ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
bara gidince marjinal, içki içince modern olmuşuz.
ne kadar çok açılır saçılırsak okadar şık okadar modaya uyar olmuşuz.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa
ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa
illimünati gibisin kimin içten içe ne düşündüğünü nereden biliyorsun
varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, giydiğin donun lastiği de batıdan..Madem bu kadar karşısın buna tepki göster önce..Yeni yılın kutlanmasına değil..
Ayrıca kim kimin rehberi olmuş? Kim açılıp saçılıyor(ne çirkin bir tabir)? Kim hindi yemeyene "adi ve banal" diyor?
Nereden uydurdun bunları? Kim yazmış, ne zaman yazmış?
şort giyen erkeğe de yarı çıplak diyor musun?
evet diyorum....
Yahu illüminati ne yapsın sizin yılbaşı çamınızı?...Heyallaaam
beynni çıplak olmasın da varsın şort, mini etek giysin diyorum ben de
Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem
çatlasanız da patlasanız da ,özentilik de deseniz kutlicam işte yılbaşını,ohh tadını çıkara çıkara,dan ederek eğlenerk,hatta ağaç süsleyerek,altına hediylere koyarak,arkadaşlarımla çocuklarımızla hep beraber :124::124:
hepiniz için mutlu umutlu aşk dolu öküzlerin yontulduğu harika bir yıl dilerim..
bir de bazılarımıza akıl fikir ve de en önemlisi "zihin açıklığı" dilerim..
valla onca kişi yazdı, bi kişide içki içen moderndir, çam süslemeyen hindi yemeyen adidir demedi valla, nerden uyduruyosunuz bunları
hindiydi tavuktu falan filan yemicem bu akşam, içli köfteylen yaprak sarma yicem ben
illimünati gibisin kimin içten içe ne düşündüğünü nereden biliyorsun
varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?