- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.161
Kaç gün geçti ki canımHayıt suyu adet gecikmesi yapar mı ki canım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün geçti ki canımHayıt suyu adet gecikmesi yapar mı ki canım acaba
Dündü adet günüm ama yarın dan sonra geçti olarak sayacağım canımKaç gün geçti ki canım
Canım 1-2 gün gecikmesi normal. Havadanda olabilirDündü adet günüm ama yarın dan sonra geçti olarak sayacağım canım
Doğal yoldan dene ileri hareketli yüzde 32 falan olması lazm zaten bu keçiboynuzu kürü ve pekmezleryle artar hiç tüp bebek düşünme normal olur inşallah. Sigara alkol varsa bıraksın eşin yeşillik ağırlı sebze meyve bide kuruyemişi artr olur inşallahMerhaba hanımlar eşimde İleri hareket 15, yerinde hareket 30, normal morfolojik de %3 bunları işaretlemiş doktor promotil men verdi kullanması için. Bu değerlerle olur mu yaşım 31 vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi gitsem
Evet canım normal bir de oruç tutuyoruz yeme içme düzeni bozuluyor olur yani geçikme falanCanım 1-2 gün gecikmesi normal. Havadanda olabilir
hepmz aynı durumdayız kuzum yalnz deglsn 3 yıl olacak benm bir kere bile hamile kalamdm 2 tüp bebek de denedm elimde kocaman sıfır artık kariyerime odaklancam olmuyorsa yapcak bişey kalmadı artık benm içinBana da hiç olamıycam gibi geliyor. Olanlar için seviniyorum kendim için gizlice ağlıyorum her seferinde inşallah olur ne diyim
Çalışıyor musun canım sennB
hepmz aynı durumdayız kuzum yalnz deglsn 3 yıl olacak benm bir kere bile hamile kalamdm 2 tüp bebek de denedm elimde kocaman sıfır artık kariyerime odaklancam olmuyorsa yapcak bişey kalmadı artık benm için
Elektrik mühendisiym kuzum yapı denetim şirketinde evden proje çiziyorum evden calsyrmÇalışıyor musun canım senn
İnşAllah atanırsın canımm hakkında hayırlısı olsunElektrik mühendisiym kuzum yapı denetim şirketinde evden proje çiziyorum evden calsyrm
ama şu ara kpss calsyrm atanmak istyrm
Canım çok üzüldüm senin hayal kırıklığın daha fazla olmalı. Denemeyi bırakmayalım ama düşünmeyi bırakalım bence yoksa daha çok üzücü oluyorB
hepmz aynı durumdayız kuzum yalnz deglsn 3 yıl olacak benm bir kere bile hamile kalamdm 2 tüp bebek de denedm elimde kocaman sıfır artık kariyerime odaklancam olmuyorsa yapcak bişey kalmadı artık benm için
Bende bendeVallahi bir kişiguzel haberi verse gerisinin geleceği kanatindeyim inşallah
Önümüzdeki aya kuzumLekem geldi kızlar adetim sökülür bugun yarın
İnşAllah canım hayırlısı olsunÖnümüzdeki aya kuzum
Amin canım sağol Allah razı olsunCanım ne yazıcam bilemedim gerçekten çok zor allah sana sabırlar versin. Kucağını doldursun en kısa zamanda
Hayat böyle bişey demek ki herkesin başka konularda hayal kırıklıkları oluyo rabbim beterinden korusun halimize şükür ne diyelim takdir Allah'ın nasip etsin inşallah isteyen zorluklar geçiren hakedenlere versin inşallahCanım çok üzüldüm senin hayal kırıklığın daha fazla olmalı. Denemeyi bırakmayalım ama düşünmeyi bırakalım bence yoksa daha çok üzücü oluyor