- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 38
-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım hiç bir bilgim Yok Takvimim programını indirdim ona göre birliktelik oldu pko var bende ama adet düzensizliğim Yok ümit ediyorum ama korkuyorum daTatlim herkesin yumurtlama zamanı farklıdır büyük ihtimal senin yumurtlama dönemin hemen adet öncesidir
Bende de yumurtlama tembelliği var ya geç yumurtluyorum yada yumurtlama zamanındaki gibi yoğun akıntı gelse bile yumurtlamam gerçekleşmiyor bende takvimimi kullanıyorum doktorum yumurta takibide yaptı bu ay takvimle birlikte aynı gün yumurtlama gerçekleşti 5 günüm falan kaldı bakalım çok yoruldum ha bu ay hamile kaldım ha kalcam demektenCevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım hiç bir bilgim Yok Takvimim programını indirdim ona göre birliktelik oldu pko var bende ama adet düzensizliğim Yok ümit ediyorum ama korkuyorum da
Bence biraz daha bekle tatlım bazen geç de insan adet olabiliyor stres seyahat hava şartları vs vsBat 11 Aralık Hale’n adet olmadım bu arada
Nasıl yani yoğun akıntı gelmesi yumurtlama olduğunu göstermiyor mu ben hep onu baz alarak düşünüyorum anlamadım şimdi boşa mı hayal kurmuşumBende de yumurtlama tembelliği var ya geç yumurtluyorum yada yumurtlama zamanındaki gibi yoğun akıntı gelse bile yumurtlamam gerçekleşmiyor bende takvimimi kullanıyorum doktorum yumurta takibide yaptı bu ay takvimle birlikte aynı gün yumurtlama gerçekleşti 5 günüm falan kaldı bakalım çok yoruldum ha bu ay hamile kaldım ha kalcam demekten
Inşallah kalırız hamile tatlım biraz daha bekle
İnşallah canım inşallah olabilir tabi birşey diyememBence biraz daha bekle tatlım bazen geç de insan adet olabiliyor stres seyahat hava şartları vs vs
Dilerim ki bu ay hasta olmayız hamile haberimizi kutlarız
Doktorum öyle dedi bana yumurta takibi yaptı çünkü tatlım akıntın bile gelse yumurtlamayabilirsin dedi kasık ağrılarım da oluyordu ama yumurtlamam gerçekleşmiyormuşNasıl yani yoğun akıntı gelmesi yumurtlama olduğunu göstermiyor mu ben hep onu baz alarak düşünüyorum anlamadım şimdi boşa mı hayal kurmuşumben de yumurtlama oluyor ama ben hamile kalamıyorum diye düşünmüştüm
Canım maddi sıkıntın yoksa yumurta takibi yaptırmanı öneririm. Kafan rahat oluyor, yumurta oluştu mu çatladı mı doktor hepsini söylüyorNasıl yani yoğun akıntı gelmesi yumurtlama olduğunu göstermiyor mu ben hep onu baz alarak düşünüyorum anlamadım şimdi boşa mı hayal kurmuşumben de yumurtlama oluyor ama ben hamile kalamıyorum diye düşünmüştüm
Çalışıyorum canım benim izin almam baya sorunCanım maddi sıkıntın yoksa yumurta takibi yaptırmanı öneririm. Kafan rahat oluyor, yumurta oluştu mu çatladı mı doktor hepsini söylüyor
Anladım zor o zaman tabi. Bende çalışıyorum ama şansıma iş yerinin yanında hastane var. Sabah ilk randevu ya da öğle tatiline denk getirerek ayarladım.Çalışıyorum canım benim izin almam baya sorun
bende sık enfeksiyon oluyorum bu ay bende soğan kürü yaptım 15 gün sabah akşam içtim valla bitki çayı gibi düşün. ağrılarım var ama henüz adet gelmedi bazı doktorlar önermiyo diye duydum ama en azından denemiş olursun.Adet oldum canım. Soğan kürü denemeye başlamıştım ama tam yapamamıştım. Doktora danışıp denemeyi düşünüyorum bu ay. Sen naptın var mı gelişme
Ben onu hiç düşünmedimDoktorum öyle dedi bana yumurta takibi yaptı çünkü tatlım akıntın bile gelse yumurtlamayabilirsin dedi kasık ağrılarım da oluyordu ama yumurtlamam gerçekleşmiyormuş
Olmuyor canım benim ilk hamileligimde olmadı bazılarında oluyor oda 1-2 damla imişKızlar merhaba adetime 3 gün var 10 gündür de göğüslerim de ağrı var yerleşme kanamasın olmadı herkeste görülüyor mu yerleşme kanaması
3 günüm var ama göğüslerimde öyle bir ağrı var ki daha gebelik yaşamadığım İçin nasıl bir göğüs ağrısı oluyo onu da bilmiyorum bilginiz var mıOlmuyor canım benim ilk hamileligimde olmadı bazılarında oluyor oda 1-2 damla imiş
Bende bilmiyordum tatlım ne zaman yoğun akıntı görsem yumurtluyorum veya kasık ağrısı çeksem yumurtluyorum diye düşünüyordum ama öyle değilmişBen onu hiç düşünmedim
Benim bugün hep belim ağrıdı her ay umutlanmaktan yoruldum vardır vakti zamanı ama bel ayrısından çalışamıyorumBende bilmiyordum tatlım ne zaman yoğun akıntı görsem yumurtluyorum veya kasık ağrısı çeksem yumurtluyorum diye düşünüyordum ama öyle değilmiş
Bende alıntı olduğu an yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyordum yakınlarımda hastane Yok gidemiyorumBende bilmiyordum tatlım ne zaman yoğun akıntı görsem yumurtluyorum veya kasık ağrısı çeksem yumurtluyorum diye düşünüyordum ama öyle değilmiş
Valla bende de akşamdan beri bulantı var tatlım ama her ay aynı şekilde umutlanmaktan bıktım artık kafayada takmıyorum olursa olur olmazsa tüplencem bel ağrısı fenadır ya geçmiş olsunBenim bugün hep belim ağrıdı her ay umutlanmaktan yoruldum vardır vakti zamanı ama bel ayrısından çalışamıyorum