- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Acikcasi ictiklerim cok sert geldi...Yapmayin, Pamukkale'nin enfes beyazlari var, kirmizlar da cok iyilesmeye basladi Kdere'nin.
ibadet yönunden dinini yaşayan ama bir yandan da insanlara saygı duymayan, kibirli ananem gibisinYılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
Off ya nasıl içkili sepet yok nasıllşimdi kim gidip rafından alıcak olamazzz içkide içemicez artık ühühühühü
Asüper ben de mi gelsem
SEn noel ve yilbasini karistiriyorsun ....
kaldi ki yurt disinda noel ruhu bambaska bir hava ....
yilbasi da oyle...
ve bu inan inancla alakasi yok....cok farkli bir atmosfer....
anfora şiraz yumuşak canımAcikcasi ictiklerim cok sert geldi...
tatli olanlar da da hep acilik vardi
yumusak ve hafif sertlikte birsey bulamadim....
var mi tavsiyrniz :)
Nasıl ne alaka?! Yasak denilince siz ancak midenize konulan yasakları mı görüyorsunuz acaba?! Milletin şahsi fikirlerine konulan yasakların sizin için bir önemi ve değeri yok mu?Başörtü ne alaka kardelen sen uçtun iyice
Komik olmuş biraz bu yasak...müslümansan yılbaşı kutlamazsın zaten...dolayısıyla içkili ya da ayranlı herhangi bir sepet almazsın...
Alıştıra alıştıra demek ki
Şimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...
Fıtrat meselesidir cnm Ben şahsen ne kadar pahalı da olsa asla Yerli malı almaktan kaçınmadım ve yerli sermeyesine destek verdim
Bu yaşıma kadar 1 gün dahi hristiyanın bayramı olan saçma yılbaşını kutlamadım!..
Hz İsanın ''ŞAMA'' ineceği cümlesini yanlış yorumlayıp Çam anlayan ve her yılbaşında çamları süsleyip hangi çam daha güzel ve süslü olursa o çama ineceğini düşünüp, çam süsleyen aklı eksik hristiyanları taklit etme gafletinde olmadım çok şükür Elhamdülillah
Keşke bu duyarlılığı, Sırf Başörtülü olduğu için inancından dolayı gereksiz bir zulüme maruz kalan insanlar içinde düşünseydiniz de, işte bizde sizin ne kadar ''SAMİMİ'' olduğunuza inansaydık!....
Yılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
offf ama ben artik cok skildm bu basortunun bu kadar ayak alti yapilmasindan. Hem siz kim oluyorsunuzda benim samimiyetimi sorguluyorsunuz. Ben o donemlerde de acik olmama ragmen iki basortulu dostumun fotografimi iki yakama asmis meydanlarda, sokaklardaydim. Peki ya siz siz nerdeydiniz? aman kime ne anlatiyorum ki lutfenbir daha bu sekilde bana yazmayin hele samimiyetimi hic sorgulamayin ve basortusunude artik rahat birakin kullanmayin.Şimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...
Fıtrat meselesidir cnm Ben şahsen ne kadar pahalı da olsa asla Yerli malı almaktan kaçınmadım ve yerli sermeyesine destek verdim
Bu yaşıma kadar 1 gün dahi hristiyanın bayramı olan saçma yılbaşını kutlamadım!..
Hz İsanın ''ŞAMA'' ineceği cümlesini yanlış yorumlayıp Çam anlayan ve her yılbaşında çamları süsleyip hangi çam daha güzel ve süslü olursa o çama ineceğini düşünüp, çam süsleyen aklı eksik hristiyanları taklit etme gafletinde olmadım çok şükür Elhamdülillah
Keşke bu duyarlılığı, Sırf Başörtülü olduğu için inancından dolayı gereksiz bir zulüme maruz kalan insanlar içinde düşünseydiniz de, işte bizde sizin ne kadar ''SAMİMİ'' olduğunuza inansaydık!....
HanimKelesimiGetir bana göre, benim inancıma göre öyle...
Çam ağacı süslemek,o geceye özel hazırlık yapmak,dansözlü eğlence proglamları izlemek,barlarda sabahlamak,sarhoş olup danslar etmek benim inancıma ters...
Ha, sana gelmiyor mu bu 2016 dersen geliyor tabi :)
O geceye özel kuran okuyup, geçtiğimiz yılın şükrünü gelecek yılın hayırlılarını isteyerek kutluyorum denilebilir...
Bi önemli özelliği de mekkenin fethi...bı da ayrı kutlama sebebi....
Kutlamaya karşı değilim...sadece kutlama tarzlarımız örtüşmüyor....
Ben içki icenlere kötü bir tabir kullanmadım. İçkiye zıkkım dedim. Kötü tabiri içkiye kullandım yani, ok. Niye açıklama yapiyosam, sıkıldım aynı mesajın alintilanmasindan.alkol kullanan bir insan değilim ama kendi hür iradesi ve isteğiyle kullananlar için neden böyle kötü bir tabir kullanıyorsun hoş mu?
tesettürlülere zorla başını aç diyenlerle benzer mantalitedesin farkında mısın?
Kesinlikle katılıyorum...Burada konu alkol iken birden başörtüsüne gelmesin hanımlar..
İkiside farklı konular..
Ben içki icenlere kötü bir tabir kullanmadım. İçkiye zıkkım dedim. Kötü tabiri içkiye kullandım yani, ok. Niye açıklama yapiyosam, sıkıldım aynı mesajın alintilanmasindan..
ibadet yönunden dinini yaşayan ama bir yandan da insanlara saygı duymayan, kibirli ananem gibisin
ne içersek içeriz, sana mı dert savruk zeynep?
görende içki artık yok dıye her yıl, yılbası sepetı alıcaksın sanır.
Kesinlikle katılıyorum...
Basörtüsüz bir insan olarak başörtüsünün yasak olmasına da karşıydım... alkol kullanan biri olarak alkol yasağına da karşıyım.... bireysel haklara saldırı olduğunu düşünüyorum... ve hiç bir gücün insanların bireysel haklarına saldırmaya hakkı olmadığı kanaatindeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?