canım spirallede kalan olabiliyor günün hiç şaşmazsa bi test yap istersen bi kaç gün daha beklede olmadı doktora gidersin
Yavrum çok güldüm yaaa Altına işememek için haaa
Dün beraber açlıktan öldük deseneAma öğünleri düzgün yapmalısın canım sağlıklı zayıfla
Ben yediğim halde açım Ayrı bi vakayım zaten :)
İnsanlarla uğraş dur yani Allah kolaylık versin canım zor...
canım spirallede kalan olabiliyor günün hiç şaşmazsa bi test yap istersen bi kaç gün daha beklede olmadı doktora gidersin
Yavrum çok güldüm yaaa Altına işememek için haaa
Dün beraber açlıktan öldük deseneAma öğünleri düzgün yapmalısın canım sağlıklı zayıfla
Ben yediğim halde açım Ayrı bi vakayım zaten :)
Menünü görcez çakal seni
Listenide biliyos
Ayy canım korktum yaaaa
Ay korkma canım :)
Duymuştum kalan o yüzden dedim ... Günün hiç şaşmıyosa bi kaç gün daha bekler bi test yaparsın
Zaten eğer hala olmazsan bi kadındoğuma gitmen lazım..Sağlık önemli
evet dıyetısyen hanımda oyle dıyor ılk elın gunahı olmazmıs bu hafta zarurı durumlar vardı tektım oraya buraya kostur şaştı dengem.. artık tam uyucam :)
dun valla gurulduya gurulduya uyudum =)
bu arada sen kahvaltıyı bıraz eksık yapıyorsun sankım az belkıde ?
ögleyıde azmı yıyon acaba salata sevmem ben mesela ama oglen zorlaya zorlaya yıyom tok tutuyor
hıhahahııııha tamam şaka yaptıydım ama az yıycem o gun
Ayy canım korktum yaaaa
Canım kahvaltım zamansızlıktan sandviç yapıp işyerinde yiyorum
Bizim işyerinde salata nadiren çıkar yoğurt hergün var Onu genelde yiyorum oda tok tutuyor Ve göbiş eritiyomuş
Öğlende az yemiyom be bacım bi tabak yemek yedim bugün :) Çorba olsa ekmek yemicektimde pirinçli çorba sakıncalı
bende bırsey dıyeyımde cıkısta test alda yap bacım...
bızım bır akraba hap kullanıyordu hamıle kaldı
sonra spıral taktırdılar gene kaldı defalarca bırde aldırdılar haınler =(
en son adamı baglattılar enısteyı
enişte bir ara baglatılmadan once dıyordukı yavrum tohum saglam hıc sekmiyor dıyordu
baglatıldıkdan sonra az bıraz bunalıma gırmıs duyduguma gore ve bu ınsanlar 40 yas üstü
Kız korkutmayın beni
konu komık dıye anlattım bızımkılerı ama korkma canım tedbirini al sen genede bır test al aksama yap bakalım ne cıkacak ?
rumeysa boy:172 kilo:76,5 hedef:55
ben de katılmak istiyorum :)
küçük oğlum eti canga yedi bir ısırıklık artmış.çok pişmanım ya.
hoşbuldum ve hepimiz kendimizi çok hoş buluruz bi gün inş.Hoşgeldin canım
hem evlı hem cocuklu hemde calısan hanımları ayakta selamlıyorum cıdden zor bır iş.
parçanızı evde bırakıp işe gelıyorsunuz aklınız arkada eve gt kosusturmaca Allah yardımcınız olsun hepınızın ..
ay yeme konusunda kımse yarışamaz valla can bogazdan gelır dıye yıdık yıdık ne oldu sımdı ceberesınız bız cekıyoruz ..
tşkkürlr ama yok öyle olmaz.ben fazladan hareket edeceğim.hayır hiçde sevmem diyet pisikolojisi işte dayanamadım.:) neyse olan olmuş artık
Akşam giderken bi test alayım ben en iyisi