Yılbaşında kayinvalidemi çağırmak zorunda mıyım?

Gece yarisi annemin üstüne yürüyen, kv deyle dedikodumu yapan adamla ayni yatagi paylasiyosam kv demi evime de agirlardim

Tamamini okuyamadim annenizin uzerine yurume olayinin gerisini okumamin geregi yok zaten cagirmayin aynisini esim yapsa bebegi annemin kucagina verir logusayim demem donerim babamin evime sonra mahkeme tazminat onlari esim dusuncek tabi terbiyesiz adam ya acayip sinirlendim suan

Sadece konu başlığına göre yorum yapıyorum. Bırakın kv annenizi bile çağırma zorunluluğunuz yok. Biz 2 çocuğumla , çekirdek ailemizle kutladık. Tombalamızı oynadık , ağacımızı süslemiştik zaten. Çok keyifli geçti.

Eşinin annesi diye tüm terbiyesizliğine katlanacak mı . Saçmalayın allahaşkına. Siz saygıda kusur etmeyin eşinizin annesine aman aman

Esinde iş yok senin yannda dursa seni savunsa kv sana tek kelime edemezdi ama adam annenin bile üstüne yürümüş iyi bosanmamssn biri benim anneme bunu yapsa dönüp yüzüne bakmam. Yılbaşında davet edip gününü zehir etmektense eşinle kavga edip günün zehir etmek daha mantkli olms

Bu evlilik bitmiş, kesinlikle davet etme, kocan ne derse desin.

Gelecek göremedim bu evlilikte..yazık bir adam nasıl karısının dedikodusunu yapıp onun yüzüne bakar koynuna alır.. kv desen ayrı mesele..sevgi saygı bitti diyorsun sadece çocuk için bir evlilik yürür mü.. bence yürümemeli..bizim mutluluğumuz çocuklarımızın mutluluğu çünkü..Allah yardımcın olsun..

bende lohusa zamanimda cok sikinti yasadim hep kvalidem yuzunden esimede duygu somurusu yapip bana ve anneme karsi cephe aldilar ana-ogul..burda konu bile actim gecmis zaman..4 sene oldu halen unutamiyorum lohusa zamani olmadi ayri bir kotu zaten insanin en hassas donemi
ama onlarin derdi baska tabi annem bizde kaliyor diye kvalidem annemi cekemedi hergun tavir trip yapti gitti inadina hem oglen hem aksam geliyordu.vel hasil unutulmuyor cok iyi biliyorum ana siz benden daha agir seyler yasamişsiniz sizde ne ese ne kvalideye sevgi kalmamis cokda normal..ya bu mutsuzlukla surecek yada gideceksiniz baska yolu yok

Kv mi severim çok cana yakındır
Böyle bir şey yaşatsa
Degil evime çağırmak
Kapımın önünden geçemez...
Esin çok saygısız
Ama kime çektiği belli...
Annemin üstüne yürüyecek ha
Canına susamış olmalı net !!!

Sen eşini silmeyi göze almışsin kayınvalide de kim oluyormuş. Üstelik onca yaptıklarından sonra. Kendi fikrimi söylüyorum ben görüşmezdim bile. Çünkü haketmiş.

Hep söylerim. Bi ilk evlenilecek sürece bir de doğumlar. Ne olursa bu süreclerde bi kurtlanıyor insanlar. Bi rahat bıraksalar velilerin yakasını.
Doğum dediğin sanki evin ortasına bomba bırakılması gibi bişey. Şeytanlık eden de olursa vay hale

Benzerini ben yaşadım. Tabi kv kısmı hariç. O çok tatlı bir insan şükür. Ama kocam benim doğumum ilr 180 derece döndü lohusaligimi bana zehir etti. 9 ay oldu içim sogumuyor hırsım geçmiyor. O eski sevgi aşk dolu çiftdem eser yok. Yolun sonu boşanma gibi duruyor ama ben de bebişim için üzülüyorum. Bakalım nereye varacak durumlar.

Sen bu kayıtları şimdilik sakla. Bakalım belki ilerde lazım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…