Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 günüm geçti bekliyorum mucizeyi...haftaya kadar test yapmıycam söz verdim kendime...3 senedir usandım hayal kırıklığından...Rabbim inşallah bizede bu mutluluğu daim eder...
Arkadaşlar eşimin ısrarı üzerine test yaptım veeeeeee RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ çift çizgiyi gördük...Bu anı çok bekledim Rabbim isteyen herkes bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşalah...

Çok sevindim canım benim. İnan kendi haberimi almış kadar mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum nasip etsin sana da sağ salim kucağına al inşallah bebeğini.

Çok sevindim canım benim. İnan kendi haberimi almış kadar mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum nasip etsin sana da sağ salim kucağına al inşallah bebeğini.
Allah razı olsun canım benim... 3 senedir hep burada yazılan yazıları okuyup bende kimi zaman teselli kimi zaman şu an senin hissettiğin gibi bende hamilelik haberlerine çift çizgi resimlerine bakıp bakıp hep umut buldum buralarda....Banada nasip olurmuki dedim hep Rabbim hiçbir kulunun duasını geri çevirmeyo en hayırlı anda nasip ediyo ama biz biraz sabırsızız hayatımızda en ufak olumsuzlukta dünyanın sonunu oynuyoruz...Tevekkül etmeyi öteliyoruz galiba...Ama yine söylüyorum Sonsuz Şükür Rabbime asla bu 3 yıl içinde hep Rabbimin künfeyekün demesini bekledim... Herkes dedi sorun vardır aşılama yaptır tüp bebek yaptır yaşın geçiyo hepsine de dedimdi Rabbim birgün"OL" derse oluverir hepsi hikaye... Ne olur sizlerde sabır edin.
HER NASİP VAKTİNE ESİR...Rabbim hiçbirimizi isyanda koymasın...Herzaman duacınızım bu zorlu bekleyişte...

Çok sevindim canım yaa. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Canım co k sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bat ım 11 Aralıktı. Sitrese bağlı gecikme sanıyordum. Soğan suyu içtim olmadı. Eczane testi negatif çıktı. Adet söktürücü yazar mısınız diye doktora gittim. Ultrasonda kese göründü. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

süper yaaaa ne güzel bir süpriz olmuştur size

umarım istediğiniz bir bebektir, rabbim darısı diğer isteyenlere AMİN

süper yaaaa ne güzel bir süpriz olmuştur size

umarım istediğiniz bir bebektir, rabbim darısı diğer isteyenlere AMİN

Hiç söylemeyin. Tam süpriz oldu. Özel bir sebepten dolayı korunuyorduk. Önümüzdeki ay çalışmalara başlarız diyorduk. Rabbim zamanını biliyor. Ona sığınmak lazım. Amin Darısı diğer isteyenlere inş.

Anladim canim Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursun insAllah yok canim benim 1 oglum var 2 yasinda ben hep 1 kizim 1 oglum olsun istedim o yuzden iki melek yazdim :) bende 3.5 senelik evliyim
Merhaba canm bende 3 yıllık evlıyım 2 yasında bi oglum var ve hep bi kız cocougu istiyoru suan adetim 36 gun gectı biraz karnımda anlamadıgım bi agrı var taabım hepiöze hayırlı evlatlar versin bende 7 8 aydır korunmuyıdum ama kısmey

3 gun once yaptim birsey yok negatif ama dun geceden belli akintim ve kasik bel agrisi var goguskerimde kasiniyo ama baskada belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…