- 31 Temmuz 2011
- 11.100
- 93
- Konu Sahibi puccakanka
hiçbi mecburiyetim yok benim onlarla geçiricem diye tamammı,,eğer sen ağırlamak istemiyorsan evlenmezsin olur biterben ağırlamaktan 4 yıldır bıkmamış laf etmemişim ,hatta yılbaşında çoluk çocuk soğukta taaa köye gidip onlarla geçirmişim geçen yılbaşını,,2gün ağırlamaktanmı şikayet edicembizim kavgamız apayrı sebeplerden çıktı,lütfen yazdıklarımı okumadan yargılamayın,,
hem merak etme yeni yıla çok mutlu bişekilde eşimle çocuklarımla başbaşa girdik,,inşallahta bütün yıl böyle baş başa geçer:119::124::124::119:
Ben yılbaşını eşinizle başbaşa geçirmek istemenizi anlıyorum.Bu en doğal hakkınız.Ama yaşananlar çok tatsız olmuş.Siz kendinize göre haklısınız çocuklarım kötü örnek alıyor ve sigara içilmeyen ve çocuk olan bir evde dışarıdan gelen birininde sigara içmemesini istemeniz normal.Ama eşinizin tarafındanda bakarsak siz babasını sigara içtiği için evde istemeyen kişi konumundasınız.Bu yıllardır değişmemeiş kayınpederiniz sigarasından vazgeçmiyor.Siz evde sigara içmesini istemiyorsunuz.Eşiniz sizin bu tepkinizi fazla bulup size kızıyor.Bunları yaşamaktansa bu sebepten eşinizle kavga etmektense eşinizle mutluluğunuz için sanırım bundan sonra evde sigara içilmesi konusunda daha esnek davranmanız.Hatta eşinizden ve kayınpederinizden özür dilemeniz gerekicek.Aksi halde eşinizle aranız açılacak gibi görünüyor...