- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Benimde 17 aralık canımBende öyle benimde 17 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 17 aralık canımBende öyle benimde 17 Aralık
Sen de mi pkolusun fsh lh ne durumda senin canımHerkese merhaba benim bat 17 aralık gibi görünüyor. Yarın test yapacağım. son 5 gün de silikte olsa çıkıyor diye duydum.
belirtiler varmı canım çok sevindim bir arkadaş daha çıktı bana inş hamişsindirbenim de öyle :)
benim 3 gündür değişik rüyalar görüyorum. evli olmayan kuzenimi hamile olduğunu duydum. İyice saçmaladım. İnsan ister istemez ya hamileysem diye aklından çıkaramıyor. Bu sabah ağzımda metal tadı ile uyandım. 2 gecedir bir titreme geliyor.belirtiler varmı canım çok sevindim bir arkadaş daha çıktı bana inş hamişsindir
Evet ben de pkoluyum bir yıl önce adet düzensizliği ve adet olduğumda çok sancılı geçirdiğim için doktora gitmiştim. Doktor bana yasmin verdi hormon testi yaptıktan sonra hormonların tersine dönmüş dedi. Tam aklımda değil değerler önce ve sonra tahlillerim var evde şuan işte olduğum için yazamıyorum. Ama akşam yazarım. Yasminden sonra ultrosonda kistlerim yine vardı ancak hormonlarım düzenlendi. Bu arada glifor kullanıyordum ona devam ediyorum yasmini bırakalı 2 ay oldu. Birde doktor bana gynositol verdi yumurta çatlatmasını kolaylaştırıyormuş aynı zamanda folik asitSen de mi pkolusun fsh lh ne durumda senin canım
Senin belirtilerin var mı?Benimde 17 aralık canım
Senin belirtilerin var mı?belirtiler varmı canım çok sevindim bir arkadaş daha çıktı bana inş hamişsindir
Bende adetlerim 28 en geç 32 günde bir olurum 4 gün sürer kanamam da düzenlidir. Fakat benimde çok agrılı olur adetlerim düşük yaptım hiç agrı kesici kullanmdan dayandım o ağrıya ama adet agrısı beni mahvediyor. Benim de fsh lh 12 11 degerlerim yükselmiş bu ay . Sopan kürü yaptım bu ay ve hayıt tohumu kullanıyorum hayıt da cok faydalıymıs soğan kürü de öyle . Folik asit zaten kullanıyorum bende ve progestan kullanıyorum doktor adetin 14.24. Günleri arası içmm gerektiğini söyledi . Bende belirti yok sadece kasık agrım var oda progestan alınca geciyor nedense . Göğüs hassyetim var buda adet öncesinde de olur bende . İlk hamileliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmamıstı o yüzdn galiba olmadı benim bu aydaEvet ben de pkoluyum bir yıl önce adet düzensizliği ve adet olduğumda çok sancılı geçirdiğim için doktora gitmiştim. Doktor bana yasmin verdi hormon testi yaptıktan sonra hormonların tersine dönmüş dedi. Tam aklımda değil değerler önce ve sonra tahlillerim var evde şuan işte olduğum için yazamıyorum. Ama akşam yazarım. Yasminden sonra ultrosonda kistlerim yine vardı ancak hormonlarım düzenlendi. Bu arada glifor kullanıyordum ona devam ediyorum yasmini bırakalı 2 ay oldu. Birde doktor bana gynositol verdi yumurta çatlatmasını kolaylaştırıyormuş aynı zamanda folik asit
Daha erken canım karar vermek için. Senin yine düzenli olduğu için yumurtlama tarihlerini belirleyebilirsin. Ben bu ay 42. günde yakaladım testte koyuluğu. Değerlerimi ben atarım akşam sana. Canını sıkma her zaman umut var. Beslenmene dikkat etBende adetlerim 28 en geç 32 günde bir olurum 4 gün sürer kanamam da düzenlidir. Fakat benimde çok agrılı olur adetlerim düşük yaptım hiç agrı kesici kullanmdan dayandım o ağrıya ama adet agrısı beni mahvediyor. Benim de fsh lh 12 11 degerlerim yükselmiş bu ay . Sopan kürü yaptım bu ay ve hayıt tohumu kullanıyorum hayıt da cok faydalıymıs soğan kürü de öyle . Folik asit zaten kullanıyorum bende ve progestan kullanıyorum doktor adetin 14.24. Günleri arası içmm gerektiğini söyledi . Bende belirti yok sadece kasık agrım var oda progestan alınca geciyor nedense . Göğüs hassyetim var buda adet öncesinde de olur bende . İlk hamileliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmamıstı o yüzdn galiba olmadı benim bu ayda
