Yıllar sonra geri gelen eski sevgilim

Bu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sanki intikam almaya çalışmış sizden. Ben beni aldatan kişiyi intikam için bile muhatap almazdım gerçi ama eğer niyeti buysa hak etmişsiniz bence. Arkasından 1 yıl yas tutacak kadar seviyordunuz madem aldatmak neden?

8 yıl aşk acısı çektiğim adam 16 sene sonra döndüğünde ben 6 ay önce nikah yapmışim o da o zamanlarda eşinden boşanmış iki çocuklu bir adamdı 😊 Duygunun d si kalmamıştı tabi.Bayagi erken döndü 🤭
Afilli olmus epey 🥴
Kısmet olmayinca da bu sekilde sancılı hikayeler oluyor işte:s

Yazınızı okurken aklıma Caanımmm Tan Taşçı'nın Eski Sevgilim adlı şarkısı geldi.

Kim olursan ol senin adın eski sevgilim kalacak
Kalbine sor beni, sor hadi, yarın geç olacak
Sebepler bul bana, yalanlar kur hadi
Ancak önce kendini affet, ben seni affettim.

Güven çok önemli kavram,çok sevsen de o güven kaybedince tamir olmuyor yeniden!

8 yıl aşk acısı çektiğim adam 16 sene sonra döndüğünde ben 6 ay önce nikah yapmışim o da o zamanlarda eşinden boşanmış iki çocuklu bir adamdı 😊 Duygunun d si kalmamıştı tabi.Bayagi erken döndü 🤭
Nasıl oldu peki 16 yıl hiç iletişim kurmamış mıydınız? Siz sekiz sene nasıl unutmadınız?

Nasıl oldu peki 16 yıl hiç iletişim kurmamış mıydınız? Siz sekiz sene nasıl unutmadınız?
8 yıl boyunca bildiğiniz yaş tuttum,ta ki evlendiğini kendisinden öğreninceye kadar.Evlenmesiyle birlikte umudu kestim ve toparlandım.O 8 yıl içinde ara ara mesaj attım,aradım barışmak için ama kabul etmedi.Ailesi beni istememiş meğer,ailesinin istediği kişiyle evlenmiş,10 yıl evli kaldi iki çocukla boşanmış.Onlara tepki olarak istedikleri kişiyle evlenmiş mutlu olamamış ama her nasılsa 10 yıl evliliği sürmüş.16 yıl sonra kapımı çaldı,bu sefer de ben o evliliği hazmedemedim ve duygum da kalmamıştı amw ben nasıl ona ara ara yazdiysam o da bana öyle yazdı 16-18 yıl arasında,ta ki benim çocuğum oluncaya kadar..çok canım yanmıştı geçmişte..bir gün o da bana yalvarsin ama bu sefer ben kaile almayım dedim Allah'ın adaleti işte 🤷🏻‍♀️

Alttan alıp kendini affettirmeye çalışma. Seni seviyorum diye mesaj falan atma. Böyle düşünüyorsa gelmeseydi. Geldiyse hatanı affetmiş demektir, eski bilmemneleri açıp intikam alacaksa gitsin. Bu böyle sürer gider çabalayıp durursan.
İğreniyorum artık böyle şeylerden

Bu ilişkinin oluru yok, zorlamayın daha fazla. Zaten intikam almak için geri döndüğü gün gibi ortada.

Bundan sonra aldatmak yerine hayatınızdaki kişiden düzgünce ayrılın, sonrasında ne yapıyorsanız yapın. Hiç değilse öz saygınız için yapın bunu.
Cahillik Diyelim. Cidden şimdiki aklım olsa böyle bir şey yapmazdım

Bence bırakın.
Eski hislerim yok demek. Sevgi hissedemiyorum demek.
Belki adam boşluktaydı güzel günlerinizi, seni çok sevdiğini hatırlayarak geri döndü ama olmadı.
Dürüst biri versiyonu bu.
Ikinci versiyon ise intikam almak istedi, sonuçta şimdi sen onu çok seviyorsun ve bırakamıyorsun.
Realist olalım.
Bıraktım

Bu konuyu tekrar açmak istiyorum. Hanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Eski bilete piyango vurmaz. Madem kaldıramamış aldattığını ger dönmezdi bahane yapıyo. Sende aldattığın kişinin sana geri dönmesinin tek nedeninin sevgi olmadığını biliyosundur. Boşlukta kalmıştır yazmıştır kızma ama aldatmış bi eski sevgilisin ne kadar değerin kalmıştır ki onun gözünde

Aldatilmanin acısını bu şekilde çıkarmış. İçini söndürmek için.

Kolay değil çünkü. Aldattığınız kişi nerde , terk mi etti sizi ?
Yok onla 2 buçuk sene daha devam etti ilişkimiz. Sonra ayrıldık

Sanki intikam almaya çalışmış sizden. Ben beni aldatan kişiyi intikam için bile muhatap almazdım gerçi ama eğer niyeti buysa hak etmişsiniz bence. Arkasından 1 yıl yas tutacak kadar seviyordunuz madem aldatmak neden?
Ben de intikam almak için uğraşmazdım belki o an isteyebilirdim ama 3 yıl sonra neden alayım ki? Benimki vicdan azabı sanırım

Yazınızı okurken aklıma Caanımmm Tan Taşçı'nın Eski Sevgilim adlı şarkısı geldi.

Kim olursan ol senin adın eski sevgilim kalacak
Kalbine sor beni, sor hadi, yarın geç olacak
Sebepler bul bana, yalanlar kur hadi
Ancak önce kendini affet, ben seni affettim.

Güven çok önemli kavram,çok sevsen de o güven kaybedince tamir olmuyor yeniden!
Maalesef

Haklısınız.
Eski bilete piyango vurmaz. Madem kaldıramamış aldattığını ger dönmezdi bahane yapıyo. Sende aldattığın kişinin sana geri dönmesinin tek nedeninin sevgi olmadığını biliyosundur. Boşlukta kalmıştır yazmıştır kızma ama aldatmış bi eski sevgilisin ne kadar değerin kalmıştır ki onun gözünde

X