Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim ama profili gizli 🤷‍♀️ anladığım kadarıyla uydurma hikayeler anlatan biri sanırım umarım doğru anlamisimdir😄
Evet aynen. İlk başta bizlerde inanıp ona göre yorumlar yapıyorduk tabii ama began kendini o kadar aştı ki artık ciddi sorulan sorulara bile verecek cevabı yok. Geliyor "yaşanılan gerçek" diyip gidiyor 🤣

Began hanımı tanımayan bir ben miyim ya biri beni aydınlatabilir mi
Siz burada yenisiniz diyecektim ki evet öyle sayılırsınız ve pek takılan biri de değilsiniz anlaşılan.
İnanın bir konuyla dalga geçildiğini görürseniz ya konu sahibinin eski konularıyla ilgili bir şeyler biliyordur üyeler ya da fake olduğunu anlamışlardır. Hatta bazen biri üyeliğini kapatıp gidiyor başka bir nickle geri geliyor onu bile çözenler var sen şusun diye. İnsanlar yazıyorsa boşa değil yani.
Gerçekten derdi olanlara gayet güzel yapıcı, yönlendirici yorumlar geliyor.

alay çetesi var her yere damlıyorlar ,niye inkar ediyorsunuz ki
Şu çete muhabbeti baymadı mı artık? Herkes kendi fikrine uygun fikirleri beğenip, destekliyor burada. Bunu yapınca çete mi olmuş oluyor insanlar? Abuk subuk konular mevzu değil ama insanlar yorum yapınca çete bilmem ne. Madem çete var ve her konuyu sabote ediyorlar konu açmayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X