Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O tavrı sinir bozucu olan zaten. O yüzden bu kadar onun tabiriyle 'linç' ediliyor. Ben bi yere kadar anlamadım sahteliğini güzel güzel destek oluyordum. Şu soyism mevzuunda dedim ki o çocukları ya sen dolduruyorsun ya da çevreden duyuyorlardır yoksa böyle şey söylemezler. Yok iddia ediyor eşi dolduruyormuş. Onda bile suçu adama attı. Olmaz öyle şey diyince engelledi beni. 😂😂 Yani sürekli onu övüp kocasına sövünce sorun yok ama biz buraya kimseyi pohpohlamaya gelmiyoruz neyse o o zaman anlatma zoruna gidecekse. Gerçi ben ona da inanmıyorum ama eğer ortada Bi boşanma varsa adam kurtuldu ben artık bu gözle bakıyorum.
Eğer ortada gerçekten bir boşanma varsa ben adamın dediği lafa hak veriyorum. Began gençken yaşayamadığı heyecanları yaşamak için boşandı. O yüzden zaten böyle instadan mesaj atan adamdan falan medet umuyor

Ya birine ikametgah ya da adli sicil kaydı lazım olmuştur, çocuklardan dolayı Beganın evinde yazıcı vardır onun içindir ne olacak ajdsjdjj
images - 2023-11-29T205555.105.jpeg

Eğer ortada gerçekten bir boşanma varsa ben adamın dediği lafa hak veriyorum. Began gençken yaşayamadığı heyecanları yaşamak için boşandı. O yüzden zaten böyle instadan mesaj atan adamdan falan medet umuyor
%90 boşanmadı ama öyle olsa avukat ücretini bilirdi normal Bi ücret derdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X