Yılbaşı hediye fikirleri???

Büyük bi arajman bendeki. Aralarında ip ile bağlılar da var ama onlarda hala kırmızı yoksa ev için hala umut mu var

Ev için umudum da beklentim de yakın zaman da yok da uzun süreli görsellik için istiyorum ben deneyeceğim
Aman witch hunt a umut olabilir bu bilgi

Geliyo artık kokinalarim bu yıl ıyi mi geçicek ne :)
Ay çok heyecanlandım..
Not " bir çiçeğe bel bağlayan deli
Eee alnından öperim demiştiniz o nasıl olcak şaka bir yana çok kibar bir davranış bayanların birbirine bu kadar değer vermesi hiç tanımadığı birine sadece beğendi diye çok istediği bir şeyi hediye etmesi insanlık için bizler için hala umut olduğunu gösteriyor hemcinsiniz olarak gurur duydum kızlar

Aynı dert başımızda olduğu için eşim için bu hafta liste yaptim konuya ilişkin .
●Unisex gözlük
●akıllı saat bluetoothlu (mi marka 60 _100 arası fiyatları var )çok şık kendimede aldım hayatımı düzene soktu resmen .
●Unisex parfüm (sevil Parfümeri tarzı yerlere gidip danışın tavsiyede bulunuyorlar )
●Şamdan ve mum seti (mudo concept lerde var )
●ya da şık bir çerçeve (zara home 'da güzel çerçeveler var .
● kaşkol ve bere Unisex olabiliyor (poloda var ve şuanda fiyatları 37 lira civarında .kolay gelsin

Şık bir ajanda, kalem, powerbank, güzel bir konsere/filme iki bilet, cebe konabilecek el ısıtıcısı, unisex parfüm, ünlü kitap mağazalarından hediye çeki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…