• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı paketlerinde içki yasaklandı!

1 kere sepet almıslıgım yok. ben de karsıyım. tek tek alıp, istedıgımızı alıyoruz :KK53:
haberde amaç bellı zaten neyse...

aynen ya o sepet olayını ben hiç anlamıyorum zaten, sanırım başka eve gidiliyorsa hediye götürme maksatlı

size ne? zıkkımımızı istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız. o kadar müslümansanız yılbaşı kutlamayın.
şu ayranı bu kadar içmeyin cidden, iyi gelmiyor.
üsluba gel. bir de kalkıp millete ahlak, edep seviye dersi verirsiniz!
Ben sana içme mi dedim? Al ve iç yani banane.

size ne? zıkkımımızı istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız. o kadar müslümansanız yılbaşı kutlamayın.
şu ayranı bu kadar içmeyin cidden, iyi gelmiyor.
üsluba gel. bir de kalkıp millete ahlak, edep seviye dersi verirsiniz!
Çok komiksin ya sanki ben senin içki icmene laf etmişim gibi:) üsluba gel derken? İçkiye zıkkım diyebilirim yani ne var bunda? Ama iç yani ben senin icmene bişey mi dedim? Hemen öyle müslümanliktan falan girmişsin :) ha yılbaşını da kutlayan biri değilim zaten :)

size neyse, ne zaman ve neyin içinde aldığıma/aldığımıza da karışmayın bir zahmet.
alıyorum da içiyorum da ama sizi çarpıyor galiba
Canim konunun açılma nedeni bu yani. Yılbaşı sepetlerinin içinde olmiycakmis diye haber yapmış adamlar. Ben de konuya yorum yaparken bundan bahsettim; sanki durup durduk yerde şöyle alın böyle alın demişim gibi... konu bu ya KONU BU! ne yazarsan yaz cevap vermicem şu an sana.

Amac yukselen Turk sarap endustrisinin belini kirmaktir. AB sarap devleri boyle talepler karsiliginda geliyorlar cunku Turk saraplari cok populer, he TR de hem ABde.

olabilir mi dersin belki de olur, bazen deneme baksatlı amerika, avrupa şarapları alıyoruz ama bizimkiler asla kıyas kabul etmez, dikkatimi çeken diğer şeyde, burda bizim yerli şarapların dışarda çok çok daha pahalı olması

Bu adam Turkiye'de uretilecek herseye dusman, nedense buna da AB dostlari ve AB ciftcileri pek sevinir. Varsa yoksa her tarafa beton doldurmakla gelisildigini zanan bir olusumla karsi karsiyayiz. Kavaklidere yurt disina gonderiyor ama fiyatlara vergi ustune vergi koyarsan o endustrinin beli kirilir.

Üzüm arpa paketi falan yapsınlar biz evde fermente ederiz :KK50:

Baksana bundan sonra Moonshine karaborsasi firlayacak, biz ekipmani hazir edelim.
Bir iskandinav univesitesi yurdunda kalmistim, sauna ve her dairede bira yapma duzeuni bedavaydi.

Yılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
alkol kullanan bir insan değilim ama kendi hür iradesi ve isteğiyle kullananlar için neden böyle kötü bir tabir kullanıyorsun hoş mu?
tesettürlülere zorla başını aç diyenlerle benzer mantalitedesin farkında mısın?

Back