Yıllar sonra geri gelen eski sevgilim

Sanki intikam almaya çalışmış sizden. Ben beni aldatan kişiyi intikam için bile muhatap almazdım gerçi ama eğer niyeti buysa hak etmişsiniz bence. Arkasından 1 yıl yas tutacak kadar seviyordunuz madem aldatmak neden?

Afilli olmus epey
Kısmet olmayinca da bu sekilde sancılı hikayeler oluyor işte:s

Yazınızı okurken aklıma Caanımmm Tan Taşçı'nın Eski Sevgilim adlı şarkısı geldi.

Kim olursan ol senin adın eski sevgilim kalacak
Kalbine sor beni, sor hadi, yarın geç olacak
Sebepler bul bana, yalanlar kur hadi
Ancak önce kendini affet, ben seni affettim.

Güven çok önemli kavram,çok sevsen de o güven kaybedince tamir olmuyor yeniden!

Nasıl oldu peki 16 yıl hiç iletişim kurmamış mıydınız? Siz sekiz sene nasıl unutmadınız?

Nasıl oldu peki 16 yıl hiç iletişim kurmamış mıydınız? Siz sekiz sene nasıl unutmadınız?
8 yıl boyunca bildiğiniz yaş tuttum,ta ki evlendiğini kendisinden öğreninceye kadar.Evlenmesiyle birlikte umudu kestim ve toparlandım.O 8 yıl içinde ara ara mesaj attım,aradım barışmak için ama kabul etmedi.Ailesi beni istememiş meğer,ailesinin istediği kişiyle evlenmiş,10 yıl evli kaldi iki çocukla boşanmış.Onlara tepki olarak istedikleri kişiyle evlenmiş mutlu olamamış ama her nasılsa 10 yıl evliliği sürmüş.16 yıl sonra kapımı çaldı,bu sefer de ben o evliliği hazmedemedim ve duygum da kalmamıştı amw ben nasıl ona ara ara yazdiysam o da bana öyle yazdı 16-18 yıl arasında,ta ki benim çocuğum oluncaya kadar..çok canım yanmıştı geçmişte..bir gün o da bana yalvarsin ama bu sefer ben kaile almayım dedim Allah'ın adaleti işte

İğreniyorum artık böyle şeylerden

Cahillik Diyelim. Cidden şimdiki aklım olsa böyle bir şey yapmazdım

Bıraktım

Eski bilete piyango vurmaz. Madem kaldıramamış aldattığını ger dönmezdi bahane yapıyo. Sende aldattığın kişinin sana geri dönmesinin tek nedeninin sevgi olmadığını biliyosundur. Boşlukta kalmıştır yazmıştır kızma ama aldatmış bi eski sevgilisin ne kadar değerin kalmıştır ki onun gözünde

Aldatilmanin acısını bu şekilde çıkarmış. İçini söndürmek için.

Kolay değil çünkü. Aldattığınız kişi nerde , terk mi etti sizi ?
Yok onla 2 buçuk sene daha devam etti ilişkimiz. Sonra ayrıldık

Ben de intikam almak için uğraşmazdım belki o an isteyebilirdim ama 3 yıl sonra neden alayım ki? Benimki vicdan azabı sanırım

Maalesef

Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…