Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar ozguvenli olamadım yanarım da ona yanarım yanisen buluşun mahşet haberi :)
bizde beyendik maşallah dedik daha ne olsun :)
Bu kadar ozguvenli olamadım yanarım da ona yanarım yanisen buluşun mahşet haberi :)
bizde beyendik maşallah dedik daha ne olsun :)
Bu kadar ozguvenli olamadım yanarım da ona yanarım yani
Aşkolsun valla sana mesajlarda dedim diye seyetmistim yoksa limoncuğun annesine en çook mutlu yıllar O sarıyı seviyorum onunla nice güzel yıllarabize mutlu yıllar yok öle mi bende arkadaşız sanmıştım
Aşkolsun valla sana mesajlarda dedim diye seyetmistim yoksa limoncuğun annesine en çook mutlu yıllar O sarıyı seviyorum onunla nice güzel yıllara
sanada tatlim hayirli olsun topigin :-*
En güzel manzara odur heralde senin için ohh miss Allahım ilerde bizede nasip eder inşallahtamam barıştık limoncuk uykuda şimdi daldı :) hepimize iyi seneler diliyorum bende
Beraber olsun inşallah tatlimmmsanada tatlim hayirli olsun topigin :-*
En güzel manzara odur heralde senin için ohh miss Allahım ilerde bizede nasip eder inşallah
Onun o sarı kafasını benim yerimede öp olur mulimoncuk çok yaramaz beni bütün gün mahfediyo o yürüyecek diye ben yürümeyi baştan öğreniyorum :)
rabbim herkese limoncuk gibi bebek nasip etsin inşallah
Onun o sarı kafasını benim yerimede öp olur mu
burda oldugum surece beraberiz insallah kuzum :) :*Beraber olsun inşallah tatlimmm
Daha neler öğrenir annesi oyy maşallah ona nazar boncuğumu da unutmimöperim canımm ...oda öpmeyi öğrendi :) bugün dedesini babannesini öpüyo allahım ya :)
Yeni yılda inşallah tüm isteklerin olur canım benimburda oldugum surece beraberiz insallah kuzum :) :*
Daha neler öğrenir annesi oyy maşallah ona nazar boncuğumu da unutmim
Teşekkürler sanada