Hayır hayatımda başka kimseye o duyguları yaşamadığım için olmadı yaşım da genç böyle şeyler içinÇok iradelisiniz. Emin olun en doğrusunu yapıyorsunuz. Aynı taktikle devam edin, çok mecbur olmadıkça görüşmeyin, konuşmayın. Keşke yüzüğü atmayıp evlenseymiş, daha kolay unuturdunuz. Sizin hiç olmadı mı böyle söz, nişan gibi birşeyiniz?
Hayır hayatımda başka kimseye o duyguları yaşamadığım için olmadı yaşım da genç böyle şeyler için
Yani uzak dur olmasın öyle şeyler diyorsunuz :/
Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim haklısınız galiba ileride pişman olacağım şeyler yapmamalıyımEvet, aynen öyle diyorum. Zaten yıllardır bunu yapıyorsunuz, yapmaya devam edin diyorum. Uzaktan, dolaylı, suyunun suyu değil ki, amcanızın oğlu. Şahsen ben de sizin gibi normal gözle bakamıyorum akraba evliliğine, uzak bile olsa. Size tavsiyem kendi hayatınızla, kendi çevrenizle ilgilenmeniz. Yaşınız küçük. Okuldu, dersti, stajdı, işti, arkadaştı, tatildi diye dolu dolu yaşayın hayatınızı. Emin olun aklınıza bile gelmez. İlla ki birinden hoşlanacaksınız. Niye kalbinizi kapatasınız ki? Kendi hayatınızla meşgul olun. Çok çok mecbur kalmadıkça görüşmeyin, aynı ortamda bulunmayın.
Düşük eğitimden kastım sonuçlarını bilinmeden evliliğin yapılıyor olmasıydı benim aklımda sürekli olduğu için araştırmasını çok yaptım akraba evliliği çocuklarını hastalık taşımaya çok daha fazla meyillileer konuyu eğitime çekmem bu yüzdendi çevrenizde olduğu için yada başka sebepten sizi kırdıysam özür dilerim henüz bir şey yapmış değilim sadece böyle bir işe girişilmeli mi diye tecrübeli insanlara sormak istemiştimDusuk egitimlilerin yaptigi sey mi? Haha guldum buna? Tek engel egitimin mi yani? Onlar karsilikli asik demekki sense platonik oldugundan bolesin belki..yesil isik gorseydin belki sende ciddi bi yola girmistin? Not buarada akrabayla filan evli degilim
Cnm bence sen kendine işkence ediyorsun.Niye bu kadar kendini hirpaladigini anlamıyorum çevremde çok var akraba evliliği ve hiçbir sorunları yok.bence sen kuzenine yavaştan farkettir eğer oda seviyorsa farkedersen oda senin yolundadır firsatini buldugun ilk anda açıl zaten sonrası gelir ama eğer böyle kaçmaya devam edersen yakında kafayı yersin insan kaçtığı şeylere aslında daha fazla yakınlaşıyor bence bu yüzden kendini rahat bırak ve hissettiğin gibi yaşaMerhabalar yıllardır platonik aşık olduğum biri var aralıklı dönemlerle oldu ama toplam 7 sene kadardır içimde tutuyorum ve kendisi benim 1. Dereceden kuzenim amcamın oğlu yani
Açıkçası kuzenime aşık olmaktan utanıyorum çünkü arkaba evliliği falan hep düşük eğitim seviyesine sahip insanların yaptığı şeyler benim tüm ailem üniversite mezunu ben de öyle hatta bundan dolayı hep bu aşkımı geri planda yaşadım olurda bu iş olur ama annem babam böyle anılır diye. Ama olmuyor unutamıyorum
Neden ona böyle ilgi duyuyor olduğumu o kadar sorguladım ki en başta biz hiç kuzen gibi yetiştirilmedik yılda bir belki 2 yılda bir kere aynı ortamda bulunuyoruz belki düğündü cenazeydi bir araya gelinir de kuzen olduğumuzu hatırlarız
