- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
-
- Konu Sahibi Vatanseverr
Teşekkür ederimgeçmişe bakmayıp hayata sarılarak mutluluk kapınıza gelebilir...
artık mutlu olmak hayal değil ^-^
yeni hayatına reklam sloganı bulmaya çalışıyorum şurda ))
sanırım öyle olduBundan kurtuldugun iyi olmus. Allah gonlune gore versin..
değmiyoooorrrrrmutluluk başkalarının elinde değil, mutluluk sizin elinizde hayatı nasıl gördüğünüze bağlı.. adamın birinin peşinden ağlayarak hayatınızdaki güzellikleri görmüyor ve kendinizi heba ediyorsunuz...
bir erkek için değer mi yahu..
Teşekkür ederim.Önce mutlu olmak için kimseye ihtiyacın olmadığını bilmen gerek. Kendine bunu öğret.. devamı mutlaka gelir .
haklısın mantıklısı bu biraz zaman geçince bende inşallah normale dönüp hayatıma bakabilirimseni senden çok düşünen kimse olmaz, yine sen sana kalırsın, çok fazla beklentin olmasın.
Yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor. Gerçekten özellikle sizin yazdıklarınızı okuyup hayatımda bazen uyguluyorummutluluk başkalarının elinde değil, mutluluk sizin elinizde hayatı nasıl gördüğünüze bağlı.. adamın birinin peşinden ağlayarak hayatınızdaki güzellikleri görmüyor ve kendinizi heba ediyorsunuz...
bir erkek için değer mi yahu..
aslında fedakar bi insanımdır sürekli onun için yaşadığım için herşeyine tamam evet olur dediğim için beni çok boşladı en basitinden istediğim birşeyi bile hayır diye cevaplandırdı ona göre şımarmamam içinmiş.başka bir açıdan bakmak isterim sadece kendi gözünden yazdığın için..kaprisli bir kadın mısın ben ben ben mi dersin ?
bunun farkında vardım sanırımYıllarım gitti de ne demek, ne yıllar gidiyor bilemezsin..Ama güneş doğduğu sürece umut vardır bunu unutma..
Bence iyi olmuş ayrıldığın, devam etseydin hatta evlenseydin daha uzun yılların için ağlayacağın aşikardı!!!
Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımla sorunlarım olduğunu daha önce yazmıştım. 4 yıllık birliktelik...
Ama aşk yetmiyormuş.. Her an boğazım düğüm düğüm her şeyini sildim fakat yinede aklımdan çıkmıyor.
mutsuzum kafam bulanık sürekli kendime soru soruyorum ne olacak ? çünkü ayrıldık.
Annemle aram hiç iyi değildir her kavgada bana elin evinde dayak yiyeceksin bu triplerinle derdi.
birgün sevgilimle kavga ederken surat yaptı ve bende ona bu ne sen evlenincedemi böyle yapacaksın dedim.
( güya annesiyle oturacağız öyle bir şey yok) annemle babamın yanında beni deli edersen seni onların yanında çok kötü bozarım dayak yersin dedi. başımdan aşağı kaynar sular aktı annemin söyledikleri aklıma geldi.
peki ben mutlu olmak için bir başlangıç isterken ağlayarak baba evine mi döneceğim? annemin önünde yüzüm mü düşecek? günlerdir soğuk davrandım ve konuşmadım. devamlı kavga ettik bana son olarak şunu dedi ; İnsan bir şeyler için uğraşır sen gün geçtikce bozmak için uğraşıyorsun sen benim benliğimi bozmasaydın içimdeki sevginin içine etmeseydin belkide evliydik işe girme falan hikaye ben sağa sola gider köpek gibi çalışır yine evlenirdim ama sen böylesin ya ben rahatımı bozmuyorum çünkü sen benim için hiçbirşey yapmıyorsun beni haketmiyorsun dedi. O gece ayrıldık. Yeni bir hayat istiyorum sıfırdan her şeyi unutmak kendime zaman ayırmak içten gülmek artık biri benim üzerime titresin beni benden çok düşünsün istiyorum. çok çabaladım olmadı düzelmedi dahada beter oldu ona karşı tek yanlışım söyledikleri ağır kelimeler yüzünden sesimin yüksek çıkması başka onu incitcek hiçbirşey demedim peki o?. Artık mutlu olmak istiyorum. Hayal mi?