimde dua edecem yinedeÖyle canım Allah en güzel.zamani bilir
Olursa hatırladın inşallahUmarm birgün sana bunu hatrlatrm ahsenbirgün olcak ve sen bu günlerini gülerek hatrlicaksn hayat böyle bişey çünkü olmaz dediklermz gün gelir oluverir
Öyle oldu canım Allah büyük elbet bizimde evlatlarimiz olacakYa bu ay hepimizi pas mı geçti
İnşallah canımÖyle oldu canım Allah büyük elbet bizimde evlatlarimiz olacak
Yaa ama ben çok umutluyum senden neden geldi ki o lekeLekem geldi kızlar adetim sökülür bugun yarın
Ya sende miCanım bugün adet oldum esmalari onuyamiycam ama sıra kimde dua edecem yinede
Canım kendini iyi hissedeceksen yap tabi inşallah iyi gelir ve bebiş gelirMayıs ayına bomba gibi hazirlanmaliyiz kızlar esimlede bugün konuştuk yarın soğan kürüne başlıyorum adetim gelince hayit hapima başlayacağım doktor bana yumurta kalitesi artsın diye glukofen vermişti çok yan etkisi olduğu için bırakmıştım ona da başlayacağım bol bol rahim masajı yapcam eşime keçi boynuzuna başlayacağım belime de yakı birde süt buharını da yapabilirim dualarimi da arttiracagim insallah bebişim gelecek
Ben dedim canım adet gelecek diye napalm hayırlısı olsunYaa ama ben çok umutluyum senden neden geldi ki o leke
İnşallah böyle daha çok motive olacağıma inanıyorum en azından umutlarımız artar stres yapmayız pekCanım kendini iyi hissedeceksen yap tabi inşallah iyi gelir ve bebiş gelir
İnşAllah canım eşine de çakşır alsaydınİnşallah böyle daha çok motive olacağıma inanıyorum en azından umutlarımız artar stres yapmayız pek
Olsun kuzum hayırlısı bu ay değilmiş sende başla hayitina rahim masajini öneriyorum sana da yumurtalıkların daha iyi çalışır yumurtan artınca sansinda artarBen dedim canım adet gelecek diye napalm hayırlısı olsun
Desteklemek amaçlı dedim başlayalım tadını da seviyor evde de hazır var düşünmedim onuİnşAllah canım eşine de çakşır alsaydın