Yılbaşında kayinvalidemi çağırmak zorunda mıyım?

Pardon da iyi yada kötü söz konusu kadın eşinin annesi. Hayat boyu bu böyle devam edemez. Ayrıca kızım babasıyla oynuyor vs vs bahanelerone sığınıp bosanmamak ta çok ilginç. Bahanelere sığınma ya tamamen bitir yada devam ediyorsa eşinin annesidir ona göre davran

Benim en özel dönemimde bunları yaşatan kv ile de eş kişisi ile de ilişiğimi keserdim çocuğum için bile katlanmazdım sanırım

Onca yasanandan sonra o telefon kayıtlarinda eşinin seninle ilgili soylenenlere tepki verdigini ,seni savundugunu duymus olabilseydin simdi bambaşka düşünüyor olabilirdin ama sana hiç çıkış noktası birakmamislar sakin üzulme bu saatten sonra eger düzelecekse iliskiniz bunu tamamen onlarin duzeltmesi gerekir ki pek de düzeltecek gibi durmuyorlar..Yeni yilin kutlu olsun umut olsun huzur getirsin sana insallah.

Saygisiz ve seviyesiz insanlarin arasinda kalmissin.
Insallah hayirlisi neyse o olur.
Cocugun icin evet babasiz buyumesin istiyorsun ama resmen psikoljk siddet uygulaniyor.

Annenin üstüne mi yürüdü?? Kadıncağız gece yarısı taksi tutup memlekete mi döndü?? Hem de sen lohusayken Yuhhhhh diyorum... Bence gerisini sormana bile gerek yok. Kv denen yelloz senin kapını çalarsa kapını kilitle anahtarı yok et. Çok ciddiyim. Niye bu aileye gelin gidip çocuk doğurdun ki? Bence lohusa mohusa dinlemeyip kalkıp annenle gitseydin keşke. Seni ve kızını ASLA haketmiyorlar!

Bu kayıvalide görümce sorunlarından kurtulmak için kadınlarımızın Çin e kaçması gerekiyor

Konuyu okumadım.
Şunu demek istiyorum; ya şu kayınvalideler artık bişeye de karışmasınlar, her taşın altından çıkmasınlar. Ya soğudum erkek analarından valla hep kızım olsun istiyorum

Gerizekalı olmayan birinin evine gitsin deyin.. Benim annem gece yarısı taksi ile evimden gidecek, senin anan ne hakla gelsin? Yazıklar olsun böylelerine

Yuh yani..kocan hala ona koca dediğine şükretsin..mahalle kadınları gibi annesiyle senin dedikodunu mu yapmiş ve nasil srnin annenin üzwrine yürür annene kendini affettirdi mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…