Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba herkese benm de 23 aralık bat ım. heyecanla bekliyorum. dün biraz ağrım oldu sanki adet olcakmışım gibi telaş yaptım :/ hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

İnşallah olmuştur canım..

Kizlar birsey ogrendim doktor tavsiyesi sizle paylasmak istedim. Adacayi hamile kalmaya yardmci oluyormus, adetle baslayip 2 3 yaprak 1 su bardagi sicak suya atip 2 3 dk bekleyip icilecekmis sabah aksam. Bircok kisi bu sekilde hamile kalmis arastirabilirsiniz internetten de. Umarim bizlerde de ise yarar.

Evet yumurta gelişimine yardımcı diye biliyorum ben de. Ancak kesim bilgin olmasa da sanki yumurtlama döneminden sonra kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yine de doktora danışılmasında fayda var. Hele ki daha önce hiç kontrole gitmediyseniz kendinizi tanımıyorsanız böyle şeyler sağlığınızı bile tehlikeye atabilir. Yumurtanız zaten büyükse fazla büyüyüp kist oluşabilir.

inş olur o zaman bu ay daha fazla bekletmez seni benimde bugün adet günüm muhtemelen akşama olurum ağrılar o yönde çünkü :) forumda herkes ayrı bir kür deniyor sen yaptın mı kürleri
Adet oldum canım. Soğan kürü denemeye başlamıştım ama tam yapamamıştım. Doktora danışıp denemeyi düşünüyorum bu ay. Sen naptın var mı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…