Canım bana diyetisyenim şu şekilde acıklama yapmıştı;bu ürünü kullanınca yediğin yemeklerden alamadığın yağın vucudunda kalmasını sağlayacağız..ben senin aksine cevremde fitnes yapan erkeklerden duyduğum kadarıyla bu ve bunun benzeri ürünler günlük alman gerekenden daha fazla yağı almanı sağlıyor,fitnes yapanlar bu yağları elde edip sporla vucut geliştirip pazu yapıyorlar.benim vücudumda 4,600gr yağ cıkmıştı.diyetisyen yağ eksikliği teşisi koyduğu için bu ürünü kullanmamı tavsiye etmişti.ama süte karıştırıp bir dilim kek ile iç demişti.normal insan vucudunda 10-16 kilo yağ olması gerekiyormuş.geri kalanı su ve kas dokusuymuş.
sen hangi protein tozunu kullanıyorsun.bulksa ben onu da kullandım,100gr alamadım 3 kutuda.demekki marka da önemli.bulku eczacı aşırı tavsiye etmişti bir de boşu boşuna para vermişim bir de hiç lezzetli değildi.
bende nanobolixin karbonhidrat tozu var canım onu kullanıyorum 1 aya yakın oldu bilmiyorum yararı oldumu 1 ay olmadan pek tartılmak istemiorum 55 kg yim bende 1.76 boyum var cubuk gibi duruyorum ( senin bu ürünü kullanmayı düşünüyorum bide bomba kilo aldırıcı varmış 2 ürün arasında gidip geliyorum ben cok kararsız kaldım ne yapsam diye düşünüyorumm