Yazdığınız mesaja sonundan ortasından karışık cevap verirsem kusura bakmayın:)
Yine bu konu özelinde yazmayayım genel yazayım, inanmadığınız konulara yazmayın diyorum ama bu sizin kişisel tercihiniz yazmak istiyorsanız da kurallara uygun yazdığınız sürece bizim için sorun yok yazmayın diye tekrarlamam şu yüzden üyeler bir sürü konular açıyorlar aralarından bazılarının yazdıklarına inanılmıyor ve trollüyor fake üye diye şikayet ediliyor, bazısı defalarca şikayet ediliyor bizde herkesin içi rahat etsin diye üyenin iletişim bilgileri üzerinden defalarca teyit alıyoruz hikayesini yeniden anlatmasını, bazı şeyleri değiştirerek anlattıysa sebeplerini tekrarlamasını istiyoruz, üye her defasında aynı cevapları veriyorsa ikna oluyoruz olmak zorundayız zira aksini ispat etmemiz için somut kanıtlar gerekiyor, her neyse biz defalarca teyit ettik desek de inanmıyorum deyip hala o üyelerin konularına yazıp sonra da yönetim bunları neden sitede tutuyor anlamıyorum deniliyor, iyi de biz yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz zaten, ki gerekçeler de makul oluyor çünkü yabana atılmayacak kadar çok sayıda kadın buradaki üyeliğini eşinden, nişanlısından, ailesinden yakın çevresinden saklıyor.
Özel mesajlarımızı açıp gösterme imkanı olsa eşime/aileme yakalanmak istemiyorum profilimi nasıl gizlerim, yakalandım ne yapabilirim mesajlarıyla dolu, her ne kadar birer kullanıcı isminden ibaret olsak da kadınların bir kısmında eş ve ailelerinden korkma yakalanma endişesi var, yakalananlar da oldu eşleri topiklerini buldu üyelik alıp yazdı, hal böyleyken deşifre olmaktan korkuyorum diyen kadınların endişeleri yüzünden hikayelerinde oynamalar yapmalarına hak vermek durumundayız.
Konu içeriklerine üyenin yazdıklarına eleştiriler olur, herkes tek tip cevap veremez veya üyenin istediği doğrultuda cevaplamak zorunda değildir bu mantıksız bir istek olur, öte yandan kimse siteyi kendine göre yontamaz veya şu kişileri temizleyin deyip yönetimi yönlendiremez, birkaç kere site iletişimden görüştü diye yönlendirme yapacağını zannedenler yanılır.
Şunu da yazayım trolleyen üyeler bir şekilde kendini açık eder er ya da geç yakalanır gereken de yapılır, üyeler sadece konularında mantık hatası olan üyeleri fark ediyor ama bir de bazı doğruların arasına hayal dünyasını veya yalanlarını sıkıştırarak anlatanlar var, işte onları tespit etmeleri zor, gerçekliklerinden şüphe bile duyulmuyor onların ve fake olduğunu düşündükleri konulara dürüstlükten bahsederek yazıyorlar, önce bir kendilerine ayna olsunlar.