- 6 Aralık 2012
- 673
- 68
- 39
Cok iyi canimm pazartesi basladin dimi 3 gune 1 kilo super :)
Cok iyi gidiyosun bu haftanin galibi sen olacaksin sanirimmm:)
Aslında cumartesi başladım ama pazar tatil yaptım malum:)
İnşallah böyle gider.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi canimm pazartesi basladin dimi 3 gune 1 kilo super :)
Cok iyi gidiyosun bu haftanin galibi sen olacaksin sanirimmm:)
Aksam menum
Bir kase yogurt
Bir tane haslanmis patatess
3 litre suyum bitti kizlar yatana kadar gene icecegimm
Cumartesi nişan var ama. Tam tarti ustu kacirmam umarim:/
Ayy aksam menumuz ayniymis bende yogurt ve patates hasladim yedim:) afiyet olsun kilo olmasinnnn
Aslında çok stresliyim yarın iş başı yapıyorum, oğlumdan ayrilicam ücretsiz izindeydim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilgisayara yarin aksam oturabilcem canim 4 kisi de eklenmek icin bekliyor not aldim merak etme :)Simdi yarım bardak sütün icine nescafe koyup ictim bugunu de atlattim bakalim pazar gelse de tartilsam cok heyecanliyim:))) beni listeye eklemeyi unutmayin pazartesi basladim 83.0 ile.
Aslında çok stresliyim yarın iş başı yapıyorum, oğlumdan ayrilicam ücretsiz izindeydim.
Yarin ve ertesi gun ikiser leslie yaparak dengelicem tatlim:)Kacirmazsin canim yaa eminimm ben kacirsanda uzulme sonunda olumm yokya dengelersin ertesi gune skma canini canimm
Aksam menum
Bir kase yogurt
Bir tane haslanmis patatess
3 litre suyum bitti kizlar yatana kadar gene icecegimm
Beni bayagi sisirdi ama canim ya ...
Suanda ablama indim nescafe iciomm 3ubir aradaa :--( diyetteyim diyemiomm kimseye az az kacio arada
Fazla kalori yok sanirim üçü bir aradada olsun ic ama soyle bence yediklerime dikkat ediyorum diye kimse ısrar etmesin cok zorlanirsin yoksa: (
Evet daha 13.5 aylık lorinecigim yaa...
Evet ya eninde sonunda donecektim.
Pazartesi diyecegimm canim ya cok ortamlara girmemeye ozen gosteriyorum birkac hafta en azindan ... ins tatilde korurum kilomu :-(
Ben de uzak duruyorum bikac ay dayanalim zaman su gibi geciyor zaten:)
Pazartesi diyecegimm canim ya cok ortamlara girmemeye ozen gosteriyorum birkac hafta en azindan ... ins tatilde korurum kilomu :-(
Dayanalim aynen canim millet dikkat ederek 8 kilo veriyor ayda biz skcazz birazz kemeri ins 8 olsa da versek ... sonra bir ay daha bir ay daha bir bakmisizz bayramdaa incecigiz Allahin izniyle
kızlaaarrrrrrrr
dünden beri tartıyı alıyorum vazgeçiyorum sonra tartılmaktan..dayanamadım şimdi tartıldım 68.2 çıktım:)ben şimdi 800 gram verdimmi gerçekten..yoksa bu su kaybımı....
verdiysem eğer çok daha kötü gaza geldimm
Sabah tartil bir daha. Cok daha fazla verdigini dusunuyorum canim.