- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.101
İnşallah bende sıkıldım artık bu durumdan birazdan yaparım olmadı gitsin başımdan1 ay olmuş be canım, yaptır artık ben 5 nisan da oldum 2 mayısta olmam gereken zamanı geçtim diyorum. Seninkinin yanında ne kiRabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin en güzelini versin inşallah
Yok canım gelen giden de çok kötü şiştim bi olsaydım
Hadi yap, tabi ben sebep olmak istemem hazırsan yap değilsen yapma ama bence yap bana da moral verİnşallah bende sıkıldım artık bu durumdan birazdan yaparım olmadı gitsin başımdan
Hadi test sirasi sende ben yaptım testiYok canım gelen giden de çok kötü şiştim bi olsaydım
Ne çıktı canımHadi test sirasi sende ben yaptım testi
Üzülme canım stres de insanı kötü ediyor ya adetin çok geçmişti yaniYine tek çizgi
Yarın orucu bırakıp soğan kürüne başlarım o söktürür umut diğer aya kaldıÜzülme canım stres de insanı kötü ediyor ya adetin çok geçmişti yani
Ya ben umutluyum senden baya bı gecikmiş çünkü neyse canım saglik olsun Rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımYine tek çizgi
Canım gelir belki kendiliğnden adetinYarın orucu bırakıp soğan kürüne başlarım o söktürür umut diğer aya kaldı
İyiyim canım ortalık topluyorum sen nasılsınNasilsin canimmmm
Amin inşallah kendimi bir kenara bıraktım eşimde yine umutlanmisti o da uzulcekYa ben umutluyum senden baya bı gecikmiş çünkü neyse canım saglik olsun Rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Çok geçti kuzum iyice vücudum yıpranmasın hem içim temizlenmiş olur adet oluncada hayita baslicam.bendeCanım gelir belki kendiliğnden adetin
Yok kuzum alıştım zaten o tek çizgiye ben diyorum birakmicak peşimi eşim için üzüldüm biraz umutlanmisti umudunu kesmesi den korkuyorumMucizemm222 o kadar umutluydum ki anlatamam. Üzme kendini görcez çift çizgileri.
Allah razı olsun canımZ Zeynepfz5Ahsen555 Mucizemm222 kızlar sizin için okudum allah kabul etsin. Kalan arkadaşlara da akşam okurum inşallah. Geç oldu kusura bakmayın
Canım 1 ay geçti senin ben bile çok umutluydum. Adet düzensizliğin oluyor mu normaldeYok kuzum alıştım zaten o tek çizgiye ben diyorum birakmicak peşimi eşim için üzüldüm biraz umutlanmisti umudunu kesmesi den korkuyorum
Bu kadar olmuyordu ya 1 hafta ya da 10 gün geçer aradaCanım 1 ay geçti senin ben bile çok umutluydum. Adet düzensizliğin oluyor mu normalde