Yıldırım nikahı ve evliliğimizin kabul edilmemesi

Mutluluklar dilerim..aile haliyle baskın ogullarına..saygıni ve sana düşen görevi yaptıktan sonra esinde senin yanında duracaktır ki duruyor..inşallah çok mutlu olursunuz. bırak muhatabı oğulları olsun..sen de aileni ihmal etme ortamı yumuşat eminim zamanla herşey daha iyi olacak..sen üstüne düşen görevi arayıp anneler gününü ve hediyeni yollamışsın gerisi ona kalmis..esin sana ve sen eşine destek çıktıktan sonra kimse sizin evliliğini bozamaz..mutluluklar :)

Kabul etmesinler ne olacak? Nikah geçersiz mi sayılacak sanki. Boşverin, üzerlerine düşmeyin. Ha bence yıldırım nikahı hata ama olmuş artık.

Siz de onları yok sayin. Umursamayin. Seni istemiyorlar, ağzınla kuş tutsan yaranamazsin zaten. Hayatına bak. Mutluluklar dilerim.

Ben olsam her şeye kulağımı tıkar,yeni hayatımın tadını çıkarmaya çalışırdım.Küs olsalar da umrunuzda olmasın.Sonuçta konuşmayan taraf onlar siz değilsiniz.
Ayrıca sadece çıkar amacı güdüp oğullarının hayatını onu asla sevmeyen ve onun da sevmediği bir kadınla birleştirmeye çalışan bu güya kurnaz insanlara ben ebeveyn gözüyle bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…