Yıllar sonra geri gelen eski sevgilim

Dmlaaydn

'' Batmadık ama su alıyoruz hala "
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
148
12
29
Bu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Alttan alıp kendini affettirmeye çalışma. Seni seviyorum diye mesaj falan atma. Böyle düşünüyorsa gelmeseydi. Geldiyse hatanı affetmiş demektir, eski bilmemneleri açıp intikam alacaksa gitsin. Bu böyle sürer gider çabalayıp durursan.

Bu ilişkinin oluru yok, zorlamayın daha fazla. Zaten intikam almak için geri döndüğü gün gibi ortada.

Bundan sonra aldatmak yerine hayatınızdaki kişiden düzgünce ayrılın, sonrasında ne yapıyorsanız yapın. Hiç değilse öz saygınız için yapın bunu.

Ne kendinize, ne karşınızdaki insana saygınız yokmuş. Zaten olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmışsınız.

Sizi kaybettiği için hırs yapmış dönmüş Bunun sadece hırs olduğunu farkettiğinde de tekmeyi yemişsiniz. Normal.

Sizde zaten sevmiyorsunuz merak etmeyin. İnsanın gözleri sevdiği harici başkasını görmez. Eğer hala aklınız dışarıda ise karşınızdaki doğru değildir.

Bence bırakın.
Eski hislerim yok demek. Sevgi hissedemiyorum demek.
Belki adam boşluktaydı güzel günlerinizi, seni çok sevdiğini hatırlayarak geri döndü ama olmadı.
Dürüst biri versiyonu bu.
Ikinci versiyon ise intikam almak istedi, sonuçta şimdi sen onu çok seviyorsun ve bırakamıyorsun.
Realist olalım.

Bence içini soğutmak için dönmus.Sen aldattın o da seni terk etti.Yani kendince açık olan hesabı kapatmış oldu.Suan bir şey yapamazsın.Onu 3 sene önce dusunmeliydin.kendi düşen ağlamaz..

Adami bir kere aldatmissiniz zaten. Cok askindan olup bittiginiz biri olsaydi aldatmazdiniz herhalde. Simdi de gene bitirip sonra seviyorum ddmek neyin nesi? Siz de hirs yapiyirsunuz. Salin gitsin. Oluru yok.

Sana gereken cevplar verildi neden sürekli aynı konuyu aciyosun

Aldatilmanin acısını bu şekilde çıkarmış. İçini söndürmek için.

Kolay değil çünkü. Aldattığınız kişi nerde , terk mi etti sizi ?

Bir daha aldatın. %100 işe yarar. Kapanır gider konu.

Bir akrep olarak 1 günün hesabini soran ben..16 sene sonra dönse sanirim verem ederim ahahah
8 yıl aşk acısı çektiğim adam 16 sene sonra döndüğünde ben 6 ay önce nikah yapmışim o da o zamanlarda eşinden boşanmış iki çocuklu bir adamdı Duygunun d si kalmamıştı tabi.Bayagi erken döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…