Yıldırım nikahı ve evliliğimizin kabul edilmemesi

bunu bekliyorduk zaten. şaşırmadık. çıkmazda falan da değiliz. sadece ben süreci daha iyi yönetmek istiyorum. kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum. yıllar geçtiğinde bu yaşananlar evliliğime zarar vermesin istiyorum.

önleyici bir yaklaşım sergiliyorum yani..

Benzer süreçlerden geçtim bence barışmayın daha huzurlu olursunuz

Anne babanın rızasina ve duasina cok inanan bir insanım. Bu sekilde evlenmek çok yanliş geldi. Ne kadar aşık olursam olayim ailemin rizasi ve duası olmayan ilişkiye ben giremem acıkçası. Musibetleri çekmekten korkarım. Cesaret ve ozgüveninize hayran kaldim. Ben bu kadar cesur olamadım... Madem olmuş bu o zan bekleyin derim...

Boşuna debelenme kaynana ,aldım oğlunu ,artık benim,çatla da patla de

Bence de davetiyeni yolla ,gelen gelir ,gelmeyen kendi bilir . Kimseye de yaranmaya çalışma . Onay istemişsiniz ,vermemişler ,kocaman insanlarsınız, kendi kararlarınızı verebilirsiniz ..

:)) ) ) çok tatlısınız

Siz kendi mutluluğunuza bakin, sürekli laf soz icinde olursunuz aksi turlu.. Mutluluklar dilerim bu arada...

Maşallah ne güzel bir askiniz ve ne güzel bir eşiniz varmış. Her şeye rağmen sizin yanınızda yer almış sizi bırakmamış. Bence de doğru kişiyi bulmussunuz. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim inşallah çok mutlu olursunuz. Siz elinizden geleni yapmissiniz anneler gününü kutlayarak ve çiçek göndererek geri kalan adımı onlardan bekleyin başka bir şey yapmayın bence.

Onlarla diyaloga girmeye çalışmayın, düğüne de gelmezlerse gelmesinler. Yumuşamazlarsa yumuşamasınlar kendileri bilir diyerek bildiğiniz yoldan devam edin bence.

Aileler arasında maddi fark fazla mı?
Yada mesleki/kültürel?
Kayınpederin stratejik evlilik planı nedense öyle hissettirdi.
Siz ayrı bir bireysiniz, ikinizin gelirleri, eğitimleri denk olabilir ama ailenin beklentisi ailelerin de denk olmasıdır, itiraz ederler. Doğru bulmasam da sebep buysa anlayabilirim.

Bu guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Allaha binlerce şükür ediyorum hergün onu bana gönderdiği için. inşallah değişmez ve hep böyle kalır. Ailesi konusunda da katılıyorum size öyle yapıyoruz beklemedeyiz bakalım...

onların durumu az biraz daha iyi bizimkilerden. ama aşırı bir uçurum yok. kp'in kendi oğluna bulduğu kızı düşününce ailenin denk olmasını falan önemsemediğini görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…