Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım benım ayran corbam ayın 11ine kaldı duzen dısıplınden yanayım bolunsun ıstemedım suankı dıyetıme devam pazartesıye kdr bırazdan paylasırım nasıl yapılacagını senın sok dıyet lıstende bayagı faydalı zannımca onuda denıycem =)

hosgeldın tek kaldım topıkte gıttınız sandım :KK43:

başınız sagolsun Allahım mekanını cennet eylesın ınsallah :KK43::KK43::KK43::KK43:

başınız sağolsun:KK43:

kızlar merhabalar..

sabah: 1 tane poğaça
ara:1 kase yoğurt
öğle:1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara:1 kase yoğurt
akşam:menemen ile 2 dilim ekmek

buarada hergün 9-10 bardak çay içiyorum ama zaten şekersiz olduğu için yazmıyorum

Kizlarrr kuzenimin nisan bohcasi geldi erkek tarafindan. Oraya gittigimiz icin yazamadim.
E tabi fena bozdum hamur isleri tatlilar :KK43:((
Yeni gelenler hosgeldiler bilgisayara gecer gecmez kaydedecegim sizi de :)
Ailemiz genisliyor kizlarrr.
Tartilma gunune kadar hic bi sekilde bize katilmamis olanlari silmeyi dusunuyorm ne dersiniz?
Destek olmak icin variz, bi koseden izlemek icin degil dimi :))) hepiniz cok iyi gidiyosunuz. Ben disinda:KK43:

Arada olur kaçamaklar:) Hiç canını sıkma yarın sabah kaldığın yerden devam et. Tartılma gününde yazmayan olursa o zaman silersin o zamana kadar bekle bakalım yazarlar belki

Bu arada akşam yemeğim:

Yarım haşlanmış patates
yoğurt
1 kase çorba

Arada olur kaçamaklar:) Hiç canını sıkma yarın sabah kaldığın yerden devam et. Tartılma gününde yazmayan olursa o zaman silersin o zamana kadar bekle bakalım yazarlar belki

Bu arada akşam yemeğim:

Yarım haşlanmış patates
yoğurt
1 kase çorba

Oyle yapicam tatlimm
Menun cok saglikli:)

Akşam yemeğine 1 buçuk saat var.
Ben de 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Bu arada baskülüm geldi:KK9: ne kadar doğru tartıyor bilmiyorum ama doğruysa 1 kilo vermişim:KK52:

Kizlarrr kuzenimin nisan bohcasi geldi erkek tarafindan. Oraya gittigimiz icin yazamadim.
E tabi fena bozdum hamur isleri tatlilar :KK43:((
Yeni gelenler hosgeldiler bilgisayara gecer gecmez kaydedecegim sizi de :)
Ailemiz genisliyor kizlarrr.
Tartilma gunune kadar hic bi sekilde bize katilmamis olanlari silmeyi dusunuyorm ne dersiniz?
Destek olmak icin variz, bi koseden izlemek icin degil dimi :))) hepiniz cok iyi gidiyosunuz. Ben disinda:KK43:

Olsun canini skma guzel hayirli bir olayda kacamak yapmissin Allah sanada nasip etsin guzelimmm kuzeninede hayirli olsun insallah ..

Aynen katilmayanlari sil bencede sesi sedasi cikmayanlari ...

Bu arada sabah 77.6 idim suan 77.4um pazara kadar soylemiycem size ama hergun tartilirim.ben dayanamam :-):-)

Aksam yemegi vaktm gecti ... sadece ypgurt yiyevegim 1 kase

Aksam menum

Bir kase yogurt
Bir tane haslanmis patatess

3 litre suyum bitti kizlar yatana kadar gene icecegimm

Akşam yemeğine 1 buçuk saat var.
Ben de 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Bu arada baskülüm geldi:KK9: ne kadar doğru tartıyor bilmiyorum ama doğruysa 1 kilo vermişim:KK52:

Cok iyi canimm pazartesi basladin dimi 3 gune 1 kilo super :)
Olsun canini skma guzel hayirli bir olayda kacamak yapmissin Allah sanada nasip etsin guzelimmm kuzeninede hayirli olsun insallah ..

Aynen katilmayanlari sil bencede sesi sedasi cikmayanlari ...

Bu arada sabah 77.6 idim suan 77.4um pazara kadar soylemiycem size ama hergun tartilirim.ben dayanamam :-):-)

Aksam yemegi vaktm gecti ... sadece ypgurt yiyevegim 1 kase

Cok iyi gidiyosun bu haftanin galibi sen olacaksin sanirimmm:)

Sabah ara ogle ara ...
Aksamda cok zorlaniraam ygrt yiycem cok rahatsiz oldm bugnn karnim agridi ciddi anlamda :':-)':-)'(

Sabah ara ogle ara ...
Aksamda cok zorlaniraam ygrt yiycem cok rahatsiz oldm bugnn karnim agridi ciddi anlamda :':-)':-)'(

Tamam kaldirma sakın tatlim. Yogurt ye icine pulbiber koyup. Ya da yarim kase corba ic. Mideyi uzun sure bos birakirsan yavaslar metabolizma

X