Yıldırım nikahı ve evliliğimizin kabul edilmemesi

kızlar bu süreçte eşimin üzülmemesi için nasıl bir tutum sergilemeliyim sonrası için şuan nasıl davranmam daha mantıklı olur lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle...

Kacarak evlenme gibi birşey olmuş sizinki:)

Madem evlendiniz birakin insanlar yavaş yavaş sindirsin. Nikahi "gizli" yapip anneler gününe cicek göndermek biraz sacma olmuş bence.

Helal olsun tebrik ederim evliliğinizi. çok güzel yapmışsınız bence. Artık evlenmişsiniz neyini yok sayıyorlar anlamadım kapı gibi evlilik cüzdanınız var :) yaza düğün olacağı için hiç yıpratmayın kendinizi tavırları aynı olursa mesafenizi korursunuz. Önemli olan nikah zaten.

Kacarak evlenme gibi birşey olmuş sizinki:)

Madem evlendiniz birakin insanlar yavaş yavaş sindirsin. Nikahi "gizli" yapip anneler gününe cicek göndermek biraz sacma olmuş bence.

kacarak evlenmek ne demek :) yanılıyorsunuz öyle olmadı. kız isteme nişan oldu ayrıca süpriz yaptık gizli denmez ona :)
düğün tarihimiz belliydi bizim sadece nikah için düğünü beklemedik süpriz yapmak istedik o kadar...

Artık evlisiniz, isteseler de istemeseler de kabul etmek zorundalar siz canınızı sıkmayın, tadını cıkarın.
Mutluluklar dilerim

Moral verici yorumunuz için cok tesekkurler :))
Aynen öyle, tüm bu sıkıntılara rağmen çok mutluyum Allaha bin şükürler olsun. Sadece kırgınlık olmasa daha iyi olurdu diyorum.

Artık evlisiniz, isteseler de istemeseler de kabul etmek zorundalar siz canınızı sıkmayın, tadını cıkarın.
Mutluluklar dilerim

Çok tesekkur ederim
Tadını cıkarıyorum zaten tüm sıkıntılara rağmen şükür ediyorum böyle güzel bir ailem oldu diye.. Elbet bir noksanlık oluyor hiçbirsey 4 4 lük olmuyor..

Tebrik ederim. Sizin sürpriz dediğiniz mevzu onlarda damdan düşmüş etkisi yaratmış ama kabullenmek durumundalar. İletişime geçmeyin sürekli aramayın bırakın biraz da onlar çabalasın

Moral verici yorumunuz için cok tesekkurler :))
Aynen öyle, tüm bu sıkıntılara rağmen çok mutluyum Allaha bin şükürler olsun. Sadece kırgınlık olmasa daha iyi olurdu diyorum.
Allah bozmasın inşallah mutluluğunuzu. Kırgınlık birçok düğünde maalesef oluyor. Yasal olarak evlisiniz artık mecbur kabullenecekler . Bu zamanlarınızın tadını çıkarın.

kacarak evlenmek ne demek :) yanılıyorsunuz öyle olmadı.
düğün tarihimiz belliydi bizim sadece nikah için düğünü beklemedik süpriz yapmak istedik o kadar...

Canim böyle sürpriz olmazki :)

Nikah kiymak (aileden habersiz) sürprizden öte bir davranış. Ailelere empoze edilen davranış hoş değil.
Benim kizim habersiz evlense gercekden kirilirdim.
Olan olmuş şimdi sakin suclu psikolojisine girmeyin. Kararınızın arkasinda durarak devam edin.

Tabi sizde bir annesiniz empati kuruyorsunuz. Fakat şöyle düşünün ortada kendi evladının mutluluğunu zerre kadar önemsemeyen onun yerine koşulsuz itaat isteyen bir baba var. Biraz mecbur kaldık buna. Çünkü sabote edilmeye çalışılıyordu düğünümüz bunu hissetti eşim bende onun gibi hissedince düğünden önce evlenmek istedik.

kızlar bu süreçte eşimin üzülmemesi için nasıl bir tutum sergilemeliyim sonrası için şuan nasıl davranmam daha mantıklı olur lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle...
Eşiniz illa ki üzülecek sonuçta ailesi yani.
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok zaten ne yapsanız sizi suçlayacaklar.
O yüzden ben olsam pasif kalırdım onlar iyi bir adım atarsa ben de atardım atmazlarsa ben de beklerdim.

Yok canim anne değilim daha. Evli bile değilim.
Size hak veriyorum ama ailelerinde tepkilerinde hakli olduklari bir gercek. Kurunun yanında yaşda yanmış. Sizinde aileniz mahrum kalmış bu özel günden.
Madem eşinizin ailesine karşı bir sınır cizdiniz o siniri kendiniz ezmeyin. Huylu huyundan vazgecmez. Eşiniz babası yaşadığı sürece karışır. Bence mesafe koyun

Boyle bir kv ve kp le uzak olmak daha iyi degil mi? Evliliginizi onaylamiyorlarsa sizden uzak olmalari, her an manipule edilmekten daha iyidir diye dusunuyorum. Siz duzeninizi kurun, belli ki onlar dugun icin birsey yapmamak icin de bu durumu bahane ediyorlar, onlardan birsey beklemeyin, ne yaparsaniz yapin ahzinizla kus da tutsaniz hep bir bahaneleri olacagindan ben olsam minimum iletisim icinde olurdum.

Önemli olan eşinin yanında durması. Sana karşı mesafeli davranmaları daha iyi. Boş ver önüne bak. Mutluluklar.

Olan olmıs bu saatten snra dıgun davetıyeaı gnderırsenız onlarda pasa pasa dugununze gelırler yonetmıs gecmıssınız sız surecı

Bakın beni kızdırmayın ! Bir değil iki çocuk yaparım size daha kötü sürpriz yaparım de Korkut biraz ...nasıl aileler bunlar çocuk mutlu olmasın diye yemin etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…