Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende alıntı olduğu an yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyordum yakınlarımda hastane Yok gidemiyorum
Hmm nerde oturuyorsun sen canım
Aslında jinekoloğa gidip bir baktırsan iyi olur boşu boşuna ben her ay yumurtluyorum neden hamile kalamadım diye düşünüp duruyorsun ben öyleydim bakıldı tembellik çıktı işte klomen verdi doktorum onu kullandım yumurtladım

Kizlar merhaba benim de bat 23 aralik. Bati 23 aralik olanlar cok var burda siz test yaptiniz mi erken gebelik testleri var ya hani adet gecikmesine 6 gun bile kals dogru sonuc verir diyor. Ben de bir test var ama henuz yapmadim yapsam cikar mi sizce ?

Kizlar merhaba benim de bat 23 aralik. Bati 23 aralik olanlar cok var burda siz test yaptiniz mi erken gebelik testleri var ya hani adet gecikmesine 6 gun bile kals dogru sonuc verir diyor. Ben de bir test var ama henuz yapmadim yapsam cikar mi sizce ?
Belirti var mı ?

Goguslerim sisti ve hassasslasti ayrica alt karnimda hareketlilik hic durmadi. Sanki yumurtluyormusum gibi surekli ince ince sanci batma oluyor.

Anladım canım. Belirtiler benziyor ama psikolojikte olabilir. İyi bi marka erken gebelik testi al için rahat etsin, erken gebelik testiyle çıkar illa ki 4 günün kalmış. Hakkında hayırlısı olsun.

Bendede sana benzer belirtiler yumurtlama günümden beri adet sancısı çekiyorum. Kasıklarım ağrıyor. Gerçi daha 7 günüm var benim. Günüm geçmeden yapmayacağım ama test. Hayırlısı bakalım.

Kızlar benim bat 27 aralık. Bi kaç gündür göğüs uçlarımda hassasiyet var. Yani daha önceden de oluyo muydu bilmiyorum. Bu ay farkettim. Ama bu kadar erken böyle bir belirti olmaz di mi :KK43:

Kızlar benim bat 27 aralık. Bi kaç gündür göğüs uçlarımda hassasiyet var. Yani daha önceden de oluyo muydu bilmiyorum. Bu ay farkettim. Ama bu kadar erken böyle bir belirti olmaz di mi :KK43:
İnanırmısın arkadasım Benimde öyle benim adetime daha 9 gün var uçları çıktı ve çok ağırlaştı acaba belirtimi bilmiyorum

Anladım canım. Belirtiler benziyor ama psikolojikte olabilir. İyi bi marka erken gebelik testi al için rahat etsin, erken gebelik testiyle çıkar illa ki 4 günün kalmış. Hakkında hayırlısı olsun.

Bendede sana benzer belirtiler yumurtlama günümden beri adet sancısı çekiyorum. Kasıklarım ağrıyor. Gerçi daha 7 günüm var benim. Günüm geçmeden yapmayacağım ama test. Hayırlısı bakalım.
Az once denedim predictor erken gebelik testi malesef negatif cikti:KK43: cok uzgunum. Hala ihtimal var midir acaba testte cikmamis olabilir mi:KK14:

Oluyor canım. Herkeste belirtiler farklı oluyor tabi. Bazılarında hiç olmazken bazıları hepsini yaşayabiliyor. Ama göğüs uçlarının hassaslaştığı çok kişi gördüm.adetini bekle bakalım ne sonuç çıkacak. Hakkında hayırlısı olsun.

Oluyor canım. Herkeste belirtiler farklı oluyor tabi. Bazılarında hiç olmazken bazıları hepsini yaşayabiliyor. Ama göğüs uçlarının hassaslaştığı çok kişi gördüm.adetini bekle bakalım ne sonuç çıkacak. Hakkında hayırlısı olsun.

Sağol canım. Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten. En zor kısmı da adeti beklemek :KK17:

Benimde 20 Aralık...üç seneyi devirdik bebek isteyeli...Bir kızım var 9 yaşında... Doktorlar hiç sorun yok diyor bende ve eşimdede..eşim son iki aydır promotil şase diye bir vitamin alıyo.. Bakalım nasipten öte yol yok... sabretmek gerek..Takmamak gerek becerebilirsek:)))

Benim 2 günüm geçti bekliyorum mucizeyi...haftaya kadar test yapmıycam söz verdim kendime...3 senedir usandım hayal kırıklığından...Rabbim inşallah bizede bu mutluluğu daim eder...

Benim 2 günüm geçti bekliyorum mucizeyi...haftaya kadar test yapmıycam söz verdim kendime...3 senedir usandım hayal kırıklığından...Rabbim inşallah bizede bu mutluluğu daim eder...
İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün canım. Birbirini tanımayanların ettiği dualar kabul olurmuş. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar verir inşallah sana.

X