Yılda kaç kez çiçek hediyesi alıyorsunuz?

varbihayalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
72
34
3
36
Merhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:

Son düzenleme:
Dalindan kopmus ciceklerden hoslanmiyorum. Zamanla kuruyor. Kuyunca eski kotu anıları enerji olarak depoluyor. Atmaya kıyamiyorum. Sonra dökülüyor pislik saçıyor. Toprakta bir çiçek aliylrsa alsin. Demet çiçek istemem.

Aynen oyle.
Esim genel anlamda pek dusunmez
Ama dogum gunu sevgililer gunu falan saksi cicek alir bana; kaktus ozellikle sevdigimi bildiginden..
Dalindan koparilan ciceklere uzuluyorum.
Hediyesi bile urkunc..
Topraginda koku ile getir diyorum getirirsen.

Solmayan güller yıllarca canlı kalıyor bunu da isteyebilirsiniz :) bende kuruyunca üzülüyorum gerçekten bu nedenle en çok orkide çiçeğini seviyorum

Son zamanlarda öyle güzel kaktüs türleri çıktı ki gerçekten kaktüsler de çok şirin oluyorlar

Ekmek ya da ihtiyaç listesi soruyordur kesin :) Bir hafta surat yaparsan bence bıkar ve alır. Alışkanlık kazandırmak lazım, öğretmek lazım bazılarına.
Yaa hiç sorma biz sebze eker dikeriz bana marul domates getirir

Maalesef ne kadar surat yaparsam oda bana aynısı yapıyor neymiş benim babam anneme alıyor muymuş bana onu soruyor deli ediyor

Yaa hiç sorma biz sebze eker dikeriz bana marul domates getirir

Maalesef ne kadar surat yaparsam oda bana aynısı yapıyor neymiş benim babam anneme alıyor muymuş bana onu soruyor deli ediyor
En nefret ettiğim şey aileden örnek verip yüze vurulması, peki o senin baban mı ya da sen de annen misin herkesin hayatı farklı sonuçta

Orkide bende severim ama esim alsin istemem secemez alamaz diye daha cok parasını alırım kendim secer beğenirim bu bana kaafiii

Ozel gunlerde kesin alir yil donumu sevgililer gunu dogum gunu ozel gunler dısındada yeni evliyken almışlıgi var cicek almazsa hediye mutlaka alir ozel gunleri es gecmez sagolsun

Ben hiç almıyorum kız istemeye gelirken bi çiçek gördüm daha yok
Onun yerine çeyrek aldırıp kenara atiyorum

gidip biraz esimle kavga edeyim neden hic cicek almiyorsun diye canim sıkıldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…