Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Simdi yarım bardak sütün icine nescafe koyup ictim bugunu de atlattim bakalim pazar gelse de tartilsam cok heyecanliyim:))) beni listeye eklemeyi unutmayin pazartesi basladim 83.0 ile.

Akşam
2.5 kepçe domates çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Patlıcan kizartmasi
0.5 kase cacık

1 şeftali

Şimdide karpuz yiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında çok stresliyim yarın iş başı yapıyorum, oğlumdan ayrilicam ücretsiz izindeydim. :KK43:

Simdi yarım bardak sütün icine nescafe koyup ictim bugunu de atlattim bakalim pazar gelse de tartilsam cok heyecanliyim:))) beni listeye eklemeyi unutmayin pazartesi basladim 83.0 ile.
Bilgisayara yarin aksam oturabilcem canim 4 kisi de eklenmek icin bekliyor not aldim merak etme :)
Aslında çok stresliyim yarın iş başı yapıyorum, oğlumdan ayrilicam ücretsiz izindeydim. :KK43:

Ayy:KK43: uzulme eninde sonunda calismaya geri donmek gerekecekti:/

Kacirmazsin canim yaa eminimm ben kacirsanda uzulme sonunda olumm yokya dengelersin ertesi gune skma canini canimm
Yarin ve ertesi gun ikiser leslie yaparak dengelicem tatlim:)

Aksam menum

Bir kase yogurt
Bir tane haslanmis patatess

3 litre suyum bitti kizlar yatana kadar gene icecegimm

Beni bayagi sisirdi ama canim ya ...

Suanda ablama indim nescafe iciomm 3ubir aradaa :-:-)-( diyetteyim diyemiomm kimseye az az kacio arada

Fazla kalori yok sanirim üçü bir aradada olsun ic ama soyle bence yediklerime dikkat ediyorum diye kimse ısrar etmesin cok zorlanirsin yoksa: (

Evet daha 13.5 aylık lorinecigim yaa...

Evet ya eninde sonunda donecektim. :KK43:

Fazla kalori yok sanirim üçü bir aradada olsun ic ama soyle bence yediklerime dikkat ediyorum diye kimse ısrar etmesin cok zorlanirsin yoksa: (

Pazartesi diyecegimm canim ya cok ortamlara girmemeye ozen gosteriyorum birkac hafta en azindan ... ins tatilde korurum kilomu :-(

Evet daha 13.5 aylık lorinecigim yaa...

Evet ya eninde sonunda donecektim. :KK43:

Ayh masallah kuzucuga Allah anali babali buyutsun yasini doldurmus ozlem olur elbet ama tr standartlarindada calismadan olmuyor Allah yardimcin olsun canim ..

Pazartesi diyecegimm canim ya cok ortamlara girmemeye ozen gosteriyorum birkac hafta en azindan ... ins tatilde korurum kilomu :-(

Dayanalim aynen canim millet dikkat ederek 8 kilo veriyor ayda biz skcazz birazz kemeri ins 8 olsa da versek ... sonra bir ay daha bir ay daha bir bakmisizz bayramdaa incecigiz Allahin izniyle :-)

Aynen canim 7-8 kilo gider dikkat edersek kacamaklari aksam yapmamaya dikkat et biraz da hareket spor bak gor bir ay sonra cok guzel kilo vericez

kızlaaarrrrrrrr

dünden beri tartıyı alıyorum vazgeçiyorum sonra tartılmaktan..dayanamadım şimdi tartıldım 68.2 çıktım:)ben şimdi 800 gram verdimmi gerçekten..yoksa bu su kaybımı....

verdiysem eğer çok daha kötü gaza geldimm:KK52:

kızlaaarrrrrrrr

dünden beri tartıyı alıyorum vazgeçiyorum sonra tartılmaktan..dayanamadım şimdi tartıldım 68.2 çıktım:)ben şimdi 800 gram verdimmi gerçekten..yoksa bu su kaybımı....

verdiysem eğer çok daha kötü gaza geldimm:KK52:

Sabah tartil bir daha. Cok daha fazla verdigini dusunuyorum canim.

X