- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım:) bugünden itibaren heerkeess kilo vermeye başlayacak. geçmiş olsun bu arada hastaymışsın
bi de yeşilçayı aktardan alıp kendin demlersen çok daha yararlı olur canım belirli sürelerde ikisini de denedim. kendin yaptığının tadı paket olanda yok yani:)
Miladımın ilk kahvaltısı:)
1 yumurta ve 2 kibrit kutusu peyniri küp küp doğradım salata gibi, yanına zeytinyağlı domates salatalık
ve 6-7 zeytin:)
yeşil çay
mandalina ve kara erik birer tane:)
yarın da pilatesim başlıyorrr
Günaydın canlar ben geldim...
Son kilom da bu:) Artık ölçümlerime göre normal durumdayım.
Normal üstünden kurtuldum :)
Tebrik ederim canım :) Darısı başımıza
Tartında güzelmiş
Ama menulerini duzene sokmadin ki hala:/ben yüzüm kızarark kilo bildirimi yapıyorum 70
nurseza_ canim ben yuvarlak suzgeclerden kullaniyorum. Belki gormussundur kıskaçlari var acinca yuvarlak kisim ikiye ayrılıyor ona aliyorum kaşık gibi yesilcayi
ersnil canim benim erkek arkadaşım da daha var diyo 90dan 63e inmeme ragmen:) bunlara yaranilmazzzz. Olalim 55 kilo da catlasinlar yanimizda gobekli gobekli kalsinlar tebrik ederm bu arada iyi kilo verdin sende Meltem gbi:)
evet sokamıyorumAma menulerini duzene sokmadin ki hala:/
evet herkes aynısını söyleyince bende randevu aldım ama 1,5 hafta daha bekliycem ama ondan sonra en azından o sonuçlara göre rahat hareket edicemdurusude bence de bi test yapilsin bakalim canim çünkü normal değil bi doygunluk hissetmemen
evet sokamıyorum
bendeki tuhaflık yemek yiyorum tıkabasa ama açım hala yada tok karnım ama yeme isteği bi geliyo engel olamıyorum kendime haftaya çarşambaya dr gidicem bir takım testler yapılıcak şekerime falan bakılıcak belki ondandır diye düşünüldü
ki eğer diğilse o günden sonra hiç bişey yemeden yaşıycam kendime ceza bunca yediklerimin yerine
ersnil zoru başardık canımmm:) artık benim duraklamam da sona erdi sanirim 1 bucuk ay falan oldu ben cok dikkat etmeyeli. Metabolizmam kendine gelmistir.:) nihal de gitti evet hatta bugün itibariyle oda yeniden basladi hevesle:) işyerinde tek çalıştığı icin bu hafta pek aktif olamicak sanırım:)