• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar Sonra Görüşen Anne-Oğul Birbirlerine Aşık Oldu!

Sapkınlığın adına bir de bilimsel kılıf bulmuşlar he mi ?

Yersen , biz ensest değiliz , doğurduğumuz evlada , doğduğumuz anaya meyledecek kadar sapıkta değiliz , öyle iki kadeh şampanya içip karşılaştığımız ilk gece yatacak kadar azgında değiliz ...
Aşk bu aşk , ilk görüşte genetik aşk
:KK62:

Okuduğun en iğrenç haberlerden bir tanesi bence

bu konuyu bi de freud a danışmak lazım:KK53::KK53:
3-5 yaş dönemi arasında vuku bulan oidipus kompleksini yetişkinlik dönemlerine taşımış, ruhsal olarak sağlıklı olmayan bir birey diye cevap verirdi. :KK51:
Oidipus kompleksi ise, çocukların karşı cinsten olan ebeveynlerine duymuş oldukları ilgi ve hayranlık durumudur. Bu beyfendi ise 25 yıl kadar geç kaldığı için çocukluğunda aranmalıdır bu sorunun cevabı. Yine Freud'a göre bütün sorunlu bireyler kritik zamanlarda ( genellikle 5 yaşa kadar olan zaman dilimi kastedilir) ya bir şeylerden eksik kalmıştır ya da ebeveynlerinden maddi manevi bakımı görememiştir.

Diyorum nereden hatırlıyorum; Genetik Cinsel Cazibe deyince çağrışım yapmamıştı, GSA'yı ( genetic sexual attraction) görünce şimşekler çaktı.

Baya örgütlenmişti bu arkadaşlar; öncelikle bu "enteresan" ilişkilerinin suç olmaktan çıkarılmasını, uzun vadede de eşit evlilik hakkı elde etmeyi falan planlıyolardı. Haberlerini görmüstüm herhalde yabancı basında.

Hayır anlamadığım böyle bi bilimsel teori var da o teori "aman ne güzel yapıyosunuz aferim size arkadaşlar, siz aynen böyle yürüyün birbirinize" demiyor ki.

Açıklanabilir her şeyi olağan ve sağlıklı kabul etmek nereden çıktı bi anlasam. Neyin kafası yani tam olarak?

Sonra "bize ahlaksız diyeceklerini biliyorum ama bik bik bik" Ablacım ahlaksız falan değilsiniz, psikolojik olarak arızalısınız çoklu şekilde.

Bi de üstüne doğum yapmaktan bahsediyorsun.

Genetik olarak ne tür komplikasyonlar gelişebilir o çocukta hiç hesaba katıyor musun? Yok.

Hadi çocuk bi şekilde sağ ve tam doğdu diyelim; siz iki sorunlu tip el birligiyle s.çacaksınız o çocugun psikolojisine onu düsünüyor musun? I-ıı.

Ne yapacaksın tam olarak? Büyük oğlunu bırakıp küçük oğlunu/ torununu/kocanın kardeşini mi alacaksın?

Yoruyorsunuz gerçekten.

Diyorum nereden hatırlıyorum; Genetik Cinsel Cazibe deyince çağrışım yapmamıştı, GSA'yı ( genetic sexual attraction) görünce şimşekler çaktı.

Baya örgütlenmişti bu arkadaşlar; öncelikle bu "enteresan" ilişkilerinin suç olmaktan çıkarılmasını, uzun vadede de eşit evlilik hakkı elde etmeyi falan planlıyolardı. Haberlerini görmüstüm herhalde yabancı basında.

Hayır anlamadığım böyle bi bilimsel teori var da o teori "aman ne güzel yapıyosunuz aferim size arkadaşlar, siz aynen böyle yürüyün birbirinize" demiyor ki.

Açıklanabilir her şeyi olağan ve sağlıklı kabul etmek nereden çıktı bi anlasam. Neyin kafası yani tam olarak?

Sonra "bize ahlaksız diyeceklerini biliyorum ama bik bik bik" Ablacım ahlaksız falan değilsiniz, psikolojik olarak arızalısınız çoklu şekilde.

Bi de üstüne doğum yapmaktan bahsediyorsun.

Genetik olarak ne tür komplikasyonlar gelişebilir o çocukta hiç hesaba katıyor musun? Yok.

Hadi çocuk bi şekilde sağ ve tam doğdu diyelim; siz iki sorunlu tip el birligiyle s.çacaksınız o çocugun psikolojisine onu düsünüyor musun? I-ıı.

Ne yapacaksın tam olarak? Büyük oğlunu bırakıp küçük oğlunu/ torununu/kocanın kardeşini mi alacaksın?

