- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün aynı böyleydim ama
Bende vallaha özel biseye gerek yok ki zatenDün aynı böyleydim ama
AynenBende vallaha özel biseye gerek yok ki zaten
aboo aleykum selam korktum
Sen selamimi aldın yirttin canımmaboo aleykum selam korktum
ohh yirttim almayanlar dusunsun Sen selamimi aldın yirttin canımm
Nick imin anlamını gerçek yapmim sonraohh yirttim almayanlar dusunsun 
:-D
Çerez yidik kola içtik kocacimla oturduk tv izledik klasik mutevazi yılbaşı siz napiverdiniz anlatın bakem@cansumina
@meryemsalih
@-Mahperi-
@_HaRika_
nazarnur
Kızlar nasılsınız yılbaşı akşamı nasıl geçiyo Gelin bakim buraya
Bende o sese baktım biraz çerez en son 12 ye doğru sevdigimle konuşarak girdim yeni yılaÇerez yidik kola içtik kocacimla oturduk tv izledik klasik mutevazi yılbaşı siz napiverdiniz anlatın bakem
Aynen bitanemle oturduk konuştuk tv baktık Rabbim bu yeni yilda herkese istediğini kat kat versin hayirlisiylaBende o sese baktım biraz çerez en son 12 ye doğru sevdigimle konuşarak girdim yeni yıla
Ahaha selam tatlım benimŞöyle bi bakıp cikacaktim vurulmaktan korktum ayol çocuğum yetim kalmasın.
Selamm
Doğum günün kutlu olsunBDV den sıkıldım biraz da burda takilim mi selam kizlar. Bugün benim de dogum günüm. Herkeş unutmuş
Bdv ye bende bi süre ara verdim oyun bölümü de eğlenceli ordaki konulara da bak biBDV den sıkıldım biraz da burda takilim mi selam kizlar. Bugün benim de dogum günüm. Herkeş unutmuş