Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar eşimde İleri hareket 15, yerinde hareket 30, normal morfolojik de %3 bunları işaretlemiş doktor promotil men verdi kullanması için. Bu değerlerle olur mu yaşım 31 vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi gitsem

Doğal yoldan dene ileri hareketli yüzde 32 falan olması lazm zaten bu keçiboynuzu kürü ve pekmezleryle artar hiç tüp bebek düşünme normal olur inşallah. Sigara alkol varsa bıraksın eşin yeşillik ağırlı sebze meyve bide kuruyemişi artr olur inşallah

B
Bana da hiç olamıycam gibi geliyor. Olanlar için seviniyorum kendim için gizlice ağlıyorum her seferinde inşallah olur ne diyim
hepmz aynı durumdayız kuzum yalnz deglsn 3 yıl olacak benm bir kere bile hamile kalamdm 2 tüp bebek de denedm elimde kocaman sıfır artık kariyerime odaklancam olmuyorsa yapcak bişey kalmadı artık benm için

B
hepmz aynı durumdayız kuzum yalnz deglsn 3 yıl olacak benm bir kere bile hamile kalamdm 2 tüp bebek de denedm elimde kocaman sıfır artık kariyerime odaklancam olmuyorsa yapcak bişey kalmadı artık benm için
Canım çok üzüldüm senin hayal kırıklığın daha fazla olmalı. Denemeyi bırakmayalım ama düşünmeyi bırakalım bence yoksa daha çok üzücü oluyor

Canım çok üzüldüm senin hayal kırıklığın daha fazla olmalı. Denemeyi bırakmayalım ama düşünmeyi bırakalım bence yoksa daha çok üzücü oluyor
Hayat böyle bişey demek ki herkesin başka konularda hayal kırıklıkları oluyo rabbim beterinden korusun halimize şükür ne diyelim takdir Allah'ın nasip etsin inşallah isteyen zorluklar geçiren hakedenlere versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…