- 19 Mart 2022
- 583
- 771
- 26
Denedim ama profili gizli anladığım kadarıyla uydurma hikayeler anlatan biri sanırım umarım doğru anlamisimdirEski konularına kısaca göz gezdirirseniz sizde de bi aydınlanma olacaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim ama profili gizli anladığım kadarıyla uydurma hikayeler anlatan biri sanırım umarım doğru anlamisimdirEski konularına kısaca göz gezdirirseniz sizde de bi aydınlanma olacaktır
aynen vaktim yok yoğun çalışıyorumUzun zamandır sizi göremiyorduk ki nasıl gelecez?
Ben seni ciddiye alamıyorum ema ya. Valla sen yazıyon ama ben hepsine gülüp geçiyorım arada takıldıklarıma cevap yazıyorum o kdracısı çoktur kimin ne çektiğini tam olarak algılayamazsın ancak alay eder geçersi
Boş ver be ema.bir de gizli erkek üyelerde vardır
Adamla yazışıyor güzel güzel evine geleceğim deyince panik yapıyor bizim genç kız. Öğrenecek ablası zamanla.Ay yok ne yapacak. İnstagramda biri bana mesaj attı diye konu açan biri ne kadar sert tavır sergileyebilir fkfkdkdm tabii bu olaylar gerçekse bide
Gril olur kendisi eski nick olarakBegan hanımı tanımayan bir ben miyim ya biri beni aydınlatabilir mi
Evet aynen. İlk başta bizlerde inanıp ona göre yorumlar yapıyorduk tabii ama began kendini o kadar aştı ki artık ciddi sorulan sorulara bile verecek cevabı yok. Geliyor "yaşanılan gerçek" diyip gidiyorDenedim ama profili gizli anladığım kadarıyla uydurma hikayeler anlatan biri sanırım umarım doğru anlamisimdir
şükür ayrıldı da kurtulduk adam yurtdışına gittiBoş ver be ema.
Sen kocanla ev sahibinin size gelip dedikodu ettiği günleri anlat bize ahshsg
Emekli diye aklımda kalmışsınız nedense.aynen vaktim yok yoğun çalışıyorum
Ben öyle bir yazışmanın olduğuna bile inanmıyorum desemAdamla yazışıyor güzel güzel evine geleceğim deyince panik yapıyor bizim genç kız. Öğrenecek ablası zamanla.
Flash tv'deki Sarı bıyık abimizin performansı gibi hsgsgsEvet aynen. İlk başta bizlerde inanıp ona göre yorumlar yapıyorduk tabii ama began kendini o kadar aştı ki artık ciddi sorulan sorulara bile verecek cevabı yok. Geliyor "yaşanılan gerçek" diyip gidiyor
değilimEmekli diye aklımda kalmışsınız nedense.
Emekli diye aklımda kalmışsınız nedense.
Siz burada yenisiniz diyecektim ki evet öyle sayılırsınız ve pek takılan biri de değilsiniz anlaşılan.Began hanımı tanımayan bir ben miyim ya biri beni aydınlatabilir mi
benim sıkı takipcima aaaa sizden korkulur. tek tek not mu alıyorsunuz böyle bilgileri?
Şu çete muhabbeti baymadı mı artık? Herkes kendi fikrine uygun fikirleri beğenip, destekliyor burada. Bunu yapınca çete mi olmuş oluyor insanlar? Abuk subuk konular mevzu değil ama insanlar yorum yapınca çete bilmem ne. Madem çete var ve her konuyu sabote ediyorlar konu açmayın.alay çetesi var her yere damlıyorlar ,niye inkar ediyorsunuz ki
Yok almıyorum.a aaaa sizden korkulur. tek tek not mu alıyorsunuz böyle bilgileri?
Onu farkettik zatenbeganın konularını bilmiyorum