- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
aynen ama bilemedim ki tekrar yapsam mi gecmezse acile gidicem zatenCnm nerdeyse adetinin üstünden 15 gün geçmiş teste çıkması gerekmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ama bilemedim ki tekrar yapsam mi gecmezse acile gidicem zatenCnm nerdeyse adetinin üstünden 15 gün geçmiş teste çıkması gerekmiyor mu
Kan testi miydi evde test miydiaynen ama bilemedim ki tekrar yapsam mi gecmezse acile gidicem zaten
Bence kan testini yaptır kesin sonuç alırsın en azındanEvde test yaprim erken gebelik testini bile yaotim ama
İnşalla vardır canım yaz burdanbizeBilmiyorum hayirlisi bakalim umarim vardir
Canım naaptın kan testi yaptrdın mı?Insallah canim benim belirtilerim sik idrale cikma halsizlik kasik agrisi bel agrisi sabah migdem bulaniyodu ama goguslerimde falan bi degisiklik yok ilk gebeligimde goguslerim alev ates yaniyodu
Silik çıktıysa hamile olabilirsin. Yarın sabah ilk işin kan vermekKızlaaar yardımm bugun daganamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bat 4ocak ne düşünüyorsunuz?
Test yaptın mıBenim BAT güya bugün, şimdilik tık yok hafif beyaz akıntıdan başka
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı. Bu Perşembe yapmıştım negatif çıktı yani kesin hamile değilim diyebilirim.Test yaptın mı
Rabbim hayrlısını versin cnm olur olur bi daha ki ay olurYumurtlama günüm 17/18 aralıktı. Bu Perşembe yapmıştım negatif çıktı yani kesin hamile değilim diyebilirim.
Amin canım inşallah artık yoruldum test yapmaktan kan vermekten oluruna bıraktım. Sen de yarın kan ver mutlaka sonucu da bize bildir olur muRabbim hayrlısını versin cnm olur olur bi daha ki ay olur
Mutlaka yazarım ama bu hafta sonuna dgru gtmeyi düşünüyorum dr a bi adet günüm geçsin deAmin canım inşallah artık yoruldum test yapmaktan kan vermekten oluruna bıraktım. Sen de yarın kan ver mutlaka sonucu da bize bildir olur mu
Mutlaka yazarım ama bu hafta sonuna dgru gtmeyi düşünüyorum dr a bi adet günüm geçsin de
Adet olmadıgın sürece her zaman umut vardır tabii. Eger adetin geçer test yaparda çkmazsa o zaman dr gitSence bende hama ümit varmıdır? Yani yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıktı geç döllenme falan olabilir mi?