- 17 Ekim 2020
- 72
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi varbihayalim
Eki Görüntüle 2793814
gidip biraz esimle kavga edeyim neden hic cicek almiyorsun diye canim sıkıldı yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2793814
gidip biraz esimle kavga edeyim neden hic cicek almiyorsun diye canim sıkıldı yine
:) işleri yoğun oluyor kafası hep dalgın, sonunda üzülen olmak var dimi hatırlatmak lazımOnu bende yapiyorum ya![]()
Kesinlikle:) işleri yoğun oluyor kafası hep dalgın, sonunda üzülen olmak var dimi hatırlatmak lazım
Kaktüs kadar mukemmel çiçek mi var? Radyasyonu aliyor, su istemez, güneş olmasa da büyür. Bir çiçek daha ne yapsın?Aynen oyle.
Esim genel anlamda pek dusunmez
Ama dogum gunu sevgililer gunu falan saksi cicek alir bana; kaktus ozellikle sevdigimi bildiginden..
Dalindan koparilan ciceklere uzuluyorum.
Hediyesi bile urkunc..
Topraginda koku ile getir diyorum getirirsen.
:) bende bir kaç altın alayım bak çoluk çocuk vs.. para hep lazım ve haklısınDüşsün kız düşükken almak adama da koymuyor işime geliyor![]()
Sen, bensin.Dalindan kopmus ciceklerden hoslanmiyorum. Zamanla kuruyor. Kuyunca eski kotu anıları enerji olarak depoluyor. Atmaya kıyamiyorum. Sonra dökülüyor pislik saçıyor. Toprakta bir çiçek aliylrsa alsin. Demet çiçek istemem.
Merhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
Çiçek istemek bana tuhaf geliyor. Çok sevsem de ısrarla bana çiçek al bana çiçek al diyemem.Solmayan güller yıllarca canlı kalıyor bunu da isteyebilirsiniz :) bende kuruyunca üzülüyorum gerçekten bu nedenle en çok orkide çiçeğini seviyorum
Sevgilim gecen bize gelecekti gelirken en son cicek ekmek almisti sayilirmiMerhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
Ahaha daha hic almadim karşı cinsten bakalim ilerdeki kocam alir insallahMerhaba arkadaşlar çiçekleri çok seviyorum ve her özel günde çiçek hediyesi almak istiyorum. Sevgili eşim de bunu bildiği için her özel günümüzde farklı bir çiçek tercih ediyor bazen yapay bazen de canlı bir çiçek siparişi veriyor. Bazen solmayan güller bazen orkide bazı zamanlarda buket vs.. Peki ya sizler de durum nasıl? Açıkçası bazen çiçek alsın diye kavga çıkartmak bile geliyor aklıma D:
:) sevgililer günü için bir şey diyemem bak ben daha kişisel olan günlerde hediye bekliyorum. sevgililer günü çok önemli değil benim içinEn son sanirim kadınlar gününde aldi eşim.Herkesin yapısı farklı kimi çiçekle mutlu ettigini düşünür kimi kasaptan alıp getirdiği ciğerle
14 şubat hediyem ciğerdi![]()
Baban çiçek ekmeği ne yaptı peki?Sevgilim gecen bize gelecekti gelirken en son cicek ekmek almisti sayilirmi![]()
inş nickin gibi güzel bir hediye ve hediyeler alırsın :)Ahaha daha hic almadim karşı cinsten bakalim ilerdeki kocam alir insallah![]()
Israr ettiğimi söyleyemem ama çiçek istediğim doğrudur ve özel günlerin yaklaştığını söylediğim falan. Surat yapmaktan kat be kat iyidir bence, eminim eşim de bunun fakrındaÇiçek istemek bana tuhaf geliyor. Çok sevsem de ısrarla bana çiçek al bana çiçek al diyemem.
Aminn inşallah hepimizinş nickin gibi güzel bir hediye ve hediyeler alırsın :)
Babam bisi yapmadi ben yedimBaban çiçek ekmeği ne yaptı peki?![]()