- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
1 kere sepet almıslıgım yok. ben de karsıyım. tek tek alıp, istedıgımızı alıyoruz
haberde amaç bellı zaten neyse...
Ben sana içme mi dedim? Al ve iç yani banane.size ne? zıkkımımızı istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız. o kadar müslümansanız yılbaşı kutlamayın.
şu ayranı bu kadar içmeyin cidden, iyi gelmiyor.
üsluba gel. bir de kalkıp millete ahlak, edep seviye dersi verirsiniz!
Benim literatürümde onun adı zikkimZikkim deme kız, nimet o nimet...
Çok komiksin ya sanki ben senin içki icmene laf etmişim gibi:) üsluba gel derken? İçkiye zıkkım diyebilirim yani ne var bunda? Ama iç yani ben senin icmene bişey mi dedim? Hemen öyle müslümanliktan falan girmişsin :) ha yılbaşını da kutlayan biri değilim zaten :)size ne? zıkkımımızı istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız. o kadar müslümansanız yılbaşı kutlamayın.
şu ayranı bu kadar içmeyin cidden, iyi gelmiyor.
üsluba gel. bir de kalkıp millete ahlak, edep seviye dersi verirsiniz!
Güzelim ben sizin içki icmenize laf mi ettim? İçkinin adı ben zıkkımdır yani ne var bunda??Savrukcugum hoşgöründen öpüyorum
Off aynen, bugün de aklımda rakı vardıO degilde raki icmeyi cok ozledim bee ...
size neyse, ne zaman ve neyin içinde aldığıma/aldığımıza da karışmayın bir zahmet.Ben sana içme mi dedim? Al ve iç yani banane.
Canim konunun açılma nedeni bu yani. Yılbaşı sepetlerinin içinde olmiycakmis diye haber yapmış adamlar. Ben de konuya yorum yaparken bundan bahsettim; sanki durup durduk yerde şöyle alın böyle alın demişim gibi... konu bu ya KONU BU! ne yazarsan yaz cevap vermicem şu an sana.size neyse, ne zaman ve neyin içinde aldığıma/aldığımıza da karışmayın bir zahmet.
alıyorum da içiyorum da ama sizi çarpıyor galiba
daha uzun bi sure sadece aklimizda kalir sanirim..Off aynen, bugün de aklımda rakı vardı
Amac yukselen Turk sarap endustrisinin belini kirmaktir. AB sarap devleri boyle talepler karsiliginda geliyorlar cunku Turk saraplari cok populer, he TR de hem ABde.
Üzüm arpa paketi falan yapsınlar biz evde fermente ederiz
alkol kullanan bir insan değilim ama kendi hür iradesi ve isteğiyle kullananlar için neden böyle kötü bir tabir kullanıyorsun hoş mu?Yılbaşı sepetinden ayrı olarak alın zıkkımınızı. İşte carpitma haber budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?