• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşında doğum günü :/

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
123
Öncelikle merhabalar..
Benim bu aralar kafamı kurcalayan bi sorun var. Erkek arkadaşımın doğum günü yılbaşında :/
yani yemeğe gidelim desem her yerde sesli müzik var, fasıl tarzı ya da bar gibi eğlence mekanları gibi yerlerde de başbaşa nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarını süpriz yapıp çağırmak istedim, başbaşa olmak istediğini söyledi.
İlk defa kutlıcaz beraber ve benim için çok önemli biri. Şık bişeyler istiyorum.
Benim doğum günüm kasım sonu, ulus 29 ya da sunset grill'de yemek yeriz dedi.
Hal böyle olunca, yemeğe gitmek şart oldu sanki.
Çıkmaza girdim, aklımda hiç bişey yok. Lütfen yardım edin.

yılbaşında herşey ateşpahası ve gereksiz kalabalık olur 1 gün önce veya sonra yapsanız daha iyi

yılbaşında herşey ateşpahası ve gereksiz kalabalık olur 1 gün önce veya sonra yapsanız daha iyi

Dimi ama?! :) bunu nasıl açıklıcam ki, yani doğumgünü olduğu için o da beklentiye girer doğal olarak. O gün bişey yapmam gerekiyo ama tam gününe denk gelmiş. Bulamadım bişey.

Dimi ama?! :) bunu nasıl açıklıcam ki, yani doğumgünü olduğu için o da beklentiye girer doğal olarak. O gün bişey yapmam gerekiyo ama tam gününe denk gelmiş. Bulamadım bişey.

aynen böyle söyle tatlım istesenizde başbaşa olmazsınız arasında 1 metre aralık olan masa aralıklı yılbaşında dipdibe olur ne konuşabilir ne rahat hareket edebilirsin hırsızlık gırla taksi bulamazsın bunları söyleyin ve yılbaşında en mantıklısı ev bence:KK33:

aynen böyle söyle tatlım istesenizde başbaşa olmazsınız arasında 1 metre aralık olan masa aralıklı yılbaşında dipdibe olur ne konuşabilir ne rahat hareket edebilirsin hırsızlık gırla taksi bulamazsın bunları söyleyin ve yılbaşında en mantıklısı ev bence:KK33:

Doğru diyosunuz. Yılbaşıda en sevdiğim gündür gel gör ki evleniceğim adamın doğum günü yılbaşına denk geldi.

Öncelikle merhabalar..
Benim bu aralar kafamı kurcalayan bi sorun var. Erkek arkadaşımın doğum günü yılbaşında :/
yani yemeğe gidelim desem her yerde sesli müzik var, fasıl tarzı ya da bar gibi eğlence mekanları gibi yerlerde de başbaşa nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarını süpriz yapıp çağırmak istedim, başbaşa olmak istediğini söyledi.
İlk defa kutlıcaz beraber ve benim için çok önemli biri. Şık bişeyler istiyorum.
Benim doğum günüm kasım sonu, ulus 29 ya da sunset grill'de yemek yeriz dedi.
Hal böyle olunca, yemeğe gitmek şart oldu sanki.
Çıkmaza girdim, aklımda hiç bişey yok. Lütfen yardım edin.
Yılbaşını birlikte geçireceksiniz değil mi sonuç olarak?
Biz her sene otele gideriz yılbaşı için. Hem gereksiz kalabalık ve hoş olmayan ortamlardan uzak nezih olur hem de gece gece alkol alıp eve dönmek çok gereksiz. Birimizin içmemesi lazım o da yılbaşında olmuyor.
Otelde sevgiliyle kalmam derseniz arkadaş grubunuzla gidersiniz. Kızlar bir oda erkekler bir oda tutar.

gündüz doğum gününü gece de yılbaşını kutlayın, çalışıyorsa öğlen yemeğini ayarlayabilirsiniz, siz de çalışıyorsanız o gün için öğleden sonraya kadar işten izin alabilirsiniz

Yılbaşını birlikte geçireceksiniz değil mi sonuç olarak?
Biz her sene otele gideriz yılbaşı için. Hem gereksiz kalabalık ve hoş olmayan ortamlardan uzak nezih olur hem de gece gece alkol alıp eve dönmek çok gereksiz. Birimizin içmemesi lazım o da yılbaşında olmuyor.
Otelde sevgiliyle kalmam derseniz arkadaş grubunuzla gidersiniz. Kızlar bir oda erkekler bir oda tutar.

aslında bende öyle düşündüm başta başbaşa kalırız diye planlamıştım ama 2-3 saat önce telefonla konuştuk ve bana dedi ki senin doğum gününde hem yemeğe gideriz hemde sonra gideriz bi yerde kalırız.
bende bi gerildim, ya kalırdıkta yemek nerden çıktı diye =) yük bindi bana gibi oldu. ne yalan söyliyim ben hiç öyle düşünmemiştim onun doğum günü için.

gündüz doğum gününü gece de yılbaşını kutlayın, çalışıyorsa öğlen yemeğini ayarlayabilirsiniz, siz de çalışıyorsanız o gün için öğleden sonraya kadar işten izin alabilirsiniz

gündüz mantıklı aslında ama her yerde trafik fln olucak, o gün yarım gün ya, hınca hınç yollar kapalı =) yılbaşı olayı zorladı beni.

Bence mekan bulabilirsiniz ya.
Mekanı kendiniz de yaratabilirsiniz hatta. Günlük kiralık evler oluyo ya, o tarz bi yer ayarlayıp şık bi masa ayarlayabilirsiniz şaraplı mumlu.

Bence mekan bulabilirsiniz ya.
Mekanı kendiniz de yaratabilirsiniz hatta. Günlük kiralık evler oluyo ya, o tarz bi yer ayarlayıp şık bi masa ayarlayabilirsiniz şaraplı mumlu.

evet olabilir aslında. ben erken gitsemde bişeyler hazırlasam daha romantik olur gibi, bunuda yapılabilicekler listeme ekliyim ben. teşekkür ederim =)

doğum günü diye illaki lüks yerlere gitmeye gerek yok.yıl başı olduğu için lüks mekanlar dolup taşar.daha romantik,sakin mekanlar araştır bence.öyle yerlerde yıl başı kutlayan olmaz çünkü

gündüz mantıklı aslında ama her yerde trafik fln olucak, o gün yarım gün ya, hınca hınç yollar kapalı =) yılbaşı olayı zorladı beni.

hediyeye ağırlık verin.. güzel bir hediye olsun.. bir otelde yılbaşı programına yer ayırtın gece de otelde kalın..(ama bu planı beraber yapın,yılbaşında ne yapalım falan diye sorar bu planı önerirsiniz ) hediyenizi de otele gitmek için buluştuğunuzda verirsiniz..

Back