- 12 Temmuz 2006
- 56.164
- 215.896
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Yasaklanma maksadını tamda anlayamadım ama Yılbaşı sepetlerine hiç elim uzanmazdı, bende ürünlerin son kullanma tarihi gibi takıntılar var, ellerinde kalmış ürünleri mi koyuyorlar, bir önceki sene satılmamış sepetler mi acaba gibi Düşünceler yüzünden asla almadım, birde normalde aynı marka ürünleri ayrı ayrı Alınca çok daha uyguna gelirken sepetler daha pahalıymış gibi geliyor bana.
Alkol kullanmıyorum uzun zamandır ama karşı da değilim, 18 yaşını doldurmuş bireyler kendi hür iradeleriyle gayette alkol tüketebilir, buna sınırlama içinse şayet mantıklı bulmuyorum.
Yasaklar tatlıdır, sanki bu karar alkol tüketimini engellemezde aksine daha çok içilmesine vesile olur gibi geliyor bana, etki-tepki meselesi.
Alkol kullanmıyorum uzun zamandır ama karşı da değilim, 18 yaşını doldurmuş bireyler kendi hür iradeleriyle gayette alkol tüketebilir, buna sınırlama içinse şayet mantıklı bulmuyorum.
Yasaklar tatlıdır, sanki bu karar alkol tüketimini engellemezde aksine daha çok içilmesine vesile olur gibi geliyor bana, etki-tepki meselesi.