Yıllarım gitti... Peki artık mutlu olmak hayal mi?

mutluluk başkalarının elinde değil, mutluluk sizin elinizde hayatı nasıl gördüğünüze bağlı.. adamın birinin peşinden ağlayarak hayatınızdaki güzellikleri görmüyor ve kendinizi heba ediyorsunuz...
bir erkek için değer mi yahu..

Önce mutlu olmak için kimseye ihtiyacın olmadığını bilmen gerek. Kendine bunu öğret.. devamı mutlaka gelir .

değmiyoooorrrrr

Önce mutlu olmak için kimseye ihtiyacın olmadığını bilmen gerek. Kendine bunu öğret.. devamı mutlaka gelir .
Teşekkür ederim.

seni senden çok düşünen kimse olmaz, yine sen sana kalırsın, çok fazla beklentin olmasın.

başka bir açıdan bakmak isterim sadece kendi gözünden yazdığın için..kaprisli bir kadın mısın ben ben ben mi dersin ?

Yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor. Gerçekten özellikle sizin yazdıklarınızı okuyup hayatımda bazen uyguluyorum

Yıllarım gitti de ne demek, ne yıllar gidiyor bilemezsin..Ama güneş doğduğu sürece umut vardır bunu unutma..
Bence iyi olmuş ayrıldığın, devam etseydin hatta evlenseydin daha uzun yılların için ağlayacağın aşikardı!!!

başka bir açıdan bakmak isterim sadece kendi gözünden yazdığın için..kaprisli bir kadın mısın ben ben ben mi dersin ?
aslında fedakar bi insanımdır sürekli onun için yaşadığım için herşeyine tamam evet olur dediğim için beni çok boşladı en basitinden istediğim birşeyi bile hayır diye cevaplandırdı ona göre şımarmamam içinmiş.

bunun farkında vardım sanırım

Annenizle neden anlaşamıyorsunuz. Annenize kulak verin onlar boşa konuşmaz.
İsabetli bir karar olmuş ayrılmanız. Hiç hayırlı bir iş gibi gözükmüyormuş zaten
Artık biri benim üzerime titresin, beni benden çok düşünsün hep beklenti hep beklenti..
Siz kendinizi düşünün bu kadar üzülmeyin evlenip ayrılsaydınız daha zorda olurdunuz.
Neden hayal olsun . çok abartıyorsunuz hep böyle taze kalmaz acınız.

Önce annenizle aranızı düzeltin daha ne söylediği doğrular çıkacak karşınıza

hem anne hem sevgili triplerden ve sizin çaba harcamayışınızdan şikayetçi.
bir değerlendirin kendinizi acaba çok mu yoruyorsunuz?
bu açıdan da değerlendirin ki bir sonraki ilişkide sıkıntı olmasın.

Bak bak bak onu haketmiyormuşsun vay be. Kendisi bu insan irkinin cok üzerinde bi kişilik çünkü bence tüm insanlari silsin atsin daha ustun bi irk var mi onu hakedecek ona baksin. Ne o oyle döverim nedir.. iyiki ayrilmissin arkadasim kurtuldun. Biraz zaman gecsin bekle tamamiyla icin sogusun, sonra yeni yelkenler açarsin yeni aşklar

Iyiki kurtulmussun boyle birinden ..

Gecmise takilip kalirsan asla mutlu olamazsin ..
Birak gecmis gecmiste kalsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…