- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Kızlar duygu patlaması yaşıyorum şuan inanın çok farklı bır hıs şişman olmak adı bile acı " şişman "... Yıllardır kıloluyum unıversıte donemınde 60 kıloydum çıroz gıbıydım iri kemıklıyım boyum 1,64 ...
O kıloma donmek ıstıyorum bayramda herkesın hayretlı bakıslarıyla belkıde ılk kez nazara gelısımden yakınmadannn gozlerının ıcıne ıcıne bakmak ıstıyorum nazarda degdırseler Allahım korur zaten .. hanı derlerya şaşkınlıktan ne yapacagını şaşırdılar oyle olsunlar ıstıyorum hayret etsınler gıpta etsınler en cok ta ornek alsınlar ıstıyorum ... sulalemde genc kızlar harıc orta yaslı yengelerın çoğu kılolu ınsanlar onlarda kurtulsun ıstıyorum ...
en cok ıstedıgımde yenı kapandım gecen sene kurbanda .... bu sene kurban bayramında uzun pudra pembesı bır elbıle gıymek ıstıyorummmmmmmmmm =) guzel bır topuklu ve guzel bır eşarpp ah ah ah cıtı pıtı kapalılara cok ozenıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de üniversiteye başladığımda 62 kiloydum Okula başladım fast food yedim her gün iki yıl içinde bir bakmışım 87 olmuşum. 1 yıl önce okulum bitti sonra biraz uğraştım 2 ayda 87den 73 e indim ama 3-4 ay önce yine kilo aldım 83 oldum işte İstemek başarmanın yarısıdır istekli olduktan sonra kurbanda istediğin elbiseyi giyersin:) Sabırlı olucaz az yicez çok hareket etçez olcakkkkkkkkkkkkkkkk