Yıldönümü Fotoğraf Çekimi

biraralikmeselesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
38
Merhaba arkadaşlar
Bizim bu yıl evliliğimizin 2.yıldönümü geliyor. Biz evlenirken dış çekim yaptırdık ama hem makyajim berbatti hemde fotoğraflar. O yuzden gormek bile istemiyorum. Bende yildonumumuz icin tekrar gelinlik ve damatlik ile discekim fotograf çekimi yaptirmak istiyorum.Album istemiyorum sadece uygun fiyata cekim yaptirabilcegim fotograflarina guvendiginiz onerebilceginiz fotografcilar var mı?

bizde erkek arkadaşımla konsept çekimi yaptık çok güzel oluyor tavsiye ederimm :) ankarada olsaydınız çekim konusunda da yardımcı olurdum fakat istanbuldasınız galiba :(

bizde erkek arkadaşımla konsept çekimi yaptık çok güzel oluyor tavsiye ederimm :) ankarada olsaydınız çekim konusunda da yardımcı olurdum fakat istanbuldasınız galiba :KK43:
merhaba bende albüm şekilnde değil digital ortamda istiyorum kışın olucak düğünüm çok iyi resimler olucağınız tahmin etmiyorum yazın tekrar yaptırıcam o yüzden ank.da önereceğiniz yer var mı uygun fiyatlı?

Merhaba arkadaşlar
Bizim bu yıl evliliğimizin 2.yıldönümü geliyor. Biz evlenirken dış çekim yaptırdık ama hem makyajim berbatti hemde fotoğraflar. O yuzden gormek bile istemiyorum. Bende yildonumumuz icin tekrar gelinlik ve damatlik ile discekim fotograf çekimi yaptirmak istiyorum.Album istemiyorum sadece uygun fiyata cekim yaptirabilcegim fotograflarina guvendiginiz onerebilceginiz fotografcilar var mı?
Demin de bir arkadaşa önerdim :) kesinlikle ni photography nilüfer çakmak uluırmak şeklinde ara facebooktan .ben düğün çekimlerimi yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım. Hem uygun hem de tüm gün seninle birlikte oluyor. Poz ve saat sınırları yok kuaföre de geliyorlar. yaklaşık 800 e yakın foto çekmişler ve hepsini teslim ediyorlar. 2 kişi geliyor çekime ve çok ilgililierdi sağolsunlar. fiyat da 850 tl kampanyadalar sanırım şuan. albümleri falan da kaliteliydi resimler süperdi. Valla herkese öneriyorum arkadaşlarım da çektirdi. bi konuş istesen .zaten kadın fotoğrafçı çekiyor yanında da yardımcısı bir bey var. kadın çoook tatlı güleryüzlü ve ilgili.telde de anarsın zaten. tavsiye ederim kesinlikle :)

Back