Yılbaşını kutlamayın

illimünati gibisin kimin içten içe ne düşündüğünü nereden biliyorsun

varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, giydiğin donun lastiği de batıdan..Madem bu kadar karşısın buna tepki göster önce..Yeni yılın kutlanmasına değil..

Ayrıca kim kimin rehberi olmuş? Kim açılıp saçılıyor(ne çirkin bir tabir)? Kim hindi yemeyene "adi ve banal" diyor?
Nereden uydurdun bunları? Kim yazmış, ne zaman yazmış?

varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak

Rüyasında noel baba söyledi galiba...Zira hiç yazılmayan, söylenmeyen şeyleri yazılmış söylenmiş gibi öne sürmek, evet iftiraya girer.

yorum yazmak için kullandığı bilgisayar da işletim sistemi windows da batılıların icatı. ki kurucusu Bill Gates ateist kullanmasın o zaman
batının pek geleneği yoktur genelde doğudan alırlar gelenek görenekleri

yeni yıl benim için mandalina tv pijama internet yani normal bigünden farksız ha imkanım olsa isterimki sevdiklerimle hep birlikte olalım yiyelim içelim birbirimize güzel dileklerde bulunalım benim kutlama anlayışım bu bunuda yapma diyen varmı bilemiyorum

öncelikle ağaç süslemek, hediye almak tercih meselisidir... mesela ben hediye falan almadım. taaa çocukluğumdan kalma renkli ışıklarım vardı onları duvara astım sadece ağaç falanda süslemedim... süsleme vs. için ekstra para harcamadım yani... dediklerin kesinlikle elindeki paranın bolluğuyla alakalı... önemli olan yeni yıla sevdiklerimizle beraber girmek...

bu ara söylemeden geçemeyeceğim, bizim dini bayramlarda da müslüman esnafımız bayramı öyle bir fırsata dönüştürüyorlarki fiyatlar el yakıyor... kimse de demiyor ki fiyatları yarıya çekelim ortahalden düşük bi aile de gelsin iki bişeyler alabilsin.... bayram ya bayram alışverişine çıkıcak millet ver ateşe odunu...

Herkese sevdiklerinle birlikte neşeli, sağlıklı, kazançlı ve huzurlu bir sene diliyorum... Hoşgeldin 2014 Hohohohoooo

çatlasanız da patlasanız da ,özentilik de deseniz kutlicam işte yılbaşını,ohh tadını çıkara çıkara,dan ederek eğlenerk,hatta ağaç süsleyerek,altına hediylere koyarak,arkadaşlarımla çocuklarımızla hep beraber :124::124:

hepiniz için mutlu umutlu aşk dolu öküzlerin yontulduğu harika bir yıl dilerim..
bir de bazılarımıza akıl fikir ve de en önemlisi "zihin açıklığı" dilerim..

amin diyorum....

çam ağaçları süslemeler hep avmlerde var.

akp onlarca avm kurarken de karşı çıksaydınız.

yerli markalar esnaflar batıyor büyük yabancı markalardan yer kalmadığı için.

tabi sesiniz sadece kutlayanlara karşı çıkabiliyor değil mi

Deyince aklima ister istemez araplar geldi. O alfabeleri bile kutsal olan Araplar... Cok guldum... Ayni dediginiz gibiymisler, uzun entarilerinle buyuk abdestleri gelince olduklari yere cokuverir, ediverirlermis... Islam gelirken ilaveten abdest alma zorunlulugunu da getirmis bu yuzden, diger dinlerden farkli olarak... sizin rehberiniz kim sahi? Onlar olmasin?

valla onca kişi yazdı, bi kişide içki içen moderndir, çam süslemeyen hindi yemeyen adidir demedi valla, nerden uyduruyosunuz bunları

hindiydi tavuktu falan filan yemicem bu akşam, içli köfteylen yaprak sarma yicem ben

Son düzenleme:

öyle deme chess ,ben yılbaşında hindi yemeyene selam bile vermem

Ya olmayan yazilmayan seyleri yazilmis gibi gostermek nasil bir ruh halidir. Gercekten inanilir gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…