- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah onlardan güzel haber gelir umut olur bize
Kuzum biraz bekledin mi testi. Sonradan çıkmasınBu kadar olmuyordu ya 1 hafta ya da 10 gün geçer arada
İnşallahİnşallah onlardan güzel haber gelir umut olur bize
Yok canım çıksa çıkardı baya geçti çünkü benim adetimKuzum biraz bekledin mi testi. Sonradan çıkmasın
Adetin 2. günü başla hayıta iyi gelecektir canım inşallahÇok geçti kuzum iyice vücudum yıpranmasın hem içim temizlenmiş olur adet oluncada hayita baslicam.bende
Eminim canım çıksa çıkardı öyle insallah tez vakitte nasip eder çünkü artık çok daha fazla o hasreti hissetmeye başlıyorumMucizemm222 hangi testten yaptın canım emin misin acaba ama ALLAH çok çok daha güzel zamanda vereceği için erteliyor emin olalım
Allah razı olsun canım ağzına sağlık@Zeynepfz5 Ahsen555 Mucizemm222 kızlar sizin için okudum allah kabul etsin. Kalan arkadaşlara da akşam okurum inşallah. Geç oldu kusura bakmayın
Stresin geçti bence adetin kendiliğnden gelebilir.Yok canım çıksa çıkardı baya geçti çünkü benim adetim
Evet canım çok araştırdım süper birşey illaki şifa olur sıra sende hayırlı haberler ver bizeAdetin 2. günü başla hayıta iyi gelecektir canım inşallah ❤
Henüz olmadım canım da yarın birgün gelir gibi hissediyorum yakın
Bakalım canım inşallah hayırlısı olsunEvet canım çok araştırdım süper birşey illaki şifa olur sıra sende hayırlı haberler ver bize ❤❤
Baya baya stres yaptım ben bu ay yani temizlik hastalari gibi oldum koronadan dolayı ellerim asindi hep temizlik ürünlerinden baya bir de korktum ailemlede görüşemedik uzak oturuyoruz eşim çalışıyor ondaydi hep aklım o yüzden vücudum alt üst olduStresin geçti bence adetin kendiliğnden gelebilir.
İnşallah kuzum insallah Allah güzel bebeğini nasip etmiştir bu ayBakalım canım inşallah hayırlısı olsun
Bence orucunu bırakma canım bi de sonradan tutması var bırak sal akşamları papatya çayı içBaya baya stres yaptım ben bu ay yani temizlik hastalari gibi oldum koronadan dolayı ellerim asindi hep temizlik ürünlerinden baya bir de korktum ailemlede görüşemedik uzak oturuyoruz eşim çalışıyor ondaydi hep aklım o yüzden vücudum alt üst oldu
Olmadı öyle yaparım canımBence orucunu bırakma canım bi de sonradan tutması var bırak sal akşamları papatya çayı iç
İnşAllah canım sizin bu kadar olumlu olup benim bu kadar umutsuz olmamda değişik ama kendimi iyi tanıyorum biliyorum olacağımıİnşallah kuzum insallah Allah güzel bebeğini nasip etmiştir bu ay ❤
Hayatım senin şansın daha yüksek ben hiç dikkat etmedim belki enfeksiyon bile olmuş olabilirim hali yikadim ayaklarımı usuttum planlı ilişki olmadı stres hat safhadaydi ama senin sen hayıt kullandin ki çok kişi hayitla gebe kalmış ondan sonra yumurtlamayı gördün değerlendirdin dua aldın dua da ettin gerisi taktiri ilahi sen elinden geleni yaptın umutlu olman lazım kuzumİnşAllah canım ❤ sizin bu kadar olumlu olup benim bu kadar umutsuz olmamda değişik ama kendimi iyi tanıyorum biliyorum olacağımı
Öyle canım haklısın allahım hayrlısını versinHayatım senin şansın daha yüksek ben hiç dikkat etmedim belki enfeksiyon bile olmuş olabilirim hali yikadim ayaklarımı usuttum planlı ilişki olmadı stres hat safhadaydi ama senin sen hayıt kullandin ki çok kişi hayitla gebe kalmış ondan sonra yumurtlamayı gördün değerlendirdin dua aldın dua da ettin gerisi taktiri ilahi sen elinden geleni yaptın umutlu olman lazım kuzum