Yoruyorsunuz gerçekten.

o konuyu taşıyıcı anneyle çözeceklermiş nasıl olacaksa, sanırım sadece ileri yaşta hamilelik olayını çözsek yeter diye bakıyorlar:confused::confused::confused:

olay o kadar fantastik ki ben iğrenç bile bulamadım, game of thrones daki ilişkilerin level atlamış hali:confused::confused::confused:

Şahsım adına asla kabul edebileceğim bir şey değil, babam dünya ahiret babamdır yani, aksini düşünmek bile imkansız. Bizde kuzen evliliği bile olmaz, kuzen kardeştir. Ama yine de eğer böyle bir şey varsa en azından neymiş onu okurum. Nitekim GSA dedikleri Genetic Sexual Attraction zımbırtısını da araştırdım.
Araştırmacı gazeteciliğimin sonuçlarını paylaşmayı borç bilirim.

Efem GSA olarak da bilinen Genetic Sexual Attraction (Genetik Cinsel Etkilenme yani), 1980lerde popülerleşen bir terimmiş. Terimi ortaya atan ablamız, kendisi de evlatlık oğluyla tekrar buluştuğunda sıradışı duygular yaşayan ve evlatlıklar ile yeni buldukları akrabaları için bir destek grubunun kurucusuymuş.

GSA, düzgün duygusal bağlar kurma şansını kaybetmiş, yetişkinlikle tekrar birleşen genetik olarak akraba insanlar arasında oluşan yoğun cinsel arzuyu ifade ediyormuş. Genetik Cinsel Etkilenme herhangi bir yakın genetik akraba çift, kardeşler, kuzenler ve hatta ebeveyn ve uzun süredir kayıp olan çocukları arasında olabilirmiş.

Bunun düşünülen sebepleri arasında insanların bilinçaltında kendilerine benzer eşler seçmek istemeleri ve seneler sonra yetişkin olarak karşılaştıklarında bu sebeple birbirlerinden etkilenmeleri varmış.

Öeh demek istiyorum izninizle. Senelerdir görmemiş olsan da anan baban yahu!

Şahsım adına asla kabul edebileceğim bir şey değil, babam dünya ahiret babamdır yani, aksini düşünmek bile imkansız. Bizde kuzen evliliği bile olmaz, kuzen kardeştir. Ama yine de eğer böyle bir şey varsa en azından neymiş onu okurum. Nitekim GSA dedikleri Genetic Sexual Attraction zımbırtısını da araştırdım.
Araştırmacı gazeteciliğimin sonuçlarını paylaşmayı borç bilirim.

Efem GSA olarak da bilinen Genetic Sexual Attraction (Genetik Cinsel Etkilenme yani), 1980lerde popülerleşen bir terimmiş. Terimi ortaya atan ablamız, kendisi de evlatlık oğluyla tekrar buluştuğunda sıradışı duygular yaşayan ve evlatlıklar ile yeni buldukları akrabaları için bir destek grubunun kurucusuymuş.

GSA, düzgün duygusal bağlar kurma şansını kaybetmiş, yetişkinlikle tekrar birleşen genetik olarak akraba insanlar arasında oluşan yoğun cinsel arzuyu ifade ediyormuş. Genetik Cinsel Etkilenme herhangi bir yakın genetik akraba çift, kardeşler, kuzenler ve hatta ebeveyn ve uzun süredir kayıp olan çocukları arasında olabilirmiş.

Bunun düşünülen sebepleri arasında insanların bilinçaltında kendilerine benzer eşler seçmek istemeleri ve seneler sonra yetişkin olarak karşılaştıklarında bu sebeple birbirlerinden etkilenmeleri varmış.

Öeh demek istiyorum izninizle. Senelerdir görmemiş olsan da anan baban yahu!

beni neden evlatlık verdin neden yıllarca arayıp sormadın demiyoda, başka niyetler peşinde :KK53::KK53::KK53:

Dötünüzden teori üretmeyin ya.. Basbaya sapıklık.. Neymis genetik cinsel cazibe..

beni neden evlatlık verdin neden yıllarca arayıp sormadın demiyoda, başka niyetler peşinde :KK53::KK53::KK53:
Ya chess bilinçli bir eylem değil, içten gelen ve engelleyemedikleri bir şey anladığım kadarıyla.
Çok fazla araştırma yok bu konuda, mesela istatistik aradım kaç ailede bir oluyor diye yok.
Ha iğrenç mi iğrenç.
Ama şunu düşünmek lazım, o kişiler karşısındaki kişiyi bizim anladığımız anlamda anne, baba, kardeş olarak görmüyor. Tamamen bir yabancı olarak görüyor, düşünüyor. Bir araştırmaya göre bu kişilerin üvey aileleriyle herhangi bir cinsel etkileşim, ilişki veya istismar yokmuş. O yüzden ensest olarak görmüyorlarmış. Ama ensest mi ensest. Ana baba ya, öff.

Back