Bence içini soğutmak için dönmus.Sen aldattın o da seni terk etti.Yani kendince açık olan hesabı kapatmış oldu.Suan bir şey yapamazsın.Onu 3 sene önce dusunmeliydin.kendi düşen ağlamaz..Bu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sana gereken cevplar verildi neden sürekli aynı konuyu aciyosunBu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İnanın ben de anlamadımAdam da bir garip bu kadar sene sonra bunu demek için mi geri dönmüş
Bir daha aldatın. %100 işe yarar. Kapanır gider konu.Bu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Konu sahibinin tüm konuları ::: erkek meselesi. Olmazdan pek anlayacak gübi durmuyorOlmaz dedik ya
Bir akrep olarak 1 günün hesabini soran ben..16 sene sonra dönse sanirim verem ederim ahahahYıllar sonra derken benim eski sevgili gibi 16 sene sonra döndü filan sanmıştım
8 yıl aşk acısı çektiğim adam 16 sene sonra döndüğünde ben 6 ay önce nikah yapmışim o da o zamanlarda eşinden boşanmış iki çocuklu bir adamdıBir akrep olarak 1 günün hesabini soran ben..16 sene sonra dönse sanirim verem ederim ahahah