Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya biraz sohbet edip gülelimSelammm :) Bdv sana yaramadı sanırım kendini buralara atmışsın :))
Zaten bugun pek iş yok :)) Patron konuları var sureklı :))Ayy evet ya biraz sohbet edip gülelim
Aynen en son patronum bana aşık mi konusuna bakıp forumda gezinirken geyik sohbet alemine dalim dedimZaten bugun pek iş yok :)) Patron konuları var sureklı :))
Yıl son gunu iyi patron konusu yaptı BDV
Burda göz gözu görmuyor ya kaza olcak dıye korkuyorum nasıl kayıyor arabalar.Son zamanlarda İstanbul da bu kadar kar ilk defa görüyorum çok soğuk kizlaar
Ewt aynen öle cesaret edip kar topuna çıkamadım bizim çocukla
Bugün markete gidene kadar 10 defa düşme tehlikesi geçirdim ya ben düz yolda yuruyemem sakarliktan bide kar gelince hepten dalga konusu oldumBurda göz gözu görmuyor ya kaza olcak dıye korkuyorum nasıl kayıyor arabalar.
Allahım herkesı gideceği yere sağsağlım göturmeyı nasıp etsın.
Valla ben iş yerıne saat 8 de geldim saat 10:30 a kadar kar oynadım :)) Patronlarım zorla soktular diğer kolunuda kırcan diye . Bıraksalar butun gun gırmem '' İzmir liyim nede olsa '' Kar mı gördum hiç .Bugün markete gidene kadar 10 defa düşme tehlikesi geçirdim ya ben düz yolda yuruyemem sakarliktan bide kar gelince hepten dalga konusu oldum
Beni kutuplara atsalar ses etmem gerçi sicaktan terlemektense soğuğu severimValla ben iş yerıne saat 8 de geldim saat 10:30 a kadar kar oynadım :)) Patronlarım zorla soktular diğer kolunuda kırcan diye . Bıraksalar butun gun gırmem '' İzmir liyim nede olsa '' Kar mı gördum hiç .
Harbimm abini buldum baaakKız yapma yoldan çıkarma beni
Abim degil kız o,benim saç ektirmeden onceki halimHarbimm abini buldum baaak
Sarı saçlı halin daha güzel olmuş ama şimdi bakAbim degil kız o,benim saç ektirmeden onceki halim
En güzelivalla hayatım ayp olmasın ama poh gibi geciyor kayınvalıde gıidecektık yollar kötü gidemıcez galıba ve eb kötüsde oraya gidicez diye hazırlık yapmadım yanı 10 da vurur kafayı yatarım
Özel bişey yaptığım yok valla o ses izleyip bi yandan kk da takılıyorumsen napıyosun nasıl gecıyor