Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimden duymuşlar,sen söylemedin eee adam da ben böyle böyle yazdım dememiştir herhalde

Adam demiş
müdür beni fırçaladı demiş
"Beni de sıraya yaz aplaaa" diyen adam "senin yüzünden müdür kulağımı çekti" de der :KK45:
Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun 🤓

Maalesef öyle. Bana abuk mesaj atan öğretmenle ilgili müdür duymuş ve adamın kulağını çekmiş. Ben 2 3 gün önce tesadüfen öğrendim. Benimle ilgili gelişmeleri bile sonradan duyuyorum. Acayip bir ortam var burada. Müdür ve yardımcısı adama hesap soruyor ama bana anlatma, bilgi verme gereği bile duymuyorlar.
Sen şikayetçi olmadın ki,neden bilgilendirsinler

began bu ne şimdi?
ne oluyor e devlet şifresini verince bu ne demek oluyor sence?
bakabilirsin bekarım diye verdiyse neden böyle bir muhabbete giriyorsun? daha öncede yazdım adın çıkacak orada haberin olsun.
birde şu okuldaki beni sıraya yaz diyen erkek meselesi, buraya sadece sonuç yazıyorsun ya o yüzden mantıksız geliyor ve inanılmıyor. o adamla muhabbet etmişsin belli ki hani yazmıştın ya farklı mı nasıl anlayacağım diye hah işte farklı mı diye flörtöz bir sohbet etmişsin artık sohbet ilerleyince adam sana farklı gelmedi herhalde evliyim daha mı dedin ne dediysen adamda beni sıraya yaz demiş.
her mesaj atana cevap vermeye devam edersen barınamayacaksın oralarda.
Vukuatlı eski eş ve çocuk gösteren belgeye bakabiliyorsun.

Üzerinde ne var ne yok baksın diye vermiştir.

O fake falan değildi. Kimse inanmak zorunda değil ama mok atmaya da gerek yok. Saasynizin dedikodusunu yapın bence siz. Ben çocuklarına kadar gördüm
Loveitred nickli üyeyi hiç bilmiyorum o yüzden onunla ilgili yorum yapmıycam.

Ancak sassy en azından akıllı bir fakemiş. Günde 50 tane vajina gören erkek jinekoloğun (ki bunların içinde 20 yaşında gencecik kızlarınki de var) 45 yaşında 3 çocuk doğurmuş birinin vajinasını görünce azdığını iddia etseydi kimse inanmazdı. Veya kocasının yanında kaslı genç bir erkeğin tişörtünü sıyırıp kendisine kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkartmaya çalıştığını yazsaydı herkes dalga geçerdi. Fakeliğin hakkını vererek yaptı bu işi 🙃

Maalesef öyle. Bana abuk mesaj atan öğretmenle ilgili müdür duymuş ve adamın kulağını çekmiş. Ben 2 3 gün önce tesadüfen öğrendim. Benimle ilgili gelişmeleri bile sonradan duyuyorum. Acayip bir ortam var burada. Müdür ve yardımcısı adama hesap soruyor ama bana anlatma, bilgi verme gereği bile duymuyorlar.
Kimden duymuşlar sen kimseye dememiştin

Ancak sassy en azından akıllı bir fakemiş. Günde 50 tane vajina gören erkek jinekoloğun 45 yaşında 3 çocuk doğurmuş birinin vajinasını görünce azdığını iddia etseydi kimse inanmazdı. Veya kocasının yanında kaslı genç bir erkeğin tişörtünü sıyırıp kendisine kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkartmaya çalıştığını yazsaydı herkes dalga geçerdi. Fakeliğin hakkını vererek yaptı bu işi 🙃
Aynen öyle

Ancak sassy en azından akıllı bir fakemiş. Günde 50 tane vajina gören erkek jinekoloğun 45 yaşında 3 çocuk doğurmuş birinin vajinasını görünce azdığını iddia etseydi kimse inanmazdı. Veya kocasının yanında kaslı genç bir erkeğin tişörtünü sıyırıp kendisine kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkartmaya çalıştığını yazsaydı herkes dalga geçerdi. Fakeliğin hakkını vererek yaptı bu işi 🙃
Eşkıyadan büyük eşkıya var. 🤣

Acayip olan ne ? İstihbaratta falan çalışan bir adam sana aşık ve mesajları görüp adamın kulağını mi çektirmiş 😂

Nedense sorunlarında çok eleştiri gelince birden sonuca bağlanıyor .Geçen de 200 k avukat sonrası boşaniverdi ne nafaka ne tazminatı yazmadan.Sayfalarca yazılanlarda avukata söyleyeceğim diyerek erteleyip sonra avukat değiştiriyordu

Bu kadar gerçekse bu konu Mune Mune boşanma belgesini atarsınız biz görmeyiz

Kim kime demişi gözardı ederek konuşmak gerekirse, adamlar birbirini ölümüne kolluyor. Yerler bunu orda. Samimi konuşuyorum yerler.
Bu geniş hayal dünyası ve fantaziyle onu orda hertürlü yerler zaten, ama işin kötü tarafı kendisinin bundan hiç çekinmiyor olması tam aksine üstüne üstüne gitmesi
Acılara yürüyor korkmuyorum diyor Began hanımcığım kısacası
Medeni cesarettinden dolayı tebrik ediyorum fakat yinede yıllarca dünyadan kopuk yaşamış ve biranda sudan çıkmış balığa dönmemesini dilerim kendisi adına. Yoksa ona yazmış buna cevap vermiş onunla görüşmüş, bize bi zararı yok yani

Kisa
Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.

Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Kısa süre tanıdığınız bir adamla 3 çocuklu yeni boşanmış kadının nasıl bir muhabbeti olur da güvenir (eminim ki bekâr olduğunu ispatlamak için)e devlet şifresini verir?

Evet aynen böyle birini tanıyorum. Yurtta kalırken aynı mahallede bir kafeye sık sık giderdik. Bazen beraber, bazen tek başımıza, bazen başkalarıyla… hiçbirimize bir yanlış yapmamış olan kafe sahibi arkadaştan telefon numarası isteyip aramaya başlamıştı. Çünkü herkesle gereksiz bir samimiyet sohbet kurardı. Began da orada tanıdğı bir avukattan bahsetmişti mesela. Hemen nerde tanıdın avukatı eylülde atandığın yerde… sosyal medyadan yazana cevap vermiş mesela, engelle geç ne konuşursun tanımadığın adamla. Konu gerçektir değildir bilmem ama böyle bir gerçek var cidden
Arkadaşıma 1 saatlik otobüs yolculuğunda bile peşine takılan telefon numarası veren adamlar oluyor. Çalıştığımız kurum diğer devlet kurumlarına uzak ama ne hikmetse bütün şehir bizim kurumda ki x kişisini tanıyor halbuki 60 kişiden fazla kişi var kurumda sadece o tanınıyor. Herkesle gereksiz bir samimiyete giriyor ters birşey yaşayınca ortalığı ayağa kaldırıyor. Arkadaşım gibi bekar ve hem yüz hem fiziksel olarak daha güzel kızlar var kurumda daha onlara yanlış bir davranışı olan birine denk gelmedik yıllarca ama ne hikmetse hep bunun başına geliyor. Biraz da insan bu ortamı kendi hazırlıyor diye düşünüyorum.

Aklıma geldi bizim bir tanıdık eşi öldükten sonra çocukları ile birlikte eşinin ailesinin olduğu şehire taşındı. Bir gün minibüse binmiş sonra görümcesine demiş ki adam benim dul olduğumu anladı bana dayandı minibüste, görümcesi demiş ben de yanındaydım bana kimse bir şey yapmadı senin alnında mı yazıyor dul olduğun.

Bunu duyman bile taciz aslında, bak dikkat et kendine ve mümkünse uzun bir süre karşı cinsle sohbet bile etme, kafan toparlanana kadar herkesten uzak kalman en sağlıklısı

Sen üzülme diyedir. Koskoca eğitim camiasının uğraştığı şeylere bak. Ama tesadüfen öğrenme şeklini de merak ettim. Neyse ya etmedim .

Tiple alakasi yokki, 60 yaşındaki profilinde torunuyla fotosu olan anama bile selam naber die istekler geliyor 😂
Bana bir kez instagramdan mesaj geldi. “Slm, naber. Biraz sohbet edebilir miyiz” diye. Profilim gizli, 2 çocuğumla fotom var profil fofomda. Bende cevap yazdım “bu çocuklar sence kimin? Evli barklı kadına mesaj atmaya utanmıyor musun” diye. Sonra vazgeçti.
Net bir tavır koyduktan sonra sapıklarında önünü kesebilmek gayet mümkün.

Adam demiş
müdür beni fırçaladı demiş
"Beni de sıraya yaz aplaaa" diyen adam "senin yüzünden müdür kulağımı çekti" de der :KK45:
Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun 🤓
Adam demediyse bile
Beganın bulunduğu il/ilçede KK ya üye olan tek kadın (öğretmen) o oldığunu düşünmüyorsunuz değilmi?Şehiri vs değiştirek yazsa bile benim ortamımda bu şekilde kendinin her detayını yazan birini ben burda okusam 2-3 msj sonrası o olduğunu anlarım. Eminim onuda tanıyan yada en azından tahmin eden vardır burda.
Dünya okadar büyük değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X