13 yaşında çocuksu bir şekilde ona aşık olmuştum sebebiyse ideal erkek tanımına uyan biri ayrıca çocukken çok sevimliydi, bundan 2 sene sonra kendimi sadece ona karşı hayranlık beslediğime inandırdım ve onu unuttum zaten ergenlikle beraber bir çirkinleşti fırsatı değerlendirip ondan soğudum liseyi kimseye aşık olmayarak geçirdim sonrasında ailemle yine bir akraba buluşması tarzı bir durum vardı oraya gidiyoruz ve ünv sınavı derken 2 3 yıl kadardır onu görmemiştim onu görünce tekrarda kalbimin çarptığını fark ettim takım elbise falan bayağı yakışıklıydı, 1 2 sene de böyle aşık hallerimle devam ettim sonra onun başka bir kızla görüştüğünü hatta ailesiyle tanışacaklarını yine bir aile buluşmasında öğrenince ömrümün şokunu yaşadım o gece ağlamaktan uyuyamadım hiç bu kadar üzlüdüğümü hatırlamıyorum normalde ailemden gizliyorum duygularımı çünkü ne olacağını bilemem bilseler belki ömrümün sonuna kadar sürekli görüşeceğim birine aşık kız yaftası yiyeceğim o yüzden ailemden hep sakladım ama o gün gelip söylemeseler de herkes anladı, bu defa daha acı verici olsada onu unutmayı başardım bir süre sonra o kızla sözlendi her yerde söz fotoları her aile buluşmalarında birbirlerine ne kadar yakıştıkları konuşuluyor bunlara hep zor olsada alıştım yaptığım çocukluktu zaten onunla ben olmazdık dedim ve bölümüme odaklandım sonra kızın yüzüğü attığı haberini aldım ilgimi çekmedi artık onu unuttum zaten dedim. Olası aşık olma ihtimaline karşı onunla hiç bir araya gelmedim bir odadaysa girmedim karşıma çıkarsa yüzüne bakmadan çıkıp gittim falan neyse sonra bazı psikolojik sorunlar yaşadım sebeplerinden biri de her şeyi kafama bu olaylarda olduğu gibi çok takmamdı ve bir psikiyatriste gitmeye başladım tedavi sürecinde bilinçaltına attıklarınla yüzleş tarzı sonuçlar çıkardım ve bu yoldada onunla tam bir kuzenmişim gibi davranmam gerektiğini kaçmamam gerektiğini anladım bir gün haftasonu ailem olmadan amcamlara 3 günlüğüne gittim ve onunla kuzen gibi olmaya çalıştım ben iyi davrandıkça o da bana karşı iyi davrandı uzun süre sohbet ettik içimden sakın etkilenme siz kuzensiniz desemde bana karşı aşırı iyi olması ya acaba o da mı benden hoşlanıyor fikrini aklıma getirdi ve eve dönüş yolunda kendimi konuştuklarımızı geçirdiğimiz vakti hatırlayıp salakca sırıtırken buldum sonuç: aynı kişiye 3. Kez aşık oldum
Ona olan aşkım hayatımın en karmaşık problemi sanırım bende kendime çok sinir oluyorum ama duygularımı dizginleyemiyorum psikiyatristime bile kuzenimr aşkımı anlatamıyorum utancımdan bana karşı bakışı değişir diye okuma sabrı gösteren herkese teşekkür ederim ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli ne yapmalıyım
Merhabalar yıllardır platonik aşık olduğum biri var aralıklı dönemlerle oldu ama toplam 7 sene kadardır içimde tutuyorum ve kendisi benim 1. Dereceden kuzenim amcamın oğlu yani
Açıkçası kuzenime aşık olmaktan utanıyorum çünkü arkaba evliliği falan hep düşük eğitim seviyesine sahip insanların yaptığı şeyler benim tüm ailem üniversite mezunu ben de öyle hatta bundan dolayı hep bu aşkımı geri planda yaşadım olurda bu iş olur ama annem babam böyle anılır diye. Ama olmuyor unutamıyorum
Neden ona böyle ilgi duyuyor olduğumu o kadar sorguladım ki en başta biz hiç kuzen gibi yetiştirilmedik yılda bir belki 2 yılda bir kere aynı ortamda bulunuyoruz belki düğündü cenazeydi bir araya gelinir de kuzen olduğumuzu hatırlarız
13 yaşında çocuksu bir şekilde ona aşık olmuştum sebebiyse ideal erkek tanımına uyan biri ayrıca çocukken çok sevimliydi, bundan 2 sene sonra kendimi sadece ona karşı hayranlık beslediğime inandırdım ve onu unuttum zaten ergenlikle beraber bir çirkinleşti fırsatı değerlendirip ondan soğudum liseyi kimseye aşık olmayarak geçirdim sonrasında ailemle yine bir akraba buluşması tarzı bir durum vardı oraya gidiyoruz ve ünv sınavı derken 2 3 yıl kadardır onu görmemiştim onu görünce tekrarda kalbimin çarptığını fark ettim takım elbise falan bayağı yakışıklıydı, 1 2 sene de böyle aşık hallerimle devam ettim sonra onun başka bir kızla görüştüğünü hatta ailesiyle tanışacaklarını yine bir aile buluşmasında öğrenince ömrümün şokunu yaşadım o gece ağlamaktan uyuyamadım hiç bu kadar üzlüdüğümü hatırlamıyorum normalde ailemden gizliyorum duygularımı çünkü ne olacağını bilemem bilseler belki ömrümün sonuna kadar sürekli görüşeceğim birine aşık kız yaftası yiyeceğim o yüzden ailemden hep sakladım ama o gün gelip söylemeseler de herkes anladı, bu defa daha acı verici olsada onu unutmayı başardım bir süre sonra o kızla sözlendi her yerde söz fotoları her aile buluşmalarında birbirlerine ne kadar yakıştıkları konuşuluyor bunlara hep zor olsada alıştım yaptığım çocukluktu zaten onunla ben olmazdık dedim ve bölümüme odaklandım sonra kızın yüzüğü attığı haberini aldım ilgimi çekmedi artık onu unuttum zaten dedim. Olası aşık olma ihtimaline karşı onunla hiç bir araya gelmedim bir odadaysa girmedim karşıma çıkarsa yüzüne bakmadan çıkıp gittim falan neyse sonra bazı psikolojik sorunlar yaşadım sebeplerinden biri de her şeyi kafama bu olaylarda olduğu gibi çok takmamdı ve bir psikiyatriste gitmeye başladım tedavi sürecinde bilinçaltına attıklarınla yüzleş tarzı sonuçlar çıkardım ve bu yoldada onunla tam bir kuzenmişim gibi davranmam gerektiğini kaçmamam gerektiğini anladım bir gün haftasonu ailem olmadan amcamlara 3 günlüğüne gittim ve onunla kuzen gibi olmaya çalıştım ben iyi davrandıkça o da bana karşı iyi davrandı uzun süre sohbet ettik içimden sakın etkilenme siz kuzensiniz desemde bana karşı aşırı iyi olması ya acaba o da mı benden hoşlanıyor fikrini aklıma getirdi ve eve dönüş yolunda kendimi konuştuklarımızı geçirdiğimiz vakti hatırlayıp salakca sırıtırken buldum sonuç: aynı kişiye 3. Kez aşık oldum
Ona olan aşkım hayatımın en karmaşık problemi sanırım bende kendime çok sinir oluyorum ama duygularımı dizginleyemiyorum psikiyatristime bile kuzenimr aşkımı anlatamıyorum utancımdan bana karşı bakışı değişir diye okuma sabrı gösteren herkese teşekkür ederim ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli ne yapmalıyım
çocukken çok sevimliydi
ergenlikle beraber bir çirkinleşti fırsatı değerlendirip ondan soğudum
takım elbise falan bayağı yakışıklıydı
evet aşk bambaşka bir şey ben de katıIıyorumBen sizin asik degil de asiri hayranlik duydugunuzu dusunuyorum.
kuzenle evlenmek tabiki eğitimli ve bilinçli insanların yapmaması gereken bir olay sağlık açısındanDusuk egitimlilerin yaptigi sey mi? Haha guldum buna? Tek engel egitimin mi yani? Onlar karsilikli asik demekki sense platonik oldugundan bolesin belki..yesil isik gorseydin belki sende ciddi bi yola girmistin? Not buarada akrabayla filan evli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?