- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Yılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
Savrukcugum hoşgöründen öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
yaşasın bizde artık yılbaşı sepeti alabileceğiz
yaşasın bizde artık yılbaşı sepeti alabileceğiz
şaka yaptım yahu :) yılbaşı benim neyime, kocam öyle özel günlerde çalışır hep bende erkende yatar uyurumya canım, sen alkolünü bana yollarsın, alkollü olanlar daha güzel oluyo ciddiyim bak
şaka yaptım yahu :) yılbaşı benim neyime, kocam öyle özel günlerde çalışır hep bende erkende yatar uyurum
len yok hiç yılbaşı sepeti almışlığım yada almaya teşebbüs etmişliğim yok, bizde yılbaşı olmaz, kocam çalışır sabahlara kadar sokaklar da :) tek başıma napayım sepeti :)Kız bu ciddi mi ya? Burada mesela alkollü alkolsüz hazırlıyorlar alkolsüzde meyve suyu oluyor. Sizin orda alkolsüz yok mu?
ne kadar saçma bişi yaa. illa tek tercıh mı olmalı yani?
2 şekilde sepet hazırlanması o kadar mı zor
dileyen içkili, dileyen içkisiz olandan sepetten alsın. ne yanı bu mu sorun
bi bu kaldı zaten, her şey bitti.
len yok hiç yılbaşı sepeti almışlığım yada almaya teşebbüs etmişliğim yok, bizde yılbaşı olmaz, kocam çalışır sabahlara kadar sokaklar da :) tek başıma napayım sepeti :)
anam çok uzak ben yolculuk sevmiyorum, sen gel, burası daha güzel, nerelere götürürüm ben seniBize gel
1 kere sepet almıslıgım yok. ben de karsıyım. tek tek alıp, istedıgımızı alıyoruzben sepete hepten karşıyım, boş sepette satıyorlar, kendi sepetinizi kendiniz yapın
bize gel. annem de içmez, beraber takılırız. güzel yemekler olur bizdelen yok hiç yılbaşı sepeti almışlığım yada almaya teşebbüs etmişliğim yok, bizde yılbaşı olmaz, kocam çalışır sabahlara kadar sokaklar da :) tek başıma napayım sepeti :)
anam çok uzak ben yolculuk sevmiyorum, sen gel, burası daha güzel, nerelere götürürüm ben seni
aşkolsun, hani deniz vardı, kordonu vardı, adası vardı, sen ne zamandır denize girmedindi :))Orası neresi
izmirdemisin gülüm sen? orasıda uzak. siz toplanın bana gelin, kocamda yok koparız :))bize gel. annem de içmez, beraber takılırız. güzel yemekler olur bizde
öyleyim, yolun düşerse haber etizmirdemisin gülüm sen? orasıda uzak. siz toplanın bana gelin, kocamda yok koparız :))
yaza inşallah, haber ederim baköyleyim, yolun düşerse haber et
et, beklerimyaza inşallah, haber ederim bak
delüŞeriat geliyor siperlere
Şaka şaka