bende 56 ml kist oluşmuş iki tane ve tüpün birini kapatmış.doktor kistleri yok etmek için yasmin verdi ve yok etti.herşeyin normal dedi. gliforu bilmiyorum canım ne oldunu. burda pkolu çok hasta var .hamile kalanda çok var. o yüzden dert etme. bakarsın yumurtan çatlamıştır tutmuştur bebiş inş.birlikte hamiş haberi veririz inşEvet ben de pkoluyum bir yıl önce adet düzensizliği ve adet olduğumda çok sancılı geçirdiğim için doktora gitmiştim. Doktor bana yasmin verdi hormon testi yaptıktan sonra hormonların tersine dönmüş dedi. Tam aklımda değil değerler önce ve sonra tahlillerim var evde şuan işte olduğum için yazamıyorum. Ama akşam yazarım. Yasminden sonra ultrosonda kistlerim yine vardı ancak hormonlarım düzenlendi. Bu arada glifor kullanıyordum ona devam ediyorum yasmini bırakalı 2 ay oldu. Birde doktor bana gynositol verdi yumurta çatlatmasını kolaylaştırıyormuş aynı zamanda folik asit
İnşallah canım, ben canımı sıkmıyorum bu süreci de keyifle geçirmeye bakıyorum. Allah hepimize hayırsını versin. Glifor insülin hormonunu dengeliyor. Pkoluların tedavisinde de kullanılıyormuş.bende 56 ml kist oluşmuş iki tane ve tüpün birini kapatmış.doktor kistleri yok etmek için yasmin verdi ve yok etti.herşeyin normal dedi. gliforu bilmiyorum canım ne oldunu. burda pkolu çok hasta var .hamile kalanda çok var. o yüzden dert etme. bakarsın yumurtan çatlamıştır tutmuştur bebiş inş.birlikte hamiş haberi veririz inş
Sana da tavsiye ederim soğan suyunu 15 gün günde iki kez mutlaka yap canım ve bu hayıt tohumunu da al iç inş ben faydasını göreceğim gibime geliyor. 6 gün var bilmiyorum daha test yapsak çıkmaz yumurtlamadan 10 gün gecmesi lazım hatta 14 gün o yüzden bekleyelim . İnş gönlümüze göre verir rabbimDaha erken canım karar vermek için. Senin yine düzenli olduğu için yumurtlama tarihlerini belirleyebilirsin. Ben bu ay 42. günde yakaladım testte koyuluğu. Değerlerimi ben atarım akşam sana. Canını sıkma her zaman umut var. Beslenmene dikkat et
Şanslısın canım, yeni döneme 28 günde bir girebiliyorsun demek benim için neredeyse 60 günde bir hamile kalma şansım olacak gibi görünüyor. Bu arada yasminden önce bu kadar değildi. 35 gün en fazla oluyordu. Ama daha yeni bıraktım belki de yeni yeni vücudum toparlıyor.Pkolular genelde gec adet oluyor benim galiba baslangıcı çünkü ben onkadar gec olmuyorum adetimi 28 günde bile oluyorum
Evet olabilir canım senin hormon degerlerini merak ediyorum bekliyorum sonuclarınıŞanslısın canım, yeni döneme 28 günde bir girebiliyorsun demek benim için neredeyse 60 günde bir hamile kalma şansım olacak gibi görünüyor. Bu arada yasminden önce bu kadar değildi. 35 gün en fazla oluyordu. Ama daha yeni bıraktım belki de yeni yeni vücudum toparlıyor.
Yarın ben test yapayım istiyorum. Yoksa da yok napayım. Nasip bu işler. Eğer varsada erken öğrenmiş olurum :) Soğan suyunu denemiştim daha evvel bende hiç etkisi olmadı. Doktorada danıştığımda hayıt ve soğanı bırak dedi. Ama baktım doktor kontrolünde olmazsa tabii tekrar şans veririm. çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de hamilesindir mutlaka haberdar et öğreninceSana da tavsiye ederim soğan suyunu 15 gün günde iki kez mutlaka yap canım ve bu hayıt tohumunu da al iç inş ben faydasını göreceğim gibime geliyor. 6 gün var bilmiyorum daha test yapsak çıkmaz yumurtlamadan 10 gün gecmesi lazım hatta 14 gün o yüzden bekleyelim . İnş gönlümüze göre verir rabbim
sende canım allah isteyen bütün kadınlara annelik duygusunu nasip etsinYarın ben test yapayım istiyorum. Yoksa da yok napayım. Nasip bu işler. Eğer varsada erken öğrenmiş olurum :) Soğan suyunu denemiştim daha evvel bende hiç etkisi olmadı. Doktorada danıştığımda hayıt ve soğanı bırak dedi. Ama baktım doktor kontrolünde olmazsa tabii tekrar şans veririm. çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de hamilesindir mutlaka haberdar et öğrenince
Ayy maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah :)canım ben hamileyim :) Rabbime şükür
Inşallah güzel haberler geliirben 5 aralıkta olmam gereken regli olmadımm 1 tane test yaptım 6 aralıkta tabiki negatifti hala beklemeye devamm