- 12 Temmuz 2006
- 56.170
- 215.904
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ciddimisin? Turkiyede duzgun sarap icmedim de ben.....Amac yukselen Turk sarap endustrisinin belini kirmaktir. AB sarap devleri boyle talepler karsiliginda geliyorlar cunku Turk saraplari cok populer, he TR de hem ABde.
Yapmayin, Pamukkale'nin enfes beyazlari var, kirmizlar da cok iyilesmeye basladi Kdere'nin.Cidd
Ciddimisin? Turkiyede duzgun sarap icmedim de ben.....
Hic begenmiyorum turk saraplarini....
misal romanyada en dandik sarap bile ben burdayim diyor....
Türkiyede şarap güzel de pahalı. Yurtdışında en ucuz şey. Sonra elim şaraba gitmiyor. Üç kuruşluk şaraplar 50 lira burda.
Her neyse ben hiç sepet almadım bilmiyorum. Eminim içinde saçma sapan şeyler vardır. Ne alcaksam gider raftan tek tek alırım zaten. Sepetlerin alkolsüzü yok mu? Amaç ne ki ben gerçekten anlamadım.
Zıkkım demeyin çarpılırsınız.
canım şu şarap, burda 19.50 lira, gayette güzel bence
http://www.marksandspencer.com/anfora-trio-case-of-6/p/p60033143
Eneeem deniyim chessim sağolasın. Pizza yapiyim yarın akşam. Yanında şarap açarm
Buona seraa buona seraaaaaEneeem deniyim chessim sağolasın. Pizza yapiyim yarın akşam. Yanında şarap açarm
Şimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...Sepette olmayınca biz de içmicez sanki yılbaşında.
Ben mümkün olduğunca yurt içinden alkollü içki almıyorum. O vergileri ödemeye hiç niyetim yok. Yeğenim kıbrısta okuyor, her gelişinde bir valiz getiriyor, biz gidersek aynen öyle doldurup geliyoruz. Bir arkadaşımın da ailesi kıbrısta ayda bir siparişleri alıp geliyor. Abim şarap yapmaya sardı, şarabı ondan temin ediyoruz. Sigarayı karton karton limandan alıyoruz yarı fiyatına. Fiyatları ve vergileri normal seviyede tutsalar bu tip şeylerle uğraşmaya tenezzül etmezdik. Hem biz bakardık keyfimize, hem ülke kazanırdı.
Bu yaşıma kadar 1 gün dahi hristiyanın bayramı olan saçma yılbaşını kutlamadım!..size ne? zıkkımımızı istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız. o kadar müslümansanız yılbaşı kutlamayın.
şu ayranı bu kadar içmeyin cidden, iyi gelmiyor.
üsluba gel. bir de kalkıp millete ahlak, edep seviye dersi verirsiniz!
Keşke bu duyarlılığı, Sırf Başörtülü olduğu için inancından dolayı gereksiz bir zulüme maruz kalan insanlar içinde düşünseydiniz de, işte bizde sizin ne kadar ''SAMİMİ'' olduğunuza inansaydık!....Kisilerin tercihine birakilsa bunada hukumet karismasa olmaz mi? sanki pakette olmadigi icin icki icmeuecek. Allahim ya millet gider marsa biz nelerle ugrasiyoz. Cok komik ya
Şimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...
Fıtrat meselesidir cnm Ben şahsen ne kadar pahalı da olsa asla Yerli malı almaktan kaçınmadım ve yerli sermeyesine destek verdim
Bu yaşıma kadar 1 gün dahi hristiyanın bayramı olan saçma yılbaşını kutlamadım!..
Hz İsanın ''ŞAMA'' ineceği cümlesini yanlış yorumlayıp Çam anlayan ve her yılbaşında çamları süsleyip hangi çam daha güzel ve süslü olursa o çama ineceğini düşünüp, çam süsleyen aklı eksik hristiyanları taklit etme gafletinde olmadım çok şükür Elhamdülillah
Keşke bu duyarlılığı, Sırf Başörtülü olduğu için inancından dolayı gereksiz bir zulüme maruz kalan insanlar içinde düşünseydiniz de, işte bizde sizin ne kadar ''SAMİMİ'' olduğunuza inansaydık!....
Başörtü ne alaka kardelen sen uçtun iyiceŞimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...
Fıtrat meselesidir cnm Ben şahsen ne kadar pahalı da olsa asla Yerli malı almaktan kaçınmadım ve yerli sermeyesine destek verdim
Bu yaşıma kadar 1 gün dahi hristiyanın bayramı olan saçma yılbaşını kutlamadım!..
Hz İsanın ''ŞAMA'' ineceği cümlesini yanlış yorumlayıp Çam anlayan ve her yılbaşında çamları süsleyip hangi çam daha güzel ve süslü olursa o çama ineceğini düşünüp, çam süsleyen aklı eksik hristiyanları taklit etme gafletinde olmadım çok şükür Elhamdülillah
Keşke bu duyarlılığı, Sırf Başörtülü olduğu için inancından dolayı gereksiz bir zulüme maruz kalan insanlar içinde düşünseydiniz de, işte bizde sizin ne kadar ''SAMİMİ'' olduğunuza inansaydık!....
Başörtü ne alaka kardelen sen uçtun iyice
SEn noel ve yilbasini karistiriyorsun ....Şimdi kalkıp sorsak hepiniz Vatanseveriz dersiniz ama iş devlete vergi ödemeye gelince üç beş kuruş vergi vermekten kaçıp yurt dışından ürün getirtip vergi kaçırırsınız!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?