- 17 Ekim 2020
- 72
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi varbihayalim
-
Dalindan kopmus ciceklerden hoslanmiyorum. Zamanla kuruyor. Kuyunca eski kotu anıları enerji olarak depoluyor. Atmaya kıyamiyorum. Sonra dökülüyor pislik saçıyor. Toprakta bir çiçek aliylrsa alsin. Demet çiçek istemem.Merhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
Aynen oyle.Dalindan kopmus ciceklerden hoslanmiyorum. Zamanla kuruyor. Kuyunca eski kotu anıları enerji olarak depoluyor. Atmaya kıyamiyorum. Sonra dökülüyor pislik saçıyor. Toprakta bir çiçek aliylrsa alsin. Demet çiçek istemem.
Solmayan güller yıllarca canlı kalıyor bunu da isteyebilirsiniz :) bende kuruyunca üzülüyorum gerçekten bu nedenle en çok orkide çiçeğini seviyorumDalindan kopmus ciceklerden hoslanmiyorum. Zamanla kuruyor. Kuyunca eski kotu anıları enerji olarak depoluyor. Atmaya kıyamiyorum. Sonra dökülüyor pislik saçıyor. Toprakta bir çiçek aliylrsa alsin. Demet çiçek istemem.
Son zamanlarda öyle güzel kaktüs türleri çıktı ki gerçekten kaktüsler de çok şirin oluyorlarAynen oyle.
Esim genel anlamda pek dusunmez
Ama dogum gunu sevgililer gunu falan saksi cicek alir bana; kaktus ozellikle sevdigimi bildiginden..
Dalindan koparilan ciceklere uzuluyorum.
Hediyesi bile urkunc..
Topraginda koku ile getir diyorum getirirsen.
Ekmek ya da ihtiyaç listesi soruyordur kesin :) Bir hafta surat yaparsan bence bıkar ve alır. Alışkanlık kazandırmak lazım, öğretmek lazım bazılarına.Hiç bisey almıyor ki çiçek alsın
En son nisanliyken sevgililer gününde almisti
Yaa hiç sorma biz sebze eker dikeriz bana marul domates getirirEkmek ya da ihtiyaç listesi soruyordur kesin :) Bir hafta surat yaparsan bence bıkar ve alır. Alışkanlık kazandırmak lazım, öğretmek lazım bazılarına.
En nefret ettiğim şey aileden örnek verip yüze vurulması, peki o senin baban mı ya da sen de annen misin herkesin hayatı farklı sonuçtaYaa hiç sorma biz sebze eker dikeriz bana marul domates getirir
Maalesef ne kadar surat yaparsam oda bana aynısı yapıyor neymiş benim babam anneme alıyor muymuş bana onu soruyor deli ediyor
Orkide bende severim ama esim alsin istemem secemez alamaz diyeMerhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
Siz pratik düşünen bayanlardansınız :) bir şekilde alıyor olması güzel ama dimi?Orkide bende severim ama esim alsin istemem secemez alamaz diyedaha cok parasını alırım kendim secer beğenirim bu bana kaafiii
Ne kadar güzel :) ben özel günler yaklaşınca uyarı mesajları atıyorumOzel gunlerde kesin alir yil donumu sevgililer gunu dogum gunu ozel gunler dısındada yeni evliyken almışlıgi var cicek almazsa hediye mutlaka alir ozel gunleri es gecmez sagolsun
Ben hiç almıyorum kız istemeye gelirken bi çiçek gördüm daha yokMerhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
Kendine alsınlar diyor çok haklı aslında
Aklıma bu geldi ya
Altının fiyatlar düştü yahu senin halin de pek iyi değil o zamanBen hiç almıyorum kız istemeye gelirken bi çiçek gördüm daha yok
Onun yerine çeyrek aldırıp kenara atiyorum
Düşsün kız düşükken almak adama da koymuyor işime geliyorAltının fiyatlar düştü yahu senin halin de pek iyi değil o zamanama zor gün bilmezsin bu çok iyi bir huy bak kenara yazdım not olarak
Onu bende yapiyorum yaNe kadar güzel :) ben özel günler yaklaşınca uyarı mesajları atıyorumişi sağlama